20

Анонимен

преди 1 година

До Факт--Смешно ! Ако разбираш поне малко от софтуер ще ти се изясни колко по-лесно се манипулират машините !!!

19

Наблюдател

преди 1 година

Погледнете само какви са приоритетите на депутатите и повече не ми говорете за честни избори, демокрация, изчегъртвания и пр. Последното нещо с което ще се заемат да направят нормално правосъдие, досещаме се защо. Съжалявам, че трябва да го напиша, но с всяка следваща година става все по-голяма необходимостта от кървава саморазправа в България. Иначе няма да пуснат кокала до последно.

18

Анонимен

преди 1 година

до 17 в Комисиите преобладават хора, които отиват там след кратко обучение от местния ЦИК и които имат нужда от допълнителните 40-60лв. доход за този ден. В зависимост от района, повечето от тях са под влиянието на ГЕРБ, ДПС, БСП. Ще се радвам да ми покажеш някой със заплата/пенсия над 1000лв., който е в комисия. Аз такъв не познавам.

17

Ъъъъъ

преди 1 година

И сега ко шъ ги праим машините за толкова милиони. Кой ще плаща на Мадуро

16

До 15

преди 1 година

В цяла Европа, с изключение на 1 страна и един район, гласуването се извършва с хартиени бюлетини! В САЩ гласуват с машини, но гласуващият вижда в реално време неговият глас как се отразява на гласуването!

15

До 14

преди 1 година

Смешна опорка! В комисиите преобладават хората на ДБ и ПП!

14

До 9

преди 1 година

До Анонимен Наивен си младежо! Машинният вот се манипулира много по-лесно, просто купуваш шефа на една фирма от компютърния бранш и си готов! Няма нужда да се напъваш, да се напрягаш, всичко е просто и ясно, особено, когато ЦИК услужливо не изнася резултатите от задължителното контролно преброяване на хартиените отрязъци и това ръчно преброяване не е резултата от вота!

13

Факт

преди 1 година

Върне ли се хартията край с България.

12

Анонимен

преди 1 година

до 13 - Отрязъците се броят на ръка от същите хора, които преди слагаха допълнителни хиксчета, ако не си отбелязал префернция, или удължаваха хикса/тикчето, че да излизат извън полето, или драсваха допълнително, или губеха бюлетини, или протоколите им изглеждаха като детска рисунка. Да машинния вот е по-честен и истински. Поне в България.

11

Да, за смесения вот

преди 1 година

Стига с мантрата, че машинния вот е честния! Просто по-лесно се манипулира крайния резултат! Защо мислите не излиза контролното преброяване на хартиените отрязъци от машините? Защото ще излезе наяве жестоката манипулация на вота! Това е истината и тя явно не се харесва на ПП и ДБ, които единствени спечелиха от това!

10

Реалист

преди 1 година

До Така е ..Ако са ги отказали, то това е много хубаво. Знаем колко са умни тези избиратели.

9

Анонимен

преди 1 година

до 10 ЦВ - Машините ги купиха ГЕРБ и направиха всичко възможно да останат хартиените бюлетини. Имаше и няколко скандала с печатници наети от ГЕРБ, отпечатали по няколко стотин хиляди бюлетини допълнително... кой бизнес прави грешки за милиони, ако няма да си ги върне обратно? В махалите печелеха ДПС и ГЕРБ. Стига с опорките. ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ КУПУВАЩИТЕ ГЛАСОВЕ!

8

цв

преди 1 година

хайде сега да видим-и да си настроят машинките мадуровските пп ще видим колко ще гласуват за тях,а и не ги мислете, те депутати си търгуват и купуват,какво да говорим за бюлетини

7

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Кои са се отказали? И баба ми има смартфон, и козаря на баира има смартфон, и кварталния луд има смартфон, и цялата махала е със смартфони и всички знаят да ги ползват нали. Ама няма как да извадиш и да снимаш за кой си гласувал и да се отчетеш пред купувачите на гласове. Няма как валидна бюлетина да стане невалидна. Протоколите на секциите са достъпни, аз моята и още 2-3 ги проверявам след всички избори. С машините невалидните бюлетини от 20-30 паднаха на 2-3.

6

...

преди 1 година

Да живее Бу.лгари.стан. ха ха ха, няма такава държава с такива злонамерени и крадливи политици... Срам и позор сте.

5

Анонимен

преди 1 година

ВНИМАНИЕ, ПАК ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ!!! ВНЕСЕНО ОТ ГЕРБ И БСП!!! Знаем кой гласува с хартия и на кой му се плаща.

4

nas

преди 1 година

Айде че вече напечатахме 1 Милион "чернови"

3

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 1 Много ли ти се иска да идем в Евразия и мизерията да се върне ?Възраждане това искат да възродят.

2

Така е ..

преди 1 година

Точно така.Тези машинки отказаха 600 000 избиратели да отидат до урните.

1

Анонимен

преди 1 година

Да променяте да не променяте все тая, Възраждане е първа сила останалите са от виновните да стигнем до там след 30 години преход.