50

Анонимен

преди 1 година

В момента сте в подножието на нови престъпления и геноцид срещу човечеството. Бъдете проклети за винаги в едно с наследниците си!

49

мда

преди 1 година

Наврете си отровните игли отзад. Алчни търгаши.

48

Анонимен

преди 1 година

Лек летен грип. Ние го минахме леко, но нямаме вакси. А и започне ли да се надига народа и хоп,, затваряне,,

47

Анонимен

преди 1 година

До adventurerДа, нали - язък, че никой от нас не умря след като се ваксинирахме. Гадно ли ти е ся?

46

в Израел

преди 1 година

Над 19000 новозаразени 7 загинали, 310 тежки и критични. Това е ползата от ваксините при двоен бустер. Ръст заразени над 2 пъти, вчера бяха почти 7000. ТОВА ЛЕ Е ЦЕЛТА НА МЗ.

45

Още от 2005 знаеха

преди 1 година

От 2005 г. учените знаеха, че спайк протеин базираните ваксини, за коронавирус, като Пфайзер и Модерна, са потенциално опасни.https://dcweekly.org/2022/06/06/scientists-knew-in-2005-that-spike-protein-based-coronavirus-vaccines-like-pfizer-and-moderna-were-potentially-dangerous/ Вече няма научно обоснована медицина. Лекарствата се произвеждат и разпостраняват предимно от публично-частно партньорство на бюрократите и Биг Фарма, за засилване на власта и свръхпечалби. Лечението е второстепенно....

44

Анонимен

преди 1 година

А за ваксинираните със съсиреци, инфаркти и инсулти ще кажат ли нещо от МЗ?

43

Като част от

преди 1 година

"популацията, която все още не си е поставила ваксина" (и едва ли някога ще си постави), искам да попитам проф. Момеков защо сме "общество с доста голяма тежест на хроничните заболявания"? Къде е превантивната медицина? Да ни карате да си ръгаме измислени илачи, за да предотвратим тежко боледуване от ковид поради хронично заболяване е, меко казано, нагло и безотговорно. Защо професорът не работи за подобряване на здравната система, а препоръчва да си поставяме васкини срещу ковид?

42

Анонимен

преди 1 година

В Гърция и Норвегия нали са ваксинирани всички - в момента там има 10 пъти повече болни от България!

41

до 34 и 37

преди 1 година

Колкото и да е странно и двамата сте прави. Аз го карах 2 пъти. Първо в началото преди истериите с Ухан19. Това ми позволи да прескоча зловещия Делта21, въпреки, че колегите ми ги събаряше. Омикрон22 го изкарах за ДВА ДЕНА, поне тройно по-лек е от гриповете. Зарази ме ваксиниран с две дози с валиден сертификат. Ваксините са с антиген Ухан19.което само вреди безмислено.

40

Анонимен

преди 1 година

аз се подложих на втори бустер,разлюля ме,но за 5 дни отмина,като знам какво е във Варна,колко са прости и мръсни и безотг. и на трети бустер ще се подложа.

39

Анонимен

преди 1 година

никой не си плаща сам ПСР ,джи питата не дават ел.направления,затова има скрита зараза,докога така?

38

Анонимен

преди 1 година

Мисирките отново почнаха с пропагандата за бъркочите наречени ваксини срещу ковид, явно нещата за зеления наркоман не вървят добре и трябва да се отклонява вниманието.

37

adventurer

преди 1 година

добитъка отново почна да се маскира и съвсем скоро ще се извият опашки пред кланицата където щедро ще маркират добитъка със спринцовка..

36

Анонимен

преди 1 година

Дано да те завлече вълната кунчо и да отнесе на самотен остров на края на света!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28Също ако някой се тества то може да бъде заразен чрез теста.А ако се ваксинираш директно ти става нещо гадно вместо да изтърпиш няколко дни неразположение.

34

Анонимен

преди 1 година

Рекламната кампания на ваксините отново се активизира

33

38000 в болницата

преди 1 година

До До 34Тежък Ковид се получава като ти боцнат Ремдисивира у болницата от така наречените стажанти доктори, които не носят никаква отговорност и "лекуват" по птотокол спуснат от СЗО.

32

aa

преди 1 година

мое ли момековото да ни лиши от присъствието си в нашата популация. Най-добре да си прасне две три дози наведнъж и да ни лиши от неговото присъствие, нема да страдаме хич

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Имунтетът е минимум 25г като на преживелите отравяне с Антракс. Достатъчно е да си направите едно просто кръвно изследване за IgG антитела и дори и малко да имате, пак са ви напълно достатъчни да блокирате пак заразата. Повторно преболедувал, значи, че първият път е бил от нещо друго болен, или си е платил да го пишат болен.