44

Ххжг

преди 1 година

Имаш крава, пиеш мляко!!!

43

Истукан

преди 1 година

И моля ти се Продължаваме поскъпването ще съставят ново правителство.

42

Анонимен

преди 1 година

Не съм разбрал че има инфлация. И колко процента е. Аз от 20 години не пазарувам от магазини. Откакто баща ми почина и ми остави наследство животни кокошки градина нива нямам време и телевизия да гледам. По цял ден съм в градината и при животните. Работа от 5 сутринта до 10 вечерта. Лягам скапан от умора. По някога заспивам с дрехите. Но пък имам всичко. Кашкавал сирене масло месо от прасе и теле яйца от кокошки хляб от нивата плодове и зеленчуци от градината.

41

Кънчо Трънчев

преди 1 година

Цените са високи навсякъде в Европа. Но в България са необосновано високи - бутилка олио в България е почти колкото 2 бутилки олио във Великобритания. Във Великобритания, магазините гледат да ограничат печалбите, защото ще загубят клиенти в жестока конкуренция. В България, на търговците не им пука. Те са в картелно поразумение. И прехвърлят вината на политиците, щото те, горките политици, са толкова неграмотни, че не могат да се усетят, че са използвани от алчни търгаши... Богати хора сте в БГ

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ще компенсираме високите цени с печалбата от оръжията и боеприпаси, които продаваме на Украйна. Преди малко гледах видео от Лисичанск на което руснаците коментират, че боеприпасите на украинците в Лисичанск са българско производство. Явно начело с Киро Украинеца се превръщаме в сериозен враг на руснаците и Русия. Напишете на ютюба установили контрол над Лисичанск много трофеев

39

hasmokar

преди 1 година

щом лебът че пада.

38

Анонимен

преди 1 година

Кабинетът Петков/ Василев не успя да се справи с високата инфлация. В резултат всички цени хвърчат нагоре. Техният акцент беше геополитическата промяна. Прекратиха газовата връзка с Газпром, преднамерено предизвикаха дипломатическа криза с Русия, тези нафучкани аматьори съвсем се оляха. Сега ни плашат с предстоящата криза к сами заложиха предварително. Свалиха ги от власт и в/ да се оттеглят с достойнство, пак искат да управлява, да разполагат с неограничена власт и да си правят каквото искат.

37

Анонимен

преди 1 година

Русия не може без нас, за това няма да си махне посолството, за съжаление.

36

Хухавел

преди 1 година

Това поредния гербав плашипутaрник ли е... БАХАХАХХАХАХА

35

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече лаем срещу Русия толкова по зле ще става. За добро или лошо България е зависима от Русия. Без ЕС можем. Но без Русия няма как.

34

въйй

преди 1 година

Уплаших са. Отивам да разкажа за тази страшна прогноза на мотофрезата ми.

33

Кореняк Софиянец

преди 1 година

То май не било лошо да си селянин? Ние гражданите ще се бием за последни бройки картофи в Кафланда, а селяните само ще си берат от градината... сега осъзнавам колко съм бил глyпав да ги обиждам.

32

Анонимен

преди 1 година

Боли ме дедоВия. Я си имам двор на село, имам си кладенец. Храна ще си отгледам. Да му мислят "гражданите" от гоООУЕмото добро утро

31

Путка Пушка Пишка

преди 1 година

На теб кой ти каза? Как ще ми го докажеш?

30

Ау УЖАСТ!

преди 1 година

Местя си доматите в другия край на оранжерията.

29

Анонимен

преди 1 година

Невярно. Махай путиниста от екрана.

28

Бачо Младен

преди 1 година

Добре, ще направя коалиционен съвет с 30-те ми кокошки, 5-те овци и прасето, за да обсъдим този казус. Но от сега ви казвам, че не ни пука особено.

27

Станчо Куция

преди 1 година

Да му мислят хората, които пазаруват от Кафлант, аз имам бостани и ниви, огромни оранжерии със зеленчуци, овошки. Тази година ще изваря около 300 кила сливова ракия, а вие се бийте там за картофи на примоция.

26

Анонимен

преди 1 година

Това ми звучи като т "трябва да се научим да живеем с вируса"

25

Хаштагаджията

преди 1 година

Здравейте, предлагам да се хаштагваме със #сейвМариупол и #стендУифУкрейн