18

Стефка

преди 1 година

Благодаря от цялото си сърце

17

Кукуригу

преди 1 година

Е, що па 48, а не 52 примерно?Аз викам да е 40 направо, какво ще кажеш? Нагоре - забрана. Баби ще ми раждат, ааа!

16

Анонимен

преди 1 година

15,Да раждат ама от кой?! Те младите мъже до 40-45 г възраст не се замислятмногомного за жена и семейство, а с една заплата в България (особенно ако си младо момиче, нямамш стаж и професия) как се гледат бебета?!

15

Анонимен

преди 1 година

до 16Едното умря недоносено в родилното. Подобно нещо се случва с недоносените деца. Преди години на моята братовчедка (родила недоносени близнаци, нищо че беше на 24г като ги роди) и двете умряха в родилното - стават такива неща.На скоро четох нещо за живото детенце на русенката - казва се Мери, здраво е, носи очила (недоносено ис голям диоптър) ,но иначе си е много добре.

14

До 14

преди 1 година

Напротив, бабата роди 2 деца, едното от които умря, а другото е с увреждания.

13

Анонимен

преди 1 година

очила ама зрителни големи дефекти , да раждат докато са млади момичетата

12

Анонимен

преди 1 година

ами да жената от русе дето роди на 62 има момиченце но ивалид , така че тези модни тенденции да престанат

11

Анонимен

преди 1 година

Възрастова граница трябва да има! Вече дали ще е точно 43 години, може да се умува. Според мен природата е сложила граница, след която явно човек не трябва да се възпроизвежда и тя е т.нар.критическа възраст, която настъпва между 48 и 52 години обикновено. Следователно би могла и възрастовата граница за инвтро да е 48 години, но не само за безплатното, а въобще за тази поцедура.Защото малко хора са наясно със съдбата на децата на жената от Русе, която роди на 52 години...

10

Анонимен

преди 1 година

За мен това е справедливо решение. Така или иначе, при кандидатстване за безплатно инвитро определят дали жената е годна (хормони, здравословно състояние т.н.т). Тя може на 35 да не е годна физически, както и на 45 да е - строго индивидуално е. Аз познавам 3 жени забременели (нормално, не инвитро) на възраст около 45 г и децата им са здрави. В допълнение, на плода се правят генетични изследвания и ако е увреден се премахва своевременно.

9

Анонимен

преди 1 година

безплатно беше само през комунизма

8

oтCиднейАвстралия

преди 1 година

Като гледам в коментарите какви 4укани са се пръкнали, то по добре да забранят естественото зачеване. За да не може след произволна среща на 2 де6илни същества IQто на нацията да пада. Едно оформяне на документи преди зачеване ще бъде достатъчен тест за интелигентност който гарантира масата 4укундури да отпадне като подбор и в бъдеще ще се вдигне качеството на коментарите в статийте.

7

Еиаогтк

преди 1 година

Аз викам, да впишат и мъже за инвитро, иначе е дискриминация. Откаченяци! Разбира се, че трябва да има ограничения. Утре някоя зоза ще поиска безплатно инвитро за кученцето й.

6

Анонимен

преди 1 година

Бесплатно от държавата но после продава децата в Гърция или ЕС и бг какво взема.

5

Аха До 4

преди 1 година

После като родите даyнчета и аyтистчeта, ще ревете, че системата ви убива и че трябва да ви дават повече социални помощи. Никой не ви пречи да забременеете по естествен път и на 50 години, но това няма как да стане.

4

Ирландия

преди 1 година

След като няма определен закон за забрана на простотията след определена възраст, не би трябвало да има и дискриминация на жените след определена възраст. Със сигурност долните коментари са от комплексирани мъже на средна възраст, които си чешат езиците пишейки глупости след всяка статия.

3

Тони

преди 1 година

Лекарката не е случайна, с оглед на адвокатите. Мотивите са неясни и слаби, как така от жалбата на един човек се отменя разпоредба? Цялата история смърди на яко кинти! Дай сега откачалките за наша сметка да си правят опити и да раждат двуглави ***.

2

Эээээээ

преди 1 година

Даже нека впишат, че докъм 80 години имаш право на 80 безплатни опита, за които данъкоплотеца ще плаща. Лобистко лгтб решение и за опия кукавели с котките!!!

1

Аха

преди 1 година

Само и само да се угоди на стари мoми феминистки и ЛГБТ, ще се раждат сакати деца или пък такива, които тепърва ще бъдат осакатени от своите родители. Единственото лекарство за либерализма е Шериатът.