74

И. Зарев

преди 1 година

Да си дойдем на думата - такова нещо като мъж и жена няма. Това са категории, всяка от които има свои подкатегории, които всъщност са реалните полове. Ако си категория "мъж", но в теб доминира естрогена, а тестостеронът ти е като на обичайните нива за категория "жена" още от дете, естествено, че ще си най-малкото бисексуален, ако не гей (както вие го наричате) или транс. Това е природата. Като казвате, че човек се ражда с пола, ще се окаже, че през цялото време сте били прави, хаха. Както съм го описал. Хаха.

73

Анонимен

преди 1 година

Щом може да сменяш Джи пи всяка година, защо да не може и пола си. Мда, има логика

72

Анонимен

преди 1 година

Докато ми дойде време за пенсия гадовете ще са изравнили възрастта за пенсиониране. Можеше да се пенсионирам 2 години по-рано. хахаха. Жена ми щеше с изненада да разбере, че е станала лезбийка. хахаха.

71

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах от колко пола ще може да се избира. :-) Голям цирк! Следващата стъпка ще е да пуснат "наполеоновците" от лудницата и да искат да им казваме "ваше височество".

70

Жоро

преди 1 година

Винаги бих заложил на немците да дадат началото на края на човешката цивилизация.

69

Анонимен

преди 1 година

Правят го за да объркат Путин колко германци са годни за военна служба и за мобилизация.

68

Анонимен

преди 1 година

Това е понеже приеха закон че 50% от членовете на бордове на директори на големи компании трябва да са жени. Сега с този закон половината директори просто могат да декларират, че са жени и бордовете да са законни отвсякъде. Гениално!

67

Въпрос

преди 1 година

Как се сменя пол, като той зависи то хромозомите? И каква е правната стойност или значимост на този закон? Това че някой се представя за друго вече е законно?!

66

Нов

преди 1 година

Аиде бе путин пускаи им сармат да ги изравниш с боговете то това е новия содом и гомор а ти си орьжието на христянството мачкай

65

Анонимен

преди 1 година

Разтапям се от умиление, едва сдържам сълзите си от емоционалното съприживяване на историческия момент, сърцето ми бие неистово в споделената радост, с до вчерашните жертви на обществения и административен гнет ! Ура, другари !!

64

Анонимен

преди 1 година

А мога ли всяка година да избирам дали да съм в ЕС

63

ХААХХА

преди 1 година

ЗНАЧИ ПОЛ МОЖЕМ ДА ИЗБИРАМЕ, АМА ВАКСИНИРАНЕ НЕ МОЖЕМ!

62

Анонимен

преди 1 година

И КВО? ПОДАВАМЕ СЕГА ТОПКАТА НА РУБЛЯЦИТЕ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ ПО ТОЯ НЕЗНАЧИТЕЛЕН ВЪПРОС!

61

Анонимен

преди 1 година

Тя управляващата коалиция друго освен подобни закони не може да направи. Понеже немската икономика е в цветущо състояние...

60

Малкото Слънце

преди 1 година

Ненормалници без път!!!

59

Анонимен

преди 1 година

"Настоящият закон третира засегнатите лица като болни хора." Ами добре си е значи настоящия закон ,какво ще му променят.

58

Алооо

преди 1 година

Да живей демокрацията!!!

57

Анонимен

преди 1 година

На тоя анонимния тия 2.5 милиона изнасилени германки от червената армия, точно на него ли дадоха информация, или работата е ..........една жена каза. Що не се търси отговорност на такива индивиди? И тия с пералните от Украйна, вие как си го представяте това с превоза на тия перални до Москва? Това е армия, да не си си с твоя камион, че да си го натовариш с каквото искаш и да си го закараш в къщи? Вместо да се качат двама войници, ще се вози пералня? Ама мозък дали имате?

56

Анонимен

преди 1 година

Само да поясня ако се пишеш жена можеш да ходиш на всички места посещавани от жени.Дори в женските съблекални и тоалетни защото вече си жена а не мъж.Няма значение че си жена с брада важно е какво пише в документите.

55

Анонимен

преди 1 година

Урааа, да живеят всички 33 демократични пола! Всяка година мога да си го сменям и после пак. Тамааан до пенсия!