16

oт СиднейАвстралия

преди 1 година

Цял континент плажове, няма нито един шазлонг или чедър. И нито едно заведение. Никъде. Пълна забрана за комерсиализиране на плажовете. Затова всички плажове са консервирани в вида в който капитан Кук ги е заварил. Без изключение. Закон, важи за цяла Австралия. Ако искаш чедър или шазлонг си носиш. Караме големи коли и никога не е имало мерене на газове на прегледите, нито евро стандарти и простотии. Поздрав отСидней

15

АНОНИМЕН

преди 1 година

До До 3--За разлика от теб живея в Младост1 от 50 г. в супер качествен имот. А това, че се краде го знам и преди теб. Просто трябва да си супер неграмотен за да говориш за байпас, когато сменят тръби за няколко блока. А когато някой е безсилен веднага се хваща за щведите. Сигурно ти си такъв. Аз съм 100% софиянка и 100% българка.

14

До 3

преди 1 година

Има технологии и методи за които родните крадци не са запознати! Някакъв селски тарикат със строителна фирмичка подизпълнител с 8 шведа персонал се изказва компетентно! Когато се краде на държавно ниво, а половината пари които все пак стигат до изпълнителите и подизпълнителите също се съкращават в полза на шефа тарикат наистина няма как да стане без методите от 1890г. Но ако такива като теб или роднината ти шефче на фирма в чиято полза се изказваш ги няма, може и има как!

13

АНОНИМЕН

преди 1 година

И да не са на 64г., един ремонт има технологично време за изпълнение. Аз също живея в Младост, но имам културата и възпитанието да не оплювам всеки и да не смятам че нещата стават с магическа пръчка, щото някой си *** така смятал.

12

toti

преди 1 година

Уж бедни ,бедни,най бедни в Европа,а обикалят нашите ,харчат си паричките като за последно,все едно сме най богати и ядат пият на корем ,къде в ТУрски харем,къде Гръцка таверна или Поморийска скара бира ха ха ха...НАЗДРАВЕ !!! ДА ЖИВЕЙ ТРУДА !!

11

Православен

преди 1 година

Бих опълнал MИЛФ-а на снимката, ако и да съм гей. Вие, колеги?

10

Пловдивчанин

преди 1 година

В Гърция проблеми със свободната зона няма. Кеф ти на пясъка, кеф ти на бийч бара. Не знам защо някой би си причинил почивка на Мутроморието, за мен това си е жив мазохизъм.

9

Един Българин

преди 1 година

Приморско Север е същата работа. НЯМА СВОБОДНА ЗОНА, като концесионерът е поставил табелки да не си бодем чадърите защото било "зона за сигурност". Разбира се не го спазваме и го д*ха, но кой и КОГА ще го глоби?! Пише на 4 езика да не бодеш. Какво правим с чуждите туристи?

8

Анонимен

преди 1 година

До Слънчев бряг не са поискали не са го набучили

7

Анонимен

преди 1 година

Нали има контрол бе или няма то и душове и тослетни няма С памперси на плажа

6

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Разглезен ***---Благодаря! И на теб *** дошъл вчера от някое село с външна тоалета и помислил се за господ, че е софиянец. А аз съм кореняк, за разлика от комплексари като теб.

5

Разглезен мърльо

преди 1 година

До 3. Без разкопаване няма как, но без спиране на водата може. Прави се байпас на ремонтирания участък и вода има. ...И ..за маiка си нали знаеш?!

4

КОй

преди 1 година

Сигурно се изтърках,но няма да спирам да повтарям.Испания,километри свободни плажове, километри НЕ съсипани дюни. Чадър с два шазлонга 12евро, от 3 км плаж има общо 20 такива,другото свободно.Заведения на поносими цени,хотели на достъпни цени.На тия нашите "Нема да им стъпим".Айде със здраве си се бетонирайте там.

3

АНОНИМЕН

преди 1 година

И как точно разглезените мърльовци смятат да се направи ремонт, или смяна на тръби в тяхна полза, без да се спре вода и без да се разкопае. Айде при 39 градуса да може да се изкъпете и без капризи. Всяка година преди време имаше профилактика по 20 дни. Стига сте ревали, че ставате противни.

2

Левуново

преди 1 година

До 1-н На село на ряката, и некой леФ даже можеш да изкараш.

1

1-н

преди 1 година

Просто е, не стъпвам при родни тарикати, един леф не им давам, има къде да си похарча парите с кеф