45

Смешници

преди 1 година

А 2400 дипломати в американското посолство на почивка ли са?

44

Анонимен

преди 1 година

Политиците пробиха службите на България след 1989 година, заповядвайки им да предадат всичките ни тайни на САЩ и други западни държави. После редовно снасят информация на САЩ.

43

БАЧКАТОР

преди 1 година

На снимката дебeл poм депутат мразещ руснаци, се е загрижил за България. Боже, пази Бтлгария!

42

Анонимен

преди 1 година

Рашков е баджанак с Решетников зо 20-ти имот.

41

Бай Илийчо

преди 1 година

И службите съ пробити кът българските жени ! Татуирани и пробити,та чак разцепени !

40

Анонимен

преди 1 година

Обществена тайна е, че руски дипломати се занимават с разузнавателна дейност. Както е и обществена тайна че управляващите тичкат до американското посолство да получават инструкции какво да правят... Много лошо че махнахме смъртното наказание!

39

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този депутат с дебел газ да не го гласят за бъдещ премиер. Гледам всеки ден го канят по всички телевизии да плюе по руснаците. Няма тема по която да не експерт. Но най-много от всичко иска да праща оръжия за Украйна защото той е депутат от Демократична Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Шиши пак е напълнял :/

37

Анонимен

преди 1 година

За пробития връх на държавата става дума за лицето Бойко Методиев Борисов. Човека, който си продаде държавата на руснаците, за да му е спокойно управлението. Другия предател, естествено е Копейкин.

36

НЕ СА ПРОБИТИ !

преди 1 година

Вече осемдесет години всичките ни служби са на подчинение от Москва . Главно съдиите и прокурорите ! Службите ни са проруски служби - и до сега . Живота и правосъдието и в България и в Русия са едни и същи . Каквито са корупцията и олигархиите . Тези мерки трябваше да се приемат още през 1991 година . Но такива като Нейнски - йес мен не мислят за такива неща , не мислят за народа си . Те вървят след събитията и само си отварят устите .

35

Ха ха

преди 1 година

Тоя откаде ги разбира тия неща и той ли е участвал в пробиваВярно той е от партията на бкп - костов , атанасов знаеме гиЛидера му атанасов - беше прокурор по времето на живков нали

34

СССр

преди 1 година

ОТ 1000 км си личи че американците казват какво и как да се случи в българия ФАККК АМЕРИКА ,ВИВА РУСИЯЯЯ ИСКАТЕ СИ ЗИМАТА 5 ЛВ ГОРИВО И ТОВА Е.ПРОДАЖНИЦИ.

33

РАНО Е!

преди 1 година

Реформирането на службите ще стане едва след обявяването на Новия световен ред, когато руските шпиони у нас ще се скрият в миши дупки, ако искат да избегнат присъдите на Военния трибунал.

32

Анонимен

преди 1 година

разбира се че са пробити - от 30 години се ръководят от краваршингтон и отдавна ве са български

31

Нищо ново

преди 1 година

Лапач до лапача, продажник до продажника.

30

Гадьо

преди 1 година

Вие сте взели пари от руснаците и като не са ви платили, сте ги изгонили.

29

007

преди 1 година

Е...., всеизвестна тайна е че практически всички дипломати посланици по света се занимават и с разузнаване. Това че нямаме средства и ние да изпращаме големи бройки посланици в чужбина посолствата ни в чужбина е 1-во щото сме си малки и 2-ро щото сме беднички... :-( Гледам че единственото средство с което разполагаме да се борим с чуждите шпиони ни е да им ограничаваме бройката ... бедността води до това, а виновни кои ли са... ?!?

28

Оо ми да

преди 1 година

Те американските дипломати кротко си седят в посолството.

27

Анонимен

преди 1 година

АмКакво да каже един американски агент !?

26

Шаши

преди 1 година

То, шпионите са в парламента. Службите как да си вършат работата? Американци, англичани и канадци с имунитет не се закачат.