13

Кочо

преди 1 година

Спада на цените на суровините говори за наближаващата рецесия. Фед както канадската и австралийската централни банки целят именно това да предизвикат рецесия. Това е единственият лек срещу инфлацията и срещу спекулативни те балони

12

Цени

преди 1 година

Кога са падали цените в БГ? Никога. Тук знаят посока само нагоре и пак нагоре. Няма сила да ги свали. Тук нормални паЗарни принципи не действат. Щом потребителя е свикнал вече на новата цена защо да му сваляме. Така е с храни, готова и всичко друго. Няма държава която да стъпче спекулантите. Винаги има оправдания за вдигане на цени но не и за сваляне. Петрола ако ще 50 долара да стане все тая. Жито ако ще в излишък да има все тая..

11

Анонимен

преди 1 година

Нека да изчакаме! Какво беше инфлация ще видим на есен!

10

Истукан

преди 1 година

Надутите цени са балон и спекула на бизнеса. Производители на хляб искат да правят хляба наесен от 3 лева нагоре. От сега започват да спекулират как зърното поскъпва и намалява заради войната и ковида и как хлябът едва ли не ще стане 10 лева бройката. Яко се спекулира, а има суровини и всичко се надценява.

9

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бря ! Глаааад ! Библейски ! А още е лето !

8

Анонимен

преди 1 година

Ама защо наистина днес не ни показват новините за случващото се в Европейския Съюз? Някаква обществена тайна ли е, че от 28ми Юни цялата Холандия е на протест след като държавата принуждава фермерите да убият 30% от добитъка си? Холандия са втори в света по износ на животински продукти, продоволствената криза и инфлацията след 2 месеца на кого ще я лепнем на Русия или на WEF на Шваб в Давос, които измислиха това страница в поробването на средната класа в Европа?

7

Анонимен

преди 1 година

В Холандия е скандално има клипове как обръщат полицейски бусове и как праскат по тях с огромни чукове докато куките са вътре. Не се учудвайте, ако ковид случаите скочат до 2 седмици и ги наблъскат обратно по домовете. Винаги като на Запад има протести последните 2 години пускат локдауна. Всичко е инсценирано на WEF - world economical forum, миналия месец, организиран от оня Карлитос Шваб. Май русофобите ще стигнат комунизма преди русофилите. Хахаха.

6

Анонимен

преди 1 година

Спад в цените на суровините, достигна ли инфлацията своя пик?--->>> Инфлацията не работи така. Тя е на вълни. Може би, евентуално, сме достигнали пика на една от вълните. Вълните по учебник са между 5 и 9, преди да настъпи успокоение... До тука можем да преброим 2 вълни, ако се напънем - 3. Значи минимум още 2 остават. Дерзайте, ще дойдат на есен и зимъска!

5

Анонимен

преди 1 година

До23. Какво ни интересува Русия.

4

Анонимен

преди 1 година

Само в кирчова и импексова България всичко поскъпва

3

Анонимен

преди 1 година

$ се качва и това означава че ще има парична инфлация внесена от $. Няма да спаднат цените а напротив ще се качат както хиперинфлацията в бг в 1999 г. когато $ се качи.

2

Анонимен

преди 1 година

Много интересна новина е, че в Холандия има над 1000 трактора са блокирали цялата държава на протест срещу правителството и ги принуждават да си затварят фермите защото забележете - азота (който е над 70% от атмосферата) замърсявал природата. Да не се учудите като след 2 месеца се заговори за липса на млечни продукти в Европа и обвинят Русия. Иначе протестите са нещо грандиозно блокирани са ВСИЧКИ пътни артерии дори входа за Амстердам.

1

Анонимен

преди 1 година

Наред със всичко това и стойността на биткойна се срина.