11

Анонимен

преди 1 година

Нужно ли е да казваме, че на тоя нищо няма да му направят. Намерили били буркан и стоп палка в колата - значи е бандит или полицай или както обикновено и двете. Полицията и прокуратурата ще се помотват докато тоя или офейка от страната или се унищожат доказателства за да няма читаво дело и ще го пуснат. Какво стана с наркомана който уби Милен Цветков пак нищо стои си в къщи и след най много 5-6 месеца е свободен. Когато в една държава има криминални институции няма справедливост.

10

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

9

Хайде да видим сега

преди 1 година

колко време ще се точи делото срещу тоя, какво ще е обвинението и какви ще са оправданията. И ще сравняваме с убиеца на Милен Цветков.

8

До до 8

преди 1 година

Имаш да си връщаш явно

7

Анонимен

преди 1 година

Просто не мога място да си намеря от безсилен гняв!!! Бог да прости невинните момичета!

6

Краси

преди 1 година

Поредното доказателство,че в КАТ има нещо сбъркано!Депутатите,които пишат законите ,да проучат опита на страните от ЕС!Няма нищо срамно!

5

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ!!!!!!!

4

чвор

преди 1 година

Всичко е толкова просто, закони като в Щатите и съоветно прилагането им и мнооооого хора ще се замислят как карат. Удря те на пешеходна, глоба, предумишлено=затвор и отнемане на книжка доживот, предизвикване на смърт на пътя- кръвнина + предумишлено убийство=затвор! Аре да ги видя тогава тарикатите...

3

Минко 47г. ерген

преди 1 година

Заминаха си две мадами които можеха да свирят на мандолината и фостенцата и фпутенцето да поемат менмилх.

2

Анонимен

преди 1 година

като се хване убиеца - да се овеси на някой стълб или на някой светофар - никаква хранилка и живот в затвор - ПРИМКАТА и чао

1

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, тая смачкана кола на убиеца ли е? И как е избягал, на бегом ли? ....