13

От Вселената

преди 1 година

За да поощри служителите си, шефа на ТеКеЗеСето решил да направи подарък на един. Извикал го при себе си и казал "Ето ти този подарък за добрата ти служба с мотиката, сърпа, лопатата, кирката - това е един прекрасен часовник. Даже можеш да се къпеш с него в гьола" - Ааа, шефе, а къде са копчетата за топла и студена вода за гьола бе?.... Шефа отговаря!... Ми трябва да питам тия на партийното събрание в кръчмата, може би ще направят копчетата в следващата петилетка!

12

Анонимен

преди 1 година

Калфин, нема друг кат теб у форумната смет. Прах и мълнии навред около нас гърмет. Славата ни мъжка се разраства, като на Калфин женската коластра. Бой до дупка в тая нощ, ще ни върне в звездна нощ. Мечки, лъвове и сливи на пазара продават костеливи. Дъфките са кат орех но ний не се боим от тях. Славата наша е всред тях! Прашки, лъскави ботуши за нас са като леви круши. Не се боим от шадравани, докато в путурите ни стане. И балкана, щом буря захваща препраща тез урви, от урви на долни урви!

11

ББ

преди 1 година

"власт"разбирайте господари,началници,простено му е обременен като боко е,21 век е...това са внуците и правниците на партизаните г-не,и воюват да могат да живеят както те решат...като Свободни човешки същества,каквито ги е създал самият Бог...какво ви е наредил путин...с боко,доган и плеядата безбожници...***!Петков-Василев работят за това за което се борят младите хора...да са Свободни,имат и съюзник САЩ и Свободният Свят!

10

Анонимен

преди 1 година

Мистър Кифлин съвсем е заприличал на мумия. Закъде се стяга?

9

Ангелина

преди 1 година

Такива ,като теб Калфин ,който минаваш за умен,но всъщност си образован ,като Енциклопедия и ерудиран ,за да изтъргуваш максимално кариерата си.На такива,като теб интелигенти им е "дадена ролята" да проповядват партиите ,като единствената възможна система за управление на държавата.Именно криворазбраната "партийна дисциплина" е тази ,която пречи на умни и можещи хора да се обединяват по интереси свързани общи морални ценностни , принципни позиции и експертизи за управлението на различните сфери

8

Анонимен

преди 1 година

Калфин ти от коя дупка излезе да в това е промяната да се случи нещо ново и да заличи всички стари модели и практики всички искате да паднат и да ги заличите бързо Петков и Василев защото не са ви удобни ех колко е трудно да се промени нещо в тая закостенела България никой не пуска това което е хванал :)

7

Анонимен

преди 1 година

Точно Иво Еврото дигна пенсионата възрас и така ореза пенсиите а няма работа и сега по-старите нито работа нито пенсия.

6

Alex

преди 1 година

Дъно!

5

Bg izmet

преди 1 година

И ТОА СЕ ИЗАКА СЛЕД МИНАЛО СВЬРШЕНО

4

Анонимен

преди 1 година

В САШ и западните държави пенсионните фондове са отделно от държавата и всеки работник внася в банката колкото иска от заплатата си за пенсия или за болес. Само в бг има такова чудо НОИ. Като не е внесъл, няма пенсия или не може да се лекува. Нали такава капиталистическа система искаме а не искаме държавната система до 1989 г. с данъци пенсии и всичко отива в държавата а партиите решават колко са пенсиите.

3

Анонимен

преди 1 година

От гербави министри,акъл не искаме

2

Анонимен

преди 1 година

Пенсионната система е забатачена и няма никаква реформа и се плащат пенсии с данъци. Но като няма данъци пт богатите се тегли вече и дълг от държавата. Постоянно се отлага преисчисляване на пенсиите и кой колко е внесъл може да го вземе на куп а не от данъци да се вдигат само най-високите пенсии защото и те не се внесли осигорвки за такива пенсии но получават от данъци от бюджета. Щом внасят всички данъци за пенсия, вместо осигуровки тогава трябва да се плащат и пенсии не спрямо внесения данък.

1

Анонимен

преди 1 година

Всяка власт се е крепяла с много пари. В случая обаче, всичко е прозрачно и не се крият. Само това им признавам - не отричат, че купуват гласове.