33

Щото еврейче

преди 1 година

гн#сно преди бяха в чекмеджета, сега са в офшорките на жена ти, на Кики и Кокорчо... И под полата на *** също!

32

Стояна

преди 1 година

За да питаш Куме интригант!Не питай нас а питай него,ама не ти стиска.Аколко си неприятен,а колко си некадърен..

31

Ангелина

преди 1 година

Там ,където АЗЪТ е номер едно - всичко е "лично" ,което е "чуждо"- държавни и европейски средства ,които се разпределят само между "авери по интереси"- предимно по игра на футбол и карти ,където "най- ученият пише на лист"резултатът ,който винаги е в полза на "даващия- лично".Даже и тормозът и убийствата от престъпната клика са пак "лично" - ОГРОМНОТО Е ЕГОТО ,алчността на комплексирани ,кариеристи и некадърници- с това ,компенсират "липсите си" по природа....

30

АнтиГел

преди 1 година

Лорер или L'Oreal си ти, но я си погледни първата обявена програма, осъзнай я и тогава се плюнчи по темата. Голям зор да родите ПВР, още в зародиш ви абортираха г-н Министър. Много иновация в производството на лъжи, безхаберие, некомпетентност, некъдърност...Строителите на следвоенна България остават в историята вие, ще останете в природата само като неразложимо PVC, все така гелосани. Ами вземети си градете и мавзолеи ...

29

Анонимен

преди 1 година

Лорере докато вие сте на власт евро средства България няма да види.Те ви виждат ,че сте некадърни и ако ви ги дадат до хората и бизнеса няма да стигнат.Вие там сте събрани само измамници ,мошеници и некадърници можещи само и единствено да крадете.

28

Анонимен

преди 1 година

За сведение наидиотитеот ПП, Пеевски дарява депутатската си заплата на манастир, докато тарикатите с дипломи крадат, като за последно. Поддържат лукс, който дори на запад имат за висок, в една малка и бедна страна, както самите те я наричат. Оправиха си близките фирми до девето коляно, дето се вика, а вие лапайте мухите и гласувайте за тях.

27

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да изхвърли тези арогантни хулигани от парламента и да спре това безобразие? За ПП няма закони, процедури, престъпленията се покриват и наричат "политическо преследване"?! ***, колко взе от неизгодни договор с ББР? Това са по 13 000 лв на месец.

26

Народна

преди 1 година

Противен човек ЛОРЕР

25

пак този

преди 1 година

Защото част от тях щяха да станат лични.

24

Анонимен

преди 1 година

Омитайте се, лъжци и некадърници, които винаги прехвърлят вината на друг. Планът за възстановяване бе изготвен от ГЕРБ, Дончев го занесе в парламента, но ПП не прояви никакъв интерес към него. Задържаха плана, корегираха си го, като напъхаха свои фирми, а други, които им пречеха, изхвърлиха от него. Сега, повече от година, откогато ГЕРБ не е във властта, изведнъж, Борисов им виновен?! Безсрамие и наглост! Вън!

23

Много прсото

преди 1 година

Защото при него ги имаше, а при вас - не. Просто е. А и кой би дал пари на евреин и да очаква да не ги присвои?

22

КИРО=КАЛИГУЛА

преди 1 година

РАЗВРАТ В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ...... ПАЗАР НА РОБИ-ЖИВИ ДЕПУТАТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ........ БЕЗУМНИ ОРГИИ ПО СТУДИАТА........ КРАЖБИ НАПРАВО СЪС ТАНКЕРИ...

21

РЕАЛИСТ

преди 1 година

тихо евреино. хитлер живи ги заравяше а българия министри ги назначават.не народ а *** сме .

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18-Може да са на всеки тези фалшиви детски играчки... и все пак Рашков да каже кой ги сложи там и...на кого са! Някои много ги е яд,че не мина номера с кюлчетата!! Провал след Провал сте,господа и г-жи ПП !!!Примирете се вече,знаете,че не можете да бъдете добри лидери и управници като БОЙКО БОРИСОВ !!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Дори и прокурорът е негов.

18

Анонимен

преди 1 година

Той за всичко говори, че е негово. Само за кюлчетата от спалнята, каза че някой ги сложил.

17

Йосиф

преди 1 година

Липсват му няма какво да краде вече една година Б.Борисов не спи не се храни като хората много му липсва джипката.

16

Анонимен

преди 1 година

Неинтегриран, няма право да разполага с власт и милиарди, в България.

15

Анонимен

преди 1 година

Некадърниците от ПП спряха договора за възстановяване и развитие изготвен от ГЕРБ, за да си го натаманят по свой вкус, за свои хора. И понеже са неспособни, написали са пълни глупости, та се налага в Брюксел, освен да го забавят, но и да намалят парите за България, с близо милиард.

14

Анонимен

преди 1 година

"пaндeмичнaтa 2020 г. -показва, чe икономическият cпaд e по-малък от очакваното"-Ха такаааа,значи пак ББ ви е виновен,защото тогава той си беше на власт...Е НАЛИ Е ЛОШ (СПОРЕД ВАС САМО),ЗАЩО ИКОНОМИЧЕСКИЯ СПАД Е МАЛЪК???? КАЖЕТЕ , НЕКАДЪРНИЦИ ЛЪЖЛИВИ!!!!ВСИЧКО СИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ,ТАКА ЧЕ,С Т И Г А С Т Е Н И М Ъ Ч И Л И !!!!!!