12

Анонимен

преди 1 година

Да, очакваше се, в Отава, Холандия и САЩ има твърде много протести по улиците и пак се заговори за короната. Изчаква се хората да си дадат парите за летни почивки до средата на Август (уж щото борим рецесията - в Европа и С.Америка, търговията е спаднала с 60% за последното тремесечие) и отново локдауни. На мушка е малкия и среден бизнес защото за корпорациите и хората близки до тях не е изгодно всеки четвърти да бъде независим и да им бъде конкуренция.

11

Анонимен

преди 1 година

на проф радка вече няма да иплащат като съветник на киро и слава богу ще спре медиините изяви

10

Овцете блеят

преди 1 година

Taзи нова "вълна" и новия "пик" си ги заври там, където и бъркочите !

9

Мхмм...

преди 1 година

Интересно, преди да започне инфлацията, лятото имаше спад на разпространението на COVID и си го изкарвахме малко по-спокойно. Сега защо ли се получи обратното???

8

Ужасно Ужасена

преди 1 година

УжасТ!Нека се маскираме още в края на юли, ей така за по-сигурно......

7

Анонимен

преди 1 година

Следва оная дъртата разногледа, после Витанката, после Кунчев, Кантарджиев, и стигнем до боса на кокоса - Годжи

6

..

преди 1 година

скрийте се вече .. тези варианти са ок вече и не са като първите 2.. оставете ни да дишаме, че с тази инфлация вече и това е трудно. бклци долни

5

Анонимен

преди 1 година

Айде една по една бабите и дядовците "експерти" медийни звезди почнаха да се показват от дупките си.

4

Анонимен

преди 1 година

И децата го разбраха, само вие не - първия пик е около 10 месец (след отпуските и почване на тъпчене на повече хора в затворени помещения/кръчми,дикотеки/), после лек спад и плато, до 2-ри месец, когато е следващия пик, поради празниците и пътуванията из цял свят.

3

ДОКОГА БЕ??

преди 1 година

"дори хора, които сега казват, че е рано и няма нужда да се слагат маски, също ще ги сложат" - повече няма да слагам хирургическа маска, за да ужким-предпазвам околните от вирус, с който не съм заразен! И който е обикновена лека настинка! АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ!

2

Антинатовец

преди 1 година

Защо избързвате гъско проклета оставете вълната за септември нови онлайн обучения голям кеф. Август никой не учи а до септември ще вземе да отшуми вълната . Кажете на тези пръскащите със самолети да изчакат 20 дена по добре ще стане.За съд са не само от СЗО но и *** като теб.

1

Анонимен

преди 1 година

Иска ти се престъпничке