24

Кико

преди 1 година

А Сърбия от Москва(Коминтерна)! Нек сме живи ,Нек ни е**т!

23

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислих,че този вече е в Москва.Нали имаше самолети ,които летяха със шпиони от София към Москва.Защомвсе още с тези лижа от ДС? Спрете ги най-накрая.Та този си е Путинист.

22

До 5-ко

преди 1 година

Що не помолите русите да ви освободят. Като гледам акъла ви е колкото техния - демек без акъл. Не ви ли омръзна да се мислите за нещо важно и различно?

21

Маке

преди 1 година

Во историската комисиа не треба да има вакви козервативни, комунистички агенти од ДС, туку треба да се состои од современи европски либерални историчари.

20

Анонимен

преди 1 година

"Те правят каквото им диктува майка Сърбия, а на майка Сърбия й диктува Русия" --> кратко, точно и ясно. Поставихме ги в шах с това вдигане на ветото, май не го очакваха

19

П.К.

преди 1 година

Според минали изказвания на този човек, неговия заможен дядо пътувал свободно из цялата турска империя без никакви проблеми. Припомняме, че заможните българи-така наречените чорбаджии, само те са били с тези права. Защото те са били очите и ушите на турските поробители. Затова народа български ги е кръстил чорбаджии-изедници.

18

Анонимен

преди 1 година

Македония прави това, което каже Сърбия, на която пък й казват от Бензиностанцията с ракетите!

17

Анонимен

преди 1 година

Историчарите се учат от историята и търсят обяснения за ставащото. ДПМНЕ е доказано твърдо просръбска и това се доказа документално в погрома през 2017. Бунт, влизане в Собранието, сеъбски офицер на място. Сега е същото. Само, че там е и Левица. Ако някой не прави връзките с Белград и Москва, значи е безполезен като учен и анализатор - в миналото и надтоящето.

16

Анонимен

преди 1 година

Да им диктува. Като си останат само с тях, могат и друго да направят. Добре, че еврогейците са лабави.

15

Анонимен

преди 1 година

И Слави пробва да направи интрига и ВМРО, явно има сили, които не искат Македония в ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

Македонците не си знаят интереса. Елита им си го знае, но обикновения човек. Верно са си българи, същото като при нас.

13

Руме

преди 1 година

Най-хубавото е, че българи и македонци се мразят до смърт.

12

Зозо

преди 1 година

Сръбе на връбе.... Макетата ще влезнат в ЕС евентуално след Турция :)))))))))))))))))))))))

11

1

преди 1 година

макетата *** г.аза на сърбите, но албанците и другите немакедонски етноси са бесни.Външния министър Османи съвсем директно заплаши с етнически размирици.Днес македонците са около 60% от населението,но албанците са млада нация и преживяват демографски бум.Само след 20 г. те ще се изравнят с македонците и понеже са консолидирани и знаят какво искат ще спечелят властта чрез избори и ще създадат трета албанска държава.А хистеричните велики макета ще отидат на бунището на историята

10

Маке

преди 1 година

Кога историчарите станаа политичари и даваат вакви националистички из*ави, тогаш е време да се распушти историската комиси*а.

9

rm

преди 1 година

да се оправят, оттук нататък вече никакви отстъпки за тях.

8

ЬЬЬ

преди 1 година

Всеки българин от ремс да се снабди с български паспорт и да пътува и работи в целия ЕС без проблеми,а ремс-а да остане извън него за още много-много дълго време.рсм е в НАТО,но дефакто е враг на България и това все повече прилича на отношенията между турция и гърция-уж съюзници а на практика врагове.Време е правилата в НАТО да се пренапишат и всичко безперспективно да се игнорира.

7

аз

преди 1 година

Историческото решение на ББ ще струва на България много повече от 10-те години на власт на ПП ГРОБ

6

Demonaz

преди 1 година

Маймунодонците са *** на сръбските варвари,а зад тях седят "братушките монголи".

5

Анонимен

преди 1 година

Член на историческата комисия не може да прави такива изказвания! Това са политически напъни. Каква Сърбия, каква Русия? Този човек с история ли се занимава? Поста му е твърде отговорен за да говори, каквото му скимне. Коментара му е верен, но с какво допринася, ТОЙ да си свърши работа. А тя е защина на НАШИЯ национален интерес.