25

Анонимен

преди 1 година

ха-ха-ха-ха.. гледайте цялото видео.. циркът е пълен. Въпросната фризиорка е една глава над швабата и поне 20 кила отгоре... а той горкият едва се държи прав. Ако тази се чувстваше чак толкова застрашена, с два шамара можеше да го прати да спи, ама явно е решила да изцоца някакво обезщетение.

24

ИСТОРИЯ

преди 1 година

До АнонименЗА НАЛИЧИЕТО НА НЕМЦИ В КАЗАХСТАН ИМА ПРИЧИНА И ИСТОРИЧЕСКА СЛЕДА МНОГО НАЗАД В ГОДИНИТЕ.

23

Анонимен

преди 1 година

Българките са красиви и германците точат лиги.Смятат ги за лесни и затова си позволяват такива неща.В Германия такова нещо не може да се случи затова си развяват коня из Източна Европа.Все повече такива неща ще се случват.Супер нахални и нагли са.

22

Анонимен

преди 1 година

По слънчев бряг салоните в салоните са мъжки гейчета или роми които се правят на браснари )

21

Анонимен

преди 1 година

В Германия , осъдените за дрога, по леки присъди, не могат да си намерят работа, обществото не ги прием лесно пак, идват тук в България, тук могат да работят без съдебно досие, затова ще се намират все повече дрогирани и пияни германци у нас. Те не са туристи, а работят тук.

20

Без коментар

преди 1 година

Мъжът е бил изгонен от наемодателите си и затова се е нанесъл в сградата на Районната прокуратура...

19

Анонимен

преди 1 година

В България идват на почивка утай китена Европа. И то не на почивка а на евтин алкохолен и кекстуризъм.

18

Анонимен

преди 1 година

Направила му е фризурата на Фанта Германия.

17

До 077

преди 1 година

Ти пък, пропагандата си тече. Ако трябва, ще изкарат новини отпреди 20 години. Все пак, трябва да се знае колко е лош гнилия Запад и колко хубава е матушка Рус.

16

Анонимен

преди 1 година

Моята фризьорка като ме подстригва редовно ме гали и ме докосва до разни места уж случайно. За по:голям бакшиш естествено. Но аз никога не давам бакшиш повече от 5 лв.

15

Анонимен

преди 1 година

Два часа се одумват, чакане и гонене, и се разправят!!! Тука има нещо гнило в Дания.

14

077

преди 1 година

Dnes, ,много сте зле, тази уж новина мина през сайтовете преди 10 дни.

13

Делпо

преди 1 година

лично моето мнение е че в Германия, българите, ***, турците и арабите най-много боклужи и мизерии правят, сядат на полянка компания турци и туркини и араби със забрадки ядат и правят мизерия, по колите им пълен ардауш, българите сме същите ориенталци кат тях, с тая разлика, че сме по-бели и по красиви. Опомнете се, пазете, чисто, не показвайте че сте ориенталци

12

Саки

преди 1 година

От Казахстан е с немско гражданство.

11

Granik

преди 1 година

Немеца е дефакто от Средна Азия , казахските републики с немски паспорт. Видно и от чертите на лицето му.

10

Анонимен

преди 1 година

така е, то и Месут Йозил, Емре Джан, Илкай Гюндоган са немци. Последните 40 години Германия стана по-зле и скоро Франция ще е много по-доброто място за живеене и всичко, в Германия стана ***, главно заради турците и арабите и авганите и сирийците.

9

Антинатовец

преди 1 година

Господа еврогейатлантици вие какви мислите че туристи от запада ще дойдат да летуват по родното черноворие? Ричърд Гиър или Том Круз ли? Идват западните *** нямащи средства да се напиват като казаци по френската и испанската ривиера и за това идват тук а и там никой няма да им търпи болните сексуални фантазии.Така че кротко и уважавайте дядките от запада че утре и те няма да ви снесат някой лев така че каквото ви поискат давайте без свян и предръсъдъци само нещо заразно да не си докарате.

8

Анонимен

преди 1 година

с мюсюлманско име е , от немските турци ще е или от немските араби, които смятат жените за вещ

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя си правеше майтап, като Румънеца и Енчев - щип, щипи ди дипи ди дип. Щипни ме тука, щипни ме там.

6

българин

преди 1 година

,,След два часа чакане....." ??! Какво е чакала 2 часа , нали се е обадила на 112 ?! Преди или.след тези 2 часа се е обадила ?!