50

НАТО

преди 1 година

Тъй като гледам новите Хирошима и Нагасаки ще са Мацква и Петербург.

49

Не фен на Путин.

преди 1 година

До НАТО е Сигурност- Колкото и да не ми е приятно, не мога да не призная че тоя Володин е прав. Да,- член 5 за съвместна защита на членове на НАТО дава гаранции и успокоение, но разполагане на бази и оръжия по границата на Русия ги прави първите цели при конфликт. Или не вярваш? Тоя Киммо Ярак трябва да се позамисли. Иначе то и до сега Финландия и Швеция участваха в съвместни учения с НАТО. Просто Финландия и Швеция не са си задали въпроса за причината на войната в Украйна. А слушкат по ***!

48

НАТО е Сигурност

преди 1 година

Володя газ пикае, че американски ракети ще бъдат на 2 минути от Петербург!!!!

47

Анонимен

преди 1 година

аха .. ще си признаят че имат планове и за скандинавието ...

46

До Боби

преди 1 година

Не съм експерт! Може би защото все пак съм качвал на Т-72 за малко. Но не съм танкист, за разлика от ония нашенски екипаж, който на учението 1-2 години преди да отида в Търново, в присъствието на натовски представители, бяха уцелили и пръснали цевта на танка-мишена на 15 сек, при норматив за поразяване - 20 сек. То бяха хвалби и надувки, че и нас ни заквасиха. И сам може да се досетиш каква е вероятността това да се случи 2-ри път. Добави и тази лакардия към неограничените възможности на Т-72...

45

Solar Power

преди 1 година

До Боби: Защо пък русия да не се изнесе от Европа ? Кой има най-много ядрени оръжия и кой е най-близо до Европа ? Русия ! Дори и в Калининград има такива. ЕС също може да каже ,че се чувства застрашен и да си прибере града ... точно по маниера на русия :) Или не може ? Всъщност Калининград не беше ли отдаден нещо като под наем за 50-100 години ? Руското ЯО на границата с китай и ЕС мир :)

44

Solar Power

преди 1 година

До Боби: Стига пуска опорки. Ако всичко беше точно така както го описваш русия щеше да владее афганистан. Уви не се случват тези мечти :) Четеш твърде много руски списания за ракети и алабала които нямат нищо общо с действителността. Те ще стрелят а другите ще ги гледат :)

43

Solar Power

преди 1 година

Володин не забравяй ,че руските *** също ще бъдат застрашени :)

42

mavitatar

преди 1 година

A RUSİYA koy şte zaştiti ot FİNLANDİA

41

До Боби

преди 1 година

Имаме войната в Украйна. Фактически, страната трябваше да е прегазена до седмица, де факто - войната може да се влачи още с месеци, години. А за товариш Володин е ясно, че позицията, която заема не му дава друг избор освен да стърже до припадък определени реплики, иначе е враг. Историята е показала какво се случва с враговете. Но докато маже филията от правилната страна, може да е сигурен, че децата/внуците му няма да са на фронта, а той и семья ще са обгрижвани. За разлика от народонаселението

40

Хехе

преди 1 година

Че защо трябва да ги защитава? И от КОГО? Не се виждат войнолюбци около тях.. А нали и Русия е най-миролюбивата страна от цял свят :-))

39

сВЕТИ Пьотър

преди 1 година

Прав е .Ще бъдат унищожни , И Най добре да е през ноща.Всичко спи и няма и да разберат какво е станало.

38

Анонимен

преди 1 година

Умен ли е кметът на финландския град Лапеенранта Киммо Ярак или е кофтимискинин? Има ли продажник, който не си е изяснил, че отановска или пиндостанска база у нас не защитава нашите интереси, а защитава интересите на Пиндостан в борбата му с Русия?

37

китаец

преди 1 година

"Руснаците от мързел ще измрат!"

36

Анонимен

преди 1 година

Пешки сте, Володя, малки пешки на дъската. А САЩ имат фигури и печелят играта.

35

смешници

преди 1 година

Този мужик друго не можа да измисли и започна да дрънка глупости

34

Лаврентий Берия

преди 1 година

Този мужик, както и Медведев и оня от Роскосмос - Рогозин - се надпреварват да се подмажат на Путин. Съвсем очевидно е, че от това зависи положението им в обществото. Като цяла, произвеждат нелепици и мъгла. Основния продукт на напъните им е отвращението на всеки нормален индивид от руските дела. Шведите и финландците имат изключително висок стандарт и качество на живот. Затова слагот още една стена между себе си и агресивната и неконтролируема руска варварщина.

33

Анонимен

преди 1 година

Що е то?Пие водка, псува нато, заплашва с ядрени ракети, гaщите садрани.

32

Анонимен

преди 1 година

Ти не се кахъри кой какво другарю.

31

Анонимен

преди 1 година

Пий си водката, яж си руската салата, бе прoсрак рyшки. Кой те пита, че се изkендзал на метеното.