165

Анонимен

преди 1 година

Следва доставка на още по-далекобойни оръжия, с които Украйна може да разчисти Черно море от руския флот, руските складове и гарнизони както и да избие възможно най-много руски opки в окупираните територии.

164

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Русия разполага със свободно планиращи ракети, които не използва,защото те дават поражения върху много големи територии и може да се засегнат гражданската инфраструктура ............. че то руски бомбардировки остана ли гражданска инфраструктура бе yшанко?

163

руски орк

преди 1 година

До Пак по опорката? В момента правят ротация на военните части - едни отиват в почивка, заменят ги други. ......... заменят тези, които са складирани в хладилните вагони и отиват във вечна почивка :)

162

Анонимен

преди 1 година

До Малинчо Да се свършва с тая война,че вече хората не издържат на инфлация и поскъпване. ............. инфлацията е заради некадърните правителства на зеленочорапестото нищожество, което клати държавата от 2 години.

161

Пак по опорката?

преди 1 година

До Здравко: Здрав да си, Русия няма нужда от помощ. В момента правят ротация на военните части - едни отиват в почивка, заменят ги други. А ти, ако са ти толкова мили укронацистите върви се пиши наемник - плащат в долари. При посещението на Росен Плевнелиев (когато беше президент) те скъсаха българските знамена, но за това такива като теб могат и да си затворят очите.

160

Стига глупости

преди 1 година

До На амбразурата: Русия освобождава Донбас и Луганск от укронацистите. Освободените градове се възстановяват, вече се използва ж.п, линията от Мелотопол до Крим. На каква амбразура си ти? Ръсиш г'лупости по опорната точка, за толкова ти стига пипето.

159

На амбразурата

преди 1 година

Предатели сте вие проруски тролчета!Путин напада и унищожава градовете с най-голяма българска общност а вие му ръкопляскате?!!Срам и позор за пред света и пред съвества ни сте проклети предатели!

158

Анонимен

преди 1 година

Ходът на войната е ясен - след Лисичанск следват Славянск и Краматорск, след това Харков, после Николаев и Одеса... Междувременно Зеления просяк ще удесетори исканията си за доставка на долари и оръжия, но ще получи повече обещания и по-малко реална помощ. Накрая, когато украинската армия е предала Богу дух, поляците ще нахлуят в Западна Украйна и ще я завземат. Достатъчно гламави са да го направят, пък и не им пука особено за западното мнение. И без това им отрязаха парите за Ковида.

157

Здравко

преди 1 година

Кремълските *** се активизирали на 100% да драскат безумни коментари подкрепящи диктатора и безмислената му война.Като сте толкова про военно настроени отивайте на фронта!Братска россия чака от вас подвизи не само на клавиатурите, пушечно месо е нужно сейчас!

156

Малинчо

преди 1 година

Да се свършва с тая война,че вече хората не издържат на инфлация и поскъпване.

155

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължи с лов на хох ли по цялата територия на така наречената държава Украина,която според мен скоро няма да съществува

154

до Просто 187

преди 1 година

До Простo- си просто както ника си. Веднъж Русия да завземе руско населените територии и да ги анексира и да им раздаде паспорти - и край!!! Връщане назад няма! Вие соросовите питомци още не сте наясно че руските сили които са Украйна не са руската армия, а само малка част от нея. В Русия не е имало пълна мобилизация както в Украйна където всичко е мобилизирано и 18г деца и старци със забрана да напускат страната. И не вярвай че Русия нямала достатъчно конвенционални оръжия да изравни Украйна

153

Просто

преди 1 година

Следва контраатака или партизански тип нападения. Рано или късно Украйна ще получи повече и по-мощни оръжия, а Путин и шайката му ще разберат, че залогът не си струва !

152

Анонимен

преди 1 година

И все пак дори украинските нацисти от Азов, в клиповете, които гледам, говорят по между си на руски. Нямат ли си украински език или още не са го научили?

151

Анонимен

преди 1 година

До ТъпорусиСтава въпрос само за ограничени жертви. Никак не е случайно,че военните седят блокирани и обградени а руснаците ликвидират предимно сектанти от паравоенните татуирани либерто наемници.

150

Тъпоруси

преди 1 година

Някакъв тъпорусин пише на украинците: предавайте се на братята си руснаци!!! Питам се ако украинците са братя на руснаците те защо тогава убиват братята си украинци?! Брат брата не убива, освен ако както изглежда руснаците са братоубийци изчадия на Каин убил брат си Авел както сега руските кръволоци убиват украинските си братя! И ако руските братоубийци побеждават защо тогава русофилските *** така умалякват да призовават украинците да се предават? Победителя сам пленява победените!

149

мче да

преди 1 година

Мче да. Чернишевски много си прав. Не се засягай от троловете. Обикновенно тролящите винаги са повече от разумно коментиращите. Има и *** --доброволци....:). Те тролят безплатно...щот толкоз им е акъла и не са сещат, че са жертва на пропагандата от 1985 година.

148

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Чернишевски Малиййй, какъв патос ! И си вярваш начи .......

147

Чернишевски:

преди 1 година

"Мизерна нация (руснаците) нация на роби от горе до долу все роби! Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и ще бъдат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват дива омраза към украинците защото имат смелостта да се борят за свободата си и няма да бъдат никога руски роби! Слава Украiна

146

Венелин

преди 1 година

Украйна не може да върне нищо - нито загубените територии, нито заемите и оръжието, което получава. Каца без дъно. По-луди са тези, които наливат в нея.