43

ГОЧО

преди 1 година

зА КАКВО СА ВИ ТОГАВА ПАРИ ОТ еВРОПА!???

42

Анонимен

преди 1 година

БВП расте, комунист говори за икономика, тва е положението. Комуниста знае само да краде и с гъзa си. Неговите познания по икомика се разпростират дотам колко мое да докопа и завлече....

41

ЕТО 37

преди 1 година

Е РУСКИ ШПИОНИН - ИМА Е ОБОРОТНОЕ И НЯМА Ъ НА КЛАВИАТУРАТА, РЕТРАНСЛАТОРА НЕ МУ ПРЕВЕЖДА ПРАВИЛНО! БЛОКИРАЙ!

40

Анонимен

преди 1 година

ЕЕТО ЗАТОВА СА СЕ ЗАПЪЪНАЛИ КАТО КОСТИЛКА НА Г.З И СТИСКАТ ВЛАСТТА!

39

L.

преди 1 година

Шалъфов - нещо като шантаво-лъжливи лафове ми звучи.

38

Естествено

преди 1 година

Естествено че ще расте номинално при тези цени на горивата, енергията за фирмите и свръх инфлацията при основните продукти. Проблема е че при такъв "растящ" БВП не можеш да покриеш бюджет и наполовина, какъвто си покривал миналата година с не толкова растящ БВП. Ей много езуитски се демонстрира уж много "свършена" работа... Що си мислят че са свръх умни а останалите безкрайни будали които не могат да смятат халваджийски сметки.... ?

37

Пламен

преди 1 година

Калъфов разкри че цената на хляба расте и ще взима голямо ДДС.

36

Анонимен

преди 1 година

БВП расте само номинално заради галопираща инфлация. ПП се опитват да поткупят дупетати от малките партии защото големите ГЕРБ и ДПС са много дупетати а и са фашиски около генерали фюрери. или беюве.

35

Аз промяната

преди 1 година

ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ ЗАЩО МЕ БЛОКИРАТЕ ДНЕС БГ ЗАЩОТО СЭМ ПРОТИВ ЖЕСТОКАТА ПОДМЯНА ЦЕНЗУРА СТЕ ТОВА НАРЕЖДАНЕ ОТ КЪДЕ Е БКП ЛИ

34

Гост

преди 1 година

По-добре е доходите и цените в България да се изравнят с европейските. Това няма как да не мине през инфлация.

33

Сатир

преди 1 година

"българският бизнес се развива по-добре от очакваното. БВП расте с рекордни стойности, каза Шалъфов." още един формен адиот, считащ всички за ***.

32

Анонимен

преди 1 година

Едва ли е вярно, но такова надбягване и надлъгване по студиата на всички телевизии никога не е било, а и журналистите никой не пита къде беше Киро миналото лято, когато другите държави вкарваха мерки (под полата на Ленчето беше).

31

sss

преди 1 година

Расте по две прости причини - инфлация, ако по-миналата година отплителни ми сезон е бил 2000 лв, тази е 3000 лв, същото е с горивата са 10 000 км съм платил около 2100 лв, сега ще платя 3500 лв... отделно изнасяме нефт... и това помпи..не сме цъфнали и вързали.

30

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, расте расте колко да расте, при инфлация от 16%!!!! Бизнесът пораснал с 2%...ти на луд ли ни правиш??? Тя само ифлацията ви събира 10-15% повече данък бе!!! АМА това не значи, че бизнесът расте!!! И скоро ще го осетите с големите лихви, които са наточили хамериканците.....до седмица-две ще има и 1 долар = 1 евро, миналата година по това време 1.2 долара бяха 1 евро....ей ти ОЩЕ инфлация в Европа, а ИДВА ЗИМА!!! И няма газ и ток...

29

Анонимен

преди 1 година

Шалъфов...... Абе от кои лозя ги намерихте тези про шляци ?

28

=

преди 1 година

и тоя *** ще ни управлява.той сополите си не можи да избърше,тръгнал да ни убежда,че държавта върви та се кине.то че върви-върви но към пропаст. цялото им пп е сбириток от бавноразвиващи нахалитети.

27

Анонимен

преди 1 година

Егати пропагандата!

26

До 15

преди 1 година

БВП- то не се смята така има три метода ама обще взето е междуотраслов баланс със брой продукция в отрасъл, количествени анализи и ей такива неща. Но това което си написал е достойно за идииот.

25

Анонимен

преди 1 година

ТАКА Е, ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА С 40% НАГОРЕ

24

Анонимен

преди 1 година

Проължавате да вярвате, ами продължавайте, иначе честито ви сирене с високо съдържание на вода и пакети брашно уж 1кг. ама като го претеглиш 900 гр. - та и растежа такъв, накратко след Ковид трябваше да има бум, а то нещо си там което прилича на шоковата инфлация на Костов обаче с пропуснато шоково вдигане на заплати.