11

Дами и Господа

преди 1 година

вижте го Геоорррггииии Пъррвааанооов! Бившият асистент от Института по История на БКП, доктор по история на БКП с дисертация на тема: ,,Критиката към буржоазната класа в началото на 19-ти век".

10

Анонимен

преди 1 година

За едно изхождане в ефир руснаците давали 500лв, а за постоянна **журналистическа и политическа дейност** над 4000 лв/ месец.

9

Германец

преди 1 година

Тоя ми се стори, че го видях вчера в репортажа от летището. Носеше тоалетна чиния.

8

Христосков

преди 1 година

Не харесвам грам Петков, ама Първанов още по-малко! Този, дето беше прислужник на САЩ, на Джордж Буш-младши! Набута ни в престъпната война с Либия! Бяхме осъдени да платим милиони!

7

Некой

преди 1 година

Тоя май е вчерашен?

6

Анонимен

преди 1 година

4000 лв/мес. не са малко да изгориш на месец. Горкият ромzки крадец, как ще върже двата края?

5

6

преди 1 година

Я Гуци от Сирещник се изходи бе.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе Гоце, ние договор имаме ама газ нема. Като си такъв голем приятел с Путин звънни му да го пусне :) както е по договор не за друго... ***

3

Гоце открадна яко

преди 1 година

Гоце(президентът) открадна яко по време на прехода и президенстването си и с част от тези пари, включително и от атомната централа Белене, Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син. Да са живи и здрави поддръжниците на БСП и АБВ, които се явяват наследници на Гоце.

2

probi

преди 1 година

Умен и мъдър човек! Човек и Президент с големи букви! И е прав. Както в това си изказване, така и в много други. И би било прекрасно да бъде разбран!

1

Алекс

преди 1 година

Гоце,лапай рублите и не се обаждай.