66

Диоген

преди 1 година

На тази изкукуригала бабичка с удоволствие четях писанията по време на "любовния" за цял народ Протест. И като дУпетат си е същата! С подобна готовност момите от "магистралата" се "отцепват" всекидневно, но за единия хляб.Нетолкова хубавата Елена обаче не е евтина и хляб не и трябва, както и зъби.Понеже зъбите ще драскат по ПП (правилната партийна) линия.. :-))

65

рибока

преди 1 година

Не мога точно да определя изражението и на снимката - на учуден човек или на замислен над предложение човек?

64

Анонимен

преди 1 година

ЖЕНАТА ВДИГА ЦЕНАТА ПРЕДИ ДА ВДИГНЕ КРАКАТА...

63

АнонимеН

преди 1 година

УЛТРА НАГЛА ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА! ПЪРВО НЕОТИДЕ ДА ГЛАСУВА ВОТА НЕ НЕДОВЕРИЕ С КОЕТО ПОДКРЕПИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ПОСЛЕ КАЗА, ЧЕ ЩЕ НАПУСНЕ) СЛЕД ТОВА КАЗА, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ ! И НА 99% Е СИГУРНА, ЧЕ АКО И СЕ ПЛАТИ ОЩЕ ЩЕ ПОДКРЕПИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ОТНОВО! ВСИЧКИ КОИТО Я ПОДКРЕПИХА СЛЕД ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И СИ ГО ЗНАЯТ!

62

една

преди 1 година

правят се договорки и се водят разговори с депутати, които вече СА в парламента, така се прави, това е начинът. Не знам тук кви сънища сънувате... :))))

61

помнеща

преди 1 година

когато на 3 март от Възраждане правиха цирковете на Шипка, Гунчева вееше някъде си руското знаме и плюеше по правителството... Кво е ся това, аман, бе - от пеперудки в политиката.

60

Анонимен

преди 1 година

Бързо оздравяване, Ви желаят всички идеалисти в ПП "Възраждане". Ще бъдем заедно отново съвсем скоро, и ще победим злото в лицето на Костадинов.

59

Анонимен

преди 1 година

Опа, тр0лчетата на ПП са в статията. Така и така сте тук, да ви цитирам текст от песен, съдържащо действие което много обичате - лa.пaй и се потапяй

58

Анонимен

преди 1 година

Колебая се между Янев и Възраждане.

57

Анонимен

преди 1 година

по-големи предатели от възраждане няма, но народа е кьорав и подведен

56

Анонимен

преди 1 година

ПП - дами канят. То там наистина са само дами... Някои с бради

55

Анонимен

преди 1 година

възраждане са руски патриоти, плаща им се от кремъл, а скапаните русофилчета гласуват за тях, що така ве другаре... не може ли да сте българофили?...

54

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се напъвате по форуми, че Възраждане били гледали Българския интерес в опит да им чистите имиджа, е само щракане на клавиатурата/телефона на вятъра, няма кой да се върже.

53

Васил

преди 1 година

Маските падат. Крайно време ни е за Възраждане. Всички са срещу тях както всички са против България. Изглежда, че само те са някаква надежда за това да имаме суверенитет и да не се превърнем в плацдарм на идещия конфликт. Тази зима ще комбинира инфлация, пандемия и война, а ние се делим по всякакви маловажни теми. Клаус Шваб си действа с глобалния рестарт докато се хапем едни други. Да живее България!

52

Анонимен

преди 1 година

Не е виновна за провала на партията. Костадинов е недостоен да оглавява патриотичен политически проект. Пълна подкрепа за Гунчева! Госпожо Гунчева, не предавайте българските интереси! Върнете се начело на партията ни, молим ви!

51

Венелин

преди 1 година

Тази кязя, че ще напусне парламента, пък си остана като независима. На предател нямай вяра!

50

Анонимен

преди 1 година

По-безпринципна коалиция досега не е имало и няма да има... Ама кво ли не праят кинтите...

49

карачанаков

преди 1 година

А пък аз да взема да се хвана на приказките на КК КОРНИ/г-жа ЛЪЖА/ че от 1.07.2022 г хляба е намален с 20 % ,а бензиня и дизела с 25 ст.хляба бе 1,50 лв и днес 5.07.2022 г. пак е 1,50 лв.Отивам да заредя що не ми свалихте 25 ст? Няма такова нещо!Е как бе Курнелата каза.......Ами *** при нея тя да ти зареди с 25 ст по малко.Златни му уста на този дето и рече г-жа ЛЪЖА

48

Анонимен

преди 1 година

Преговори за цената ли?

47

До 44

преди 1 година

Ами щом можеш да си позволиш да преценяш служителите си п фамилията. Браво.