37

Реалист

преди 1 година

Не им се сърдете на копейкаджиите ! Те само това могат, да заливат с помия и евтин цинизъм! Техните изтъркани клишета са само за по-атрофиали мозъци от техните! С това си изкарват хляба!

36

Анонимен

преди 1 година

Уравновиловка и централизирана пазарна икономика в действие. По същия начин се провали социализмът.

35

Анонимен

преди 1 година

Кажете какви закони ще променяте за тези пари!!!Може и да не им се иска на хората да са на "свободен" пазар на електроенергия, особенно като виждат цените за фирмите в последните 6 месеца. Милиарди сме виждали как "усвоявате", но балъците дето си мислят че са подарък намаляват.

34

Един там

преди 1 година

Господ ще те съди теб крадец долен!

33

Анонимен

преди 1 година

Бойко, ти за кадърен ли се имаш, малка България намаля с 1 милион през твойте управление, но Пеевски, Доган и разни твой близки, станаха доста по-богати. Те със сигурност са много доволни от твоето управление, за това те да си те избират, аз няма.

32

Бай Пешо

преди 1 година

За мен Бойко Борисов и неговото управление е виновно за смърта на динозаврите.

31

Анонимен

преди 1 година

Да бе,Да! Това киро тъ пото или ***..то кокорчо го казва

30

Винету

преди 1 година

До 23. Нещо си объркал сметките. В тия 12 годинки слагаш ли година и три месеца управление на БСП и три служебни кабинета?

29

Гледна точка

преди 1 година

Ами като касае това преизчисление всички държави от ЕС какво пак Борисов ви е виновен бе, кютуци? Как пък всички все с един и същи номер излизате - другите.

28

Отчето

преди 1 година

Борисов е толкова грешен ,такъв непокист и недостоен човек, че ще повлече и семейството си и народа си към нещастие!

27

Намирчевхарема

преди 1 година

драскайте жабета, че след изборите сме аут-Кирил ни изкупи и нас и итн

26

Анонимен

преди 1 година

Банкя$нският крадец винаги приписва своята простащина на други, че да изглежда по_малко ***, ама не става само така, трябва и акъл.

25

Анонимен

преди 1 година

Управниците ни са продукт на системата, а системата ние продукт на външни обстоятелства винаги ,затова не сме велика сила, а територия , като кюрдите примерно, ако не е бил 'агресора' Русия въобще нямаше да водим подобни разговори дори , а като си плюем дори и слабите управници, ще ни се наложи да 'любим' чужди, впрочем това и правим , поведенческата психология не ни е понятно как да я изпозлваме в наша полза все още като народ

24

Анонимен

преди 1 година

хах - още има останали *** на Тиквата, които да го защитават и дращят, ама вече са съвзем малко калинките защото една голяма част си заминаха. За съжаление така са се окопали някои калинки ще тръдно ще ги изчегъркаме, ама и техния ред ще дойде - ЧЕГъРК, ЧЕГЪРК

23

хи-хи-хииии

преди 1 година

Ан те такаааа, а пък Боре Способния все се хвали, че е най-добрия и незаменим!

22

Анонимен гербер

преди 1 година

Добре , че е Борисов ,за да съществуват един бюлюк партии на основа манипулациите на черепа

21

анонимен

преди 1 година

АЗ СЕ ЧУДЯ И СЕ МАЯ ДЕ ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КРАЯТ С ТЕЗИ ХАРВАРСИ ВСЕЗНАЙКОВЦИ ДЕТО НИ СЧУПИХА ДЪРЖАВИЦАТА ЗА ЛИЧНО И РОДНИНСКО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И НАХАЛНО СЕДЯТ ПО КАБИНЕТИ КАТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА НАПРИМЕР!

20

Кънчо

преди 1 година

Абе тия дето плюйте баце..вие май имате къса памет !? Вие сещате ли се колко пъти този план беше връщан за преработка, щото имаше неточности и откровени тъпотии ? Аз се сещам за поне 3 пъти...цяла Европа ни се смя, че близо една година не можем да напишем план, дето първокурсник в икономически университет пише за курсова работа. Харвард марвард..плана не могат да напишат, а гърците и др страни вече изхарчиха парите от тая програма. После баце бил виновен....голям майтап сте бе хора..

19

Евала

преди 1 година

Троловете тук освен да ядат ... , друго не знаят. Че сега и рублите понамаляха... Ще трябва много гнусотии да пишат за ГЕРБ, че да си изкарат надник от свидливия Череп. Нищо, на "мъдрия" ни народ все пак почва да му идва акъла и скоро тия фалшиви партийки и политици ще изтекат в канализацията.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако на това крадливо нещо му вземат милиардите,които открадна,ще има и за заплати,и за пенсии,и за детски градини,и за болници,и за пътища и за по-добър живот.