9

baionya

преди 1 година

Поне да бяха написали "Задържаните за ареста на детска площадка остават в стрелбата" ...

8

L.

преди 1 година

Заглавието направо кърти!...

7

Митко

преди 1 година

Двамата палячовци се направиха на закъсняли мутри пред двете селски кифли. Сега ще лапат разни органи. Кифлата си е кифла.

6

Анонимен

преди 1 година

мисирките в хранилка.бг няма нужда да знаят книжовен български или да влагат мисъл в драскулките си. интересува ги само парата от реклами и да трият/баннват когото искат за да се почувстват важни поне за 5 секунди щото за друго не стават

5

ПроСоТо

преди 1 година

"Задържаните за ареста на детска площадка остават в ареста "....

4

Анонимен

преди 1 година

Аз като законен собственик с разрешително на боен пистолвт. SIG Sauer SP2022 най много се страхувам от такива юнаци с газеничета. Ще стане сакатлък някой ден. И ще трябва да вися по полиция и съдилища.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе голяма промяна ни даде Кирето. Където и да се обърна все е променено. За по-лошо. Ама Кирето може да го промени и към още по-лошо. Та да внимаваме на следващите избори.

2

Ко? Не!

преди 1 година

Задържаните за ареста остават в ареста! Титани на мисълта само могат да го родят! Булю Булю!

1

Киро ЛЪЖЕЦ!!!

преди 1 година

Киро да върне парите на хората по 25ст. на литър! Стига сте ни занимавали с неща които се решават в съда! За нас е важно кой кове законите които съда трябва да изпълнява! Няма да гласуваме за присъда на този индивид, но ще гласуваме дали да продължат да ни управляват крадци и лъжци! Днес на бензиностанцията ме пратиха да си искам отстъпката от Киро! Искам си я! Киро върни ми парите! Ще пиша всеки ден навсякъде където мога да пиша!!!