164

Голям прос

преди 1 година

176, твоето 4000К означава 4 000 000. Един човек обясняваше по една телевизия, че дори 4000 били много за руснаците дори и в рубли да са. Не пробутвай на Ленчето лъжите

163

Помак

преди 1 година

Днес. Бг, защо не публикувахте целия разговор, а само няколко изречения и интерпретации. Публикувайте го целия, а ние сами ще си направим заключението кой е лъжец! Някои други медии качих целия разговор!

162

Анонимен

преди 1 година

До АхмедИ тези, които получават по 4000К на месец, за да говорят путински лъжи и пропаганди не ги разбирам, но пък *** като теб да пишат като луди по цял ден глупости срещу стотинки ... чак толкоз принизени и изпаднали, жалка картинка.

161

Луд с лопата

преди 1 година

Трябва някой да бъде скъсен с една глава и всичко ще тръгне по мед и масло

160

Texaseca

преди 1 година

Гледам тука, пълно е с хора с по 4 бона приход на месец ;)

159

Мачкай Вова наред!

преди 1 година

Дванадесет години Путин търпя евро-джендърите да му лазят по нервите! Дванадесет години търпя безчин ствата и кланетата на руснаци в Украйна под присме ха и бездействието на същите *** и под егида та на световните терористи - англо-краваре. Путин на крака им отиде в Европа,за да им каже в очите,че ня *** да търпи повече този англо-краваро-джендърски цирк.Оня Гей и Посрьо, Стотелберг му се изсмя и за ви,че Путин бил никой и не решава дали СатаНАТО ще се настани пред прага на Русия! Мачкай !

158

УМЕН

преди 1 година

Всъщност световният лидер е един и това не е Макрон. Той е световен експерт по бабички, но не и лидер.

157

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш размирици в чужда държава организираш една кървава баня . Стар и изпитан метод за въздействие.

156

Бай Дрън

преди 1 година

Две неща. Путин от фитнеса (нали щеше да мре) и Макрон-Зе тъмнина. Без коментар.

155

путьо късия

преди 1 година

да набляга на химиотерапията, че на нищо е заприличал.

154

Анонимен

преди 1 година

През цялото време Макрон си повтаря едно и също, натиска и не изслушва Путин. Затова Путин в един момент му писва и става рязък: "слушай ме сега". Стила на Макрон. Видяхме и за Северна Македони. Наумил си е нещо и натиска. Тези от Азов плямпат на чист руски, ама официален език бил "украинския".

153

Анонимен

преди 1 година

До ГостСлучайно да си слушал записа на раговора между Нюлан и американския посланик в Украйна за това кой да сложат да управлява Украйна и, че ни я интересува мнението на ЕС?

152

Анонимен

преди 1 година

Макарона е човекомразец и слуга на рогатия .

151

Анонимен

преди 1 година

Какъв репортаж смятате,че ще направи френска телевизия за френски президент?Макрон заедно с Меркел бяха гаранти за спазването на Минските споразумения и се издъниха тотално.Хвърлиха ЕС в рецесия и ни въвлякоха в конфликт,който не е между страни членове на ЕС и НАТО.

150

Анонимен

преди 1 година

С Путин трябва да се говори само чрез "Цезар". Само Цезар ще му праща писма.

149

СВОЙ

преди 1 година

Запада са ДемоНкрати! Лъжеца комик наречен президент на Окрайна е виновен за десетки хиляди жертви!Ако беше изпълнявал Минските споразумения и не искаше НАТО и ядрено оръжие,война нямаше да има!Запада са нагли лъжци,които си изтреляха куршум в главата.Икономиките са пред колапс.Ама наложихме санкции на Русия.С голо д.*** ще мачкаме таралеж!

148

Анонимен

преди 1 година

Ти за путинофилите не бери грижа. Гледай твоите деца къде учат. Ти обаче като байдънофил сигурно си ги уредил във Виетнам. Там нали направиха демокрация. Не само там де.

147

Анонимен

преди 1 година

Като гледам Байдън и Джонсън и аз се чудя

146

Анонимен

преди 1 година

Един от двамата е болен, познайте кой..

145

Анонимен

преди 1 година

Между Путин и Кадафи има една малка но съществена разлика. Русия е побеждавала всички, Либия никой. Да не забравяме от кого САЩ се страхуват. Могат да да си влизат където си искат, но в Русия не смеят дори да стъпят. Ваъщност те и в Северна Корея не могат...ама са много силни иначе. Вервайте ми!