7

Анонимен

преди 1 година

Как защо се е случило, много ясно, заради глобалното затопляне.,.,ъмм, чакай че го смениха, заради климатичните промени. Верно ли го казах? А, глобалистчета непоръбени с вашите лъжи и измами, за климат, за икономика, за общество, наука и всички аспекти на днешния живот. НЕ ВИ ВЯРВАМЕ на измамните мантри.

6

Анонимен

преди 1 година

Доказано от истински учени, а не от екоталибанските нпо шамани, ледени шапки по полюсите на Земята е имало само в периоди на застудяване, тоест в обичайно състояние те липсват. Живота процъфтява в топлите и важни периоди на нашата планета, а в периоди на застудяне, когато логично се наблюдават измирания. Така че климатичния апокалипсис с който ни плашат зелените сектанти е наивно-глуповата лъжа.

5

Анонимен

преди 1 година

Да бе, ледник никога преди не се е топил, потопи не е имало... Експлоатират тия ледници за пари но не ги следят достатъчно стриктно, не ги обезопасяват когато се натрупва разтопена вода, и белята става. А и нали днес казаха, че укропите са по важни от глобалното затопляне, така че нейсе... ще връщане въглищата, ледници ще се топят. Нещо за Путин.

4

Клета Глупенберг

преди 1 година

Знаех си че е заради КЛИМАТИЧНИТЕПРОМЕНИ, преди това никога не се е случвало свличане на глетчер през лятото, само заради вас е щото ходите с кола на работа.

3

грета неграмотната

преди 1 година

глубалноту сатопляне е

2

Анонимен

преди 1 година

Ще се срути защо да не се срути все пак и те имат права! Вие какво против имате глетчерите а? Относно вината- нека опитам - путин?

1

Анонимен

преди 1 година

"Италианският министър-председател Марио Драги каза, че инцидентът "без съмнение" е свързан с промените в климата."________Пак върнаха обичайните опорки за климата и ковид.