16

П.К.

преди 1 година

Безкрайната рода, барабар с оргиите на разврата и на абсолютната некадърност на Прокуратура и на всеки по единична...Да разберат кон боб яде ли?/// В ИСТОРИЯТА НАЗАД, НЕ ЕДНА И ДВЕ ИМПЕРИИ СА СИ ОТИШЛИ В БЕЗВРЕМИЕТО ЗАРАДИ НИСКИТЕ НРАВИ, БЕЗЗАКОНИЕТО И ЛИПСАТА НА СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОДКРЕПА НА ОБИКНОВЕННИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ ХОРА.

15

РЕАЛИСТ

преди 1 година

избори спечелете и управляваите следкато ви свалиха нормално е да минете през избори.ама страх ви тресе.народа ги е обичал тези лъжлиовци.

14

GG

преди 1 година

Петков и Василев правят само глупости, но пак поне нещо правят. Този за тия 6 месеца с това измислено министерство какво е направил ?!

13

Ива

преди 1 година

Разкарайте се бе некадърници.Не може да лъжете до безкрай.Каква стабилност с такива ялови като вас?!

12

Анонимен

преди 1 година

Махайте ги тези с големите носове! Откъде-накъде те ще ни се правят на ше-ове в собствената ни държава? Да си ходят в Иизраел и да си гласуват и управляват.

11

ПП = РОБОВЛАДЕЛЦИ

преди 1 година

ТЪРГУВАТ С ЖИВИ ХОРА-РОБИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ... ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ........ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - - СЪЩАТА ИСТОРИЯ....

10

Обективно

преди 1 година

НЕКАДЪРНИ ИКОНОМИСТИ, ВЪОБРАЗЯВАЩИ СИ, ЧЕ СА ВЪРХА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА. А ВКЪЩНОСТ - САМО СЛУГИНАЖ НА САЩ.

9

Майора

преди 1 година

Лорер на какво основание търсиш подкрепа за кабинета , след като две фамилии и половина разпределяте фондовете , за 6 месеца взехте 20 млд лв заеми , за още 6 още 20 млд лв ли ще вземате , при май висока инфлация в ЕС , непрекъснато растящи цени , закриване на спец звената с цел спиране делата на оилгарсите , които платиха протестите и ви доведоха на власт! Благодаря , отивайте си там откъдето сте дошли!

8

Миии

преди 1 година

Когато НИЕ сме на власт - естествено, че държавата няма нужда от нови избори! Миналата година - на 3 пъти, защото все още НИЕ не бяхме на власт и тогава имаше нужда от избори.:):)

7

Анонимен

преди 1 година

До"Държавата няма нужда от нови избори"В нашата държава няма смисъл от избори. Нардоът е разделен на крайни фракции. Демокрацията освен мнозинсто означава и консенсус, но този народ може да произвежда само далавери, клюли, злоба и разделение. За това и изборите не променят нищо. Тези сега чуват средната класая, но и понятие си нямат от проблемите на бедните. Предишните па не ги интересуваше средната класа. Трябва консенсус и представителство на максимум хора, за да има напредък.

6

Анонимен

преди 1 година

Държавата няма нужда от нови избори и тези, които ни тласкат умишлено ще получат своето наказание от избирателите !!!

5

Hoqsan

преди 1 година

Защо огромна част от парламента е от чужденци? Смисъл, каква е тази фамилия... Лорер... ние си мислехме, че старите муцуни са прозрачни в наглостта си, но новите Подменители... тия сцепиха transparency-то.

4

перко

преди 1 година

ПО ДОБРЕ: ДОБРЕ СИ ОТИШЪЛ!

3

Анонимен

преди 1 година

Ще има затвор за предателите!

2

Анонимен

преди 1 година

Врачка ли им го каза тоя 6 месечен срок? Отношенията ни с Македония Киро рече, че за 6 месеца ги е оправил, сега пак тия 6 месеца споменават като времева рамка за приоритетите им. Досега нямаха ли приоритети, та сега ги мъдрят? Да не излезе накрая, че това им е изобщо срокът на властване - още 6 месеца. Много им е, ако ме питат, ама засега не ме питат.

1

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо и тоя мазният да стяга куфарите и да се пръждосва,вкупом с Киро,Асенчо,Лена и сие производни "Променители"Продажници!