15

Всичко е супер

преди 1 година

Само две неща не са ми ясни:- Синдикатите би трябвало да работят в защита на работниците - Защо тогава вместо политики, пробутват увеличение на МРЗ с 2-3% всяка година вместо да представят реална методика за изчисление на труда.- Как така хем е конфедерация на синдикатите, хем е синдикат?

14

Коко

преди 1 година

Минималната заплата веднага трябва да стане поне 1000 лв .

13

Анонимен

преди 1 година

Тия са съвсем слънчасали! Откога средна класа са хората на МРЗ? Това са нисша класа или пролетариат, защото са най-бедни и нискоквалифизирани. "Бизнесът твърди, че той създава брутния вътрешен продукт, а ние твърдим, че трудът го създава, средната класа, тя е гръбнакът на икономиката, заяви синдикалистът. Тази средна класа трябва да бъде подпомогната през ръст на минималната работна заплата и ръст на доходите на хората в бюджетната сфера, каза Любослав Костов."

12

До 10

преди 1 година

От опит ли си толкова запознат със сивия сектор? Запомни едно: има ли начин работодател да ти даде минимална и нито лев отгоре, ще получаваш минимална. Разходи се из северозапада и виж кой какви пари взема. И не се изказвай неподготвен!

11

Анонимен

преди 1 година

Кнсб да развързват кесията и да почват да плащат на всички!

10

Анонимен

преди 1 година

800ама евро

9

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИма ли още места за чистачки?

8

Анонимен

преди 1 година

Кой изобщо взима 800лв. у нас?! Само наглият бачкатор в сивия сектор, който уж взима 800лв. и се осигурява на нея, а дефакто взима 5000 и нагоре. Извинявайте, ама пенсионерката ни чистачка в офиса взима 1200.

7

Анонимен

преди 1 година

Всички искате да ЖИВЕЕТЕ! Всички искате да живеете спокойно и според заслугите си!. Но НИ грабят! И ВИЕ! сте съгласни, защото сте млади (още) и мнооооого глупави!

6

Анонимен

преди 1 година

КНСБ казва ли защо пенсиите не се увеличават пропорционално? И защо хора, работили цял живот, след 10 години пенсионерски живот се изравняват с меркантилите, които нямат и 1 ден трудов стаж. Това ограбване на пенсионния фонд ли е? Или отглеждане на меркантилни гласоподаватели? Като гледам как и сегашните идииии0000ти купуват дУпетати за Прееееебаваме Промяната... Хайде бе, КНСБ - що не кажете какви ги вършите! Май сте като ония от Хелзингския комитет, дето за тях никой не е чувал в Хелзинки.

5

пак този

преди 1 година

800? Това новина от 2003г. ли е? Тогава струваха нещо.

4

Анонимен

преди 1 година

До шеф: Що бе шефе, 400 евро много ли ти се струват? Ти кой модел BMV караш?

3

Шеф

преди 1 година

Ако я плаща КНСБ и 2000 лв.да я направят

2

Анонимен

преди 1 година

Въх, цели 400 евро!!! Само наполовина на една пенсия във фалиралата Гърция.

1

Анонимен

преди 1 година

Тогава литър бензин на черно ще е 20лв, понеже бензиностанции няма и да има.