17

АЙДЕБЕ

преди 2 месеца

АМА КАК СИ ВКАРВАТ ОПОРКИТЕ САМО. АБЕ ГЛЕДАМЕ КАК ДЖУДЖЕТТА ЛИТВА И БЪЛГАРИЯ ВИ С Е ПОДИГРАВАТ, А ВИЕ НЕ СМЕЕТЕ ДАЖЕ ПОСОЛСТВОТО СИ ДА ЗАТВОРИТЕ ХАХАХА!!!

16

Анонимен

преди 2 месеца

По голяма военна сила нема в света от САЩ Володин, те ако станат членове на НАТО, не може да ги пипнете :))

15

Анонимен

преди 2 месеца

До До 6./12 Как ще е гледал, кат това противоречи на пропагандната линия. Нли трябва да драска опорките? Факт е, че НАТО никога не се е намесвало в мирни демократични държави. НИКОГА.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, другаря Володин се е загрижил на жителите на Швеция и Финландия, ох. :)))) Да не се притеснява, другаря Володин, а да се заннимава с колхозниците, че проблемите им от ден на ден стават все по-свирепи.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Започва северноазиатското риванеее :)

12

Анонимен

преди 2 месеца

ВЗЕМЕТЕ МАПС И СЕ РАЗХОДЕТЕ ИЗ ШВЕЙЦАРИЯ И ФИНЛАНДИЯ- И СЕГА СЕ ПИТАМ АКО ФИНЛАНДИЯ БЕШЕ ОСТАНАЛА КАТО РУСКА РЕПУБЛИКА ДАЛИ ЩЕШЕ ДА Е ТАКА ПРЕКРАСНО ПОДРЕДЕНА, ЗАЩО РУСНАЦИТЕ НЕ СИ ПОДРЕДЯТ ОГРОМНАТА ДЪРЖАВА КАТО ТИЯ ДВЕТЕ А СА ТРЪГНАЛИ ДА УБИВАТ И РУШАТ ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО НА УКРАЙНА- ГРАДИ А НЕ РУШИ- РАШИЗМЪТ УБИВА.

11

До 6.

преди 2 месеца

Ходил ли си в Югославия за вода с туби под обстрел на сръбски снайперисти. Аз съм гледал документални кадри. Като погледаш малко такива филмчета, ще разбереш какво е защитавало НАТО там.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Типична руска швайн - заплашва жителите на независимите държави. Руското правителство е по-голямо зло от американското, китайското и Кимчо взети заедно

9

Руските ZVине

преди 2 месеца

Защо не опитат да ги нападнат?

8

До 6

преди 2 месеца

Пич..за теб спасение няма. Или курршум или бегом към сибир.Там ще си при най митната нация, с най мирните хора.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Само в едно е прав: в случай на конфликт, първите удари са по военната инфраструктура. Вижте в последните дни колко хубаво горяха и експлоадираха руските военни складове в Украйна. Истински екшъни в продължение на няколко часа най-малко.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ръцете на НАТО са изцапани с много кръв! Уж създаден като " отбранителен" съюз,а е бил само нападателен до сега! Сирия,Либия, Афганистан Сърбия и д-р, Срам ме е че ме представлява лично мен!-:(

5

АнонимеН

преди 2 месеца

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!! НАТО МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА ЗА 1 СЕДМИЦА ЦЯЛАТА ЗАЩИТА НА КОМУНДЕЛИСТАН НО ГО Е СТРАХ! ТЪЙ, ЧЕ НАТО САМО ЩЕ СЕДИ И ЩЕ ГЛЕДА КОГАТО НАПАДАТ ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА НАТО КАТО УКРАЙНА КОЯТО ПО ДОГОВОР Е ЗАЩИТЕНА ОТ ФАЩ КОИТО СА В НАТО! НАТО Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нато може да прегази Русия за две седмици

3

Шведско-финска тройк

преди 2 месеца

Ако в Украйна руснаците пазеха цивилното население, защото са един народ, в Швеция и Финландия няма защо да се хабят и да влизат с жива сила - директно с ракети и артилерия и територията около базите се заравнява. Какво не разбират скандинавските джендъри

2

аз

преди 2 месеца

тоя хем комунист хем руснак какво да очакваш повече от него

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тия стари комунисти алкохолици кога ще сменят тактиката, не осъзнават че така получават обратното на това което искат. Но кво да правиш, трябва и малко акъл