49

Да кажат...

преди 1 година

Първо да каже ортачката на измамницата от световен мащаб Цветелина Бориславова! Стотици милиони хубавицата Ружа е изпрала чрез нейната банка! Второ: Да каже Бръснатата Кратуна, тогава още с Каскета, ТОЙ е бил в Специализираната прокуратура" и знае КОЙ му нареди да предупреди *** Ружа, че любовникът й е вербуван от службите и помага за залавянето й! И трето, КОЙ обяви измамницата Ружа за "Бизнес дама" на годината! Боко Тиквата да каже КОЙ й помогна да избяга! Ами, питай бе, Гешев!

48

Анонимен

преди 1 година

Славата на крадливо-грабливото племе българско вече достигна дори съседните галактики.

47

Анонимен

преди 1 година

Ето затова, мили деца, учете и работете на Запад - по-големи балъци от западняците няма да намерите и винаги е лесно да им вземете парите.

46

Тц,тц

преди 1 година

Ама и това да се криеш, живот ли е? Освен ако целта ти не е точно това! Може вече да е с пластична операция, с пари,прехвърлени на най-различни места по света или инвестирани в имоти,акции и бизнеси под чужди самоличности.. Но вечно да си беглец и под угрозата всеки момент да те арестуват не е представата за светло бъдеще.

45

Мхмм...

преди 1 година

Мелеее, тая да ме вземе за любовник....

44

аа

преди 1 година

този на който му трябва я е намерил отдавна и си е взел парите, останалите чакайте фбр-та, интерполи и разследващи журналисти да я фанат. Ще я ханат за .....

43

анонимна

преди 1 година

Ц*ганка, ама от по-висока класа. Докато събратята й крадат на дребно, тя си играе с милиарди. Иначе нищо по-различно. Просто има повечко акъл.

42

Кисело Мляко

преди 1 година

Ружа дали си слага руж ? Много ме мъчи този въпрос...

41

Анонимен

преди 1 година

Дали е над яхтата или под нея е станала храна за рибите е без значение.Поне не чака Кирчо да и смъкне бензина и дизела с 25 стотинки.

40

аз

преди 1 година

така им се пада на алчните англо-сакси

39

Анонимен

преди 1 година

Най-лесно е да причакат ятака с провизиите и да го подменят. Но явно не е там.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен конспиратора Тази са я свършили отдавна преди да има ваксини. И да с ваксината си имаш уникален 16 цифрен код видим чрез Блутуут верия 3.

37

Анонимен

преди 1 година

Ти па защо реши, че се е ваксинирала, даже украинците не се ваксинират, та тя.

36

Ddt

преди 1 година

Аз силно се съмнявам изобщо да е жива. Завлякла е Триадите в Китай и доста заможни руснаци. А точно тези две групи не прощават.

35

Анонимен

преди 1 година

Все едно не могат да минат с един лайнер, или два, и да я избутат към бреговете. По-скоро е човек на някой световен филантроп дето помага на бедните по света, защото не си знае парите.

34

ПАК

преди 1 година

се прославихме по света...

33

Анонимен

преди 1 година

С какво се храни и каква вода пие по средата на морето?

32

хм

преди 1 година

След пластичните операции, Ружа вече се казва Асен Василев. Пластичният хирург малко се е престарал около очите и затова е толкова ококорена, но за сметка на това не се е спряла с простотиите и от криптовалутите се е прехвърлила към други благини. Държавни.

31

Йосарян

преди 1 година

Ружа отдавна нахрани рибите в Егейско море ;) И ако ЦРУ няма информация за това, значи е една абсолютно неефективна и паразитна институция.

30

Агент Мълдър

преди 1 година

С четири милиарда, може да си е купила китайски прототип и да се крие на обратната страна на луната, може дори да е взела летяща чиния на старо и вече да е на Марс.