63

hasmokar

преди 1 година

Честито, на пръвата "най-демократична" конституция, утвърдила робството де юре.

62

Анонимен

преди 1 година

Явно това са новите МОРДОРСКИ " санкции"- няма да поздравяват за национален празник ХАХАХАХАХАХА смееех

61

Анонимен

преди 1 година

Ето от къде идвала бойковата реплика, че се въртят с 200 :D .

60

Анонимен

преди 1 година

Байдън плакал цяла нощ за ботоксовото жуже. Щял да си скъса памперса от местене.

59

Местим с двеста

преди 1 година

И едните не са цъфнали и вързали, и другите, ама едно е да си зле при жизненото равнище в Щатско, съвсем друго е да затъваш още от обичайната мизерия в Русия. Пък и в Щатите все има шанс да налучкат някакъв маршрут напред при свирепата борба между пощурели заблудени либералчета и мухлясали в миналото консерватори. А в пълния тоталитарен мрак на путинската Русия нямат шанс за нищо освен упадък и гниене. Свикнали са, ще търпят.

58

Ужас

преди 1 година

Байдан ще си го премести в памперса.

57

иван

преди 1 година

не просто смешни а направо жалки....

56

До64

преди 1 година

Абе май развалиха рахатлъка на отрочето му Хънтър,ама това са подробности!

55

Анонимен

преди 1 година

До Че СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!!!!! ----------- свали тая yшанка, че много те стяга и само глупости пишеш бе!

54

Анонимен

преди 1 година

Кви жестоки хора са тез руснаци ве! Първо му запорираха сметките в рубли, после му забраниха да влиза в русия, сега не щат да го поздравят, ужас бе!

53

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да поздрави своя американски колега Джо Байдън по случай Деня на независимостта ............... уау ква трагедия :)) В знак на протест Байдън ще изпрати нова партида Химарси в Украйна!

52

Че

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Той изкукуригалият не се надява на поздрави,ами да се моли оня откаченият да не му спретне една "заря" за празника!

50

Иван

преди 1 година

Диктатора - лудото джужже с комплекси, кой го базари за нещо, през последните години не е канен никъде , а и той не смее да отиде никъде, от страх, сковаващ страх за мерзкия си живот-вегетиране в бункера

49

До 50-драскачи

преди 1 година

"герои на времето:антикорупционен фонд:български институт за правни науки:институт за развитие на публичната среда:отец пайсий36:клуб зебра:про веритас:прозрачност без граници:асоциация на европейските журналисти: дебати:капитал:дневник:дарик:мидиапул"ОКЕТО КЪДЕ НИ НАМИРАТ!

48

Путин,

преди 1 година

Злодея,фашист, антихрист- поздравява само дружественните народи, като талибаните , които бяха основните гости на икономическия форум в Ленинград преди месец

47

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ДЪРЖАВА ИЗГРАДЕНА ВЪРХУ СМЪРТА НА 90 МИЛИОНА МЕСНИ ЖИТЕЛИ НЯМА КАК ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ДЪЛГО. -АКО НЯКОЙ ОТКАРВА В ПЛЕН, И ТОЙ В ПЛЕН ЩЕ ОТИДЕ, АКО НЯКОЙ УБИВА С МЕЧ, И ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ С МЕЧ. ОТКРОВЕНИЕ 13-10

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "Никъде не е отишла. Просто баща й дълги години бе посланик на РФ в Пиндостан. Тя там израстна, учи, дипломира се и се омъжи. Това е живота." А след това? :)))) Впрочем, пак от тоя "стичащ" се живот, децата на Джуджо са в Швейцария, тези на Песков, във Франция и тям подобни. Ти да видиш какво нещо е живота, и как "случайно" всички тези деца се оказват в "гадния" Запад" :)))

45

Анонимен

преди 1 година

До До 33/40 "От десетилетия руските велосипеди се считат за най-надеждните, издръжливи и висококачествени велосипеди" Буахахахахаха. Такива нагли и безочливи лъжи даже и Песков и Захариева не пускат, а ВСИЧКИ велосипеди в секцията БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, са произведени в Тайван и Китай. Дилетантски написаните статии, и глупости генерално за колоезденето показват, че в България е масово разпространено невежеството, сред което такива "руски" "велосипеди" се "пласират". :))))

44

Анонимен

преди 1 година

До 48Да бе да, само където щерката на Лавров, се омъжи в Русия за новобогаташче милионерче от кохортата на Путин, и отново беж на Запад , до колкото знаем във Великобритания.