94

Хан Аспарух

преди 1 година

Зеленски раздаде автоматите. А на нас ни трябват сопи! Та да ги подпретнем тези ПП, БСП, ДБ, Пасита, Московци,Аговци, Радевци, ........

93

Иванчо

преди 1 година

Сега разбрах какво е това задкулисие и какво е борба с корупцията! Задкулисие е някой да ти казва да направиш нещо и след това службите да го засекретят та никой да не разбере. А борба с корупцията е ти да вземаш най-много. Повече от другите. Ама те да са мафията. Сега ще им разкажа на другите .......

92

Случаен минувач

преди 1 година

Значи Стан Лаурел и Оливър Харди да ни управляваха, по-добре щеше да бъде!

91

Михаааал

преди 1 година

Тъмно беше мамо не видях, малка бях и не разбрах как забременях.

90

Анонимен

преди 1 година

ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ СЕПТЕМВРИ, ТОВА Е ЯСНО

89

Анонимен

преди 1 година

До от селоАбсолютно сте прав. Правителството в оставка никаква не я свърши за 6 месеца. Сега отново същите се гласят пак да управляват. Така объркаха енергийната политика и икономика. Нищо не направиха да омекотят предстоящата криза наесен, а сега плашат хората с това.

88

Анонимен

преди 1 година

ПП, БСП и ДБ гласуваха против увеличение на парите за лечение на болни деца. Промяната Почина. Некадърници!

87

Цветанка е позор!

преди 1 година

Днес "водещата" Цветанка беше позор за БТВ! 25 минути търпя логореята на фъфлещата учиндолска слугиня и не посмя да я попита защо чалгарската й сбирщина свали достойния Никола Минчев и правителството! Не каза и дума за многохилядния протест в защита на Минчев, на който простака Хаджи Тошко беше замерян с бутилки и позорно изгонен! Не я попита КОЙ им нареди да провалят трети парламент! Не каза нищо за клетвите на Сакатия снощи! Гледаше я с кравешки поглед и се хилеше! Ега ти позора!

86

туз

преди 1 година

КИРЧО КЕРЛИВИ АКО СТАНЕ ВОЙНА С РОСИЯ ТИ ПЪРВИ

85

от село

преди 1 година

Промяната за половин година си разместваха и наместваха задни ците по министерства и агенций и все имаше незадоволени ,а сега втора част от селските битки с мааленски привкус ще е още по голям.

84

Анонимен

преди 1 година

Който гласува за Продължаваме промяната трябва да знае че гласува за СОРОС !!!! Нека всеки сам да си реши слагам четири удивителни защото това е опасно за нашата родина

83

OMG_Lucker

преди 1 година

Повярвахме ви, че постовете не са важни и не са били обсъждани. И доматите ядем с колците и изобщо сме много заухави.

82

Алекс

преди 1 година

Чалгата в Парламента трябва да бъде унищожена чрез нови избори.Закривайте цирка и насрочвайте изборите.

81

кошмар

преди 1 година

С тези на власт , ставаме втора Украйна .

80

анонимен

преди 1 година

Ако нещо се запече при съставянето на кабинет и гласуване, има изход при връхлетялата ви констипация-започва се с рициново масло и мн. други ефикасни. Ще се оправите.

79

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ДА СЕ КУПУВАТ ДЕПУТАТИ, ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ, СЕКРЕТАРКИ НА КАБИНЕТА, ДА ГИ ЛОВИШ ЗА ПАРАПЕТА И ДА ПОЛЗВАШ НАРКОТИЦИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ- НЕ Е КОРУПЦИЯ, А ВАЖНИ ДЪРЖАВНИ ДЕЛА!

78

шимпанзе с фуражка

преди 1 година

И като си помисля, че тези чeкиджжии ни ги натресе оня cъвeтски шaпкаpин се чудя какви ли ще ни ги избере наесен с машинките на Мадуро.

77

бай Ставри

преди 1 година

Целта е след разговорите коалиционните партньори да излязат с готови приоритети ....... приоритетът е да идват при мен и да не се бавят :)

76

Анонимен

преди 1 година

До днфф Второто ми се вижда по вероятно . А може би вече е факт.

75

днфф

преди 1 година

Бг трябва да премине през всичките кръгове на Катарзиса, за да се пробуди от 30 годишната си политическа и обществена летаргия или да изчезне като държава. Средно - няма! Агонията ни не може да продължава вечно.