50

Михаил

преди 1 година

Наесен ще бъда студент трети курс. Отново тогава ще има нова вълна с много болни. Най-добре ще бъде всеки един студент, без значение дали учи редовно, задочно, бакалавър или магистратура, да може да избере присъствено или онлайн да учи. Не може човек, притесняващ се от ковид, да му кажеш да учи присъствено и такъв, който не го е страх, да го задължиш да стои вкъщи и да учи онлайн. Аз лично се притеснявам от ковид, защото моята баба е възрастна и искам да имам право да уча изцяло онлайн.

49

Ха ха

преди 1 година

Ваксърите - опитните мишлета много сте злобни беее все скачате на тези, които имат мозък и не са се на боли, кво лайте бе нали иматее вакса от какво се страхувате, нали сте защитени хахахха, или вече знаете, че се прецакахте и страничните ефекти вече са в действие.

48

Радослава Манова

преди 1 година

Простотията на антиваксърите край няма.

47

Радослава Манова

преди 1 година

Сега през тази вълна пак яко ще мрът антиваксъри.

46

Радослава Манова

преди 1 година

Антиваксърите нямат никакъв акъл. Жалко, че като се осъзнаят ще е късно.

45

Радослава Манова До

преди 1 година

Виолета Стоилова Ти си зомби. И ще умреш в реанимацията. *** антиваксър.

44

Виолета Стоилова До

преди 1 година

Анонимен 44 Ти си ваксинирано зомби. Само ти и ваксарите бихте се ваксинирали, защото сте зомбита.

43

на 61 дози лекар

преди 1 година

https://tkp.at/2022/06/29/kbv-korrigiert-zahlen-der-nebenwirkungen-ein-arztbesuch-pro-61-covid-spritzen/ Броят странични ефекти е довел до: едно посещение на лекар на всеки 61 дози. Под натиска на заместник на Бундестага са представени нови цифри за платените посещения на лекар, причинени от кампанията за ваксиниране. Цифрите са драматични. Covid ваксинацията е предизвикала почти 2,5 милиона посещения на лекари за 153 750 725 наложени дози.

42

Анонимен

преди 1 година

Починалата вчера жена на 79 години не е била ваксинирана. За последните 14 дни от Ковид-19 са починали 33 човека - 30 неваксинирани и 3 ваксинирани. Само зомби не би се ваксинирал.

41

Анонимен

преди 1 година

Вчера Ковид-19 е вкарал нови 70 човека в болница - 55 неваксинирани и 15 ваксинирани.

40

50 с Дозите си ЛЪЖЕЦ

преди 1 година

Това е комерсиална тайна но са около 2 милиарда върху 1 милиард човека. Нарочно се крие точното количество за да не се изчисли реалната неефективност. Иначе твоята ЛЪЖА включва всички поставени дози за цялата история на ваксинацията. Ако няма лъжи защо Файзер поискаха съдебно да засекретят документите си за 75 години.Но американския съд ги задължи да ги публикуват и вече са налични. По-добре да не се сравняват предишните ваксини с генните, но ако изтриете това ще го получите.....

39

Анонимен

преди 1 година

Вече са поставени над 12 милиарди дози ваксина по света и няма нищо обезпокоително.

38

47 анти идиотЧе

преди 1 година

природата си знае своето, прибира ви на групи.

37

Анонимен

преди 1 година

1174 сърдечни ареста на спортисти, сериозни проблеми, 779 смъртни случая, след инжектиране на COVID ваксина.https://goodsciencingДОТКОМ/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/Заменете дотКОМ в линка, защита от цензурата със скрипт го режат.

36

до Кой

преди 1 година

След безсимптомните болест си пропуснал протичащите ваксини причиняващи повече увреждания от болестта. Например когато в научен труд сравняват миокардитите след ваксините до САМО До 28 дни защото иначе става страшно и вредата надвишава ползата.

35

do 40

преди 1 година

Дали са *** или са урки? Според мене в по-бедната България се завръщат наши сънародници изселници и техните роднини. няма друга причина да подминат по-богата Румъния или по-близката и по-богата Полша.

34

кой

преди 1 година

И от тези 886 колко имат симптоми??Сле безалкохолната бира, безкофеиновото кафе, безникотиновите цигари доживяхме и безсимптомните болести, хахах

33

анонимен

преди 1 година

стига с тая изтъркана тема, да не пиша епитети, че става неудобно заради хубавия български език

32

Анонимен

преди 1 година

Къде бяха симидчиев и сие когато в България идваха тълпите урки .

31

кой

преди 1 година

Еее браво, активните случаи започнаха "да намаляват". Вчера бяха 51 000, днес -38 000.Може би четат коментарите?? Ще продължавам да питам какви са тия активни случаи!Според мен не трябва да са повече от 10 000 - в карантина, в болнични след 14-ия ден и в болница.