40

Анонимен

преди 1 година

37, много къса памет! Заради мисленето на такива като вас, България никога няма да получи шанс за промяна. Все ще връщате престъпното статукво, щото "к'во толкова са направили?"

39

Аз промяната

преди 1 година

ДО 40 И КАКВИ ФАКТИ ДРУГАРЮ 40 ТВОИТЕ ИЗМИСЛИЦИ ТВОИТЕ ЛЪЖИ ТВОИТЕ ПРОСТОТИИ ЛИ ТВОЯТА ОМРАЗА 40 ТЕЗИ ГИ РАЗРАВЯЙ НА ШАПКАТА СИ НЕЗНАЙНИЦИ БЕЗРАБОТНИ ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ СТИГА ВЕЧЕ ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА ПРИ ПРОМЯНАТА И ТВОИТЕ БЕЗОЧЛИВИ ЛЪЖИ НЕ ВЪРВЯТ СКРИЙ СЕ НЕЗНАЙНИК АМАН

38

Реалист

преди 1 година

Българския избирател е поставен в много трудна ситуация, от една страна американски слуги а от другата доказали се крадци. Господарите ни не допускат да бъдат издигнати читави хора. Докато народа не се събуди ще е така, честито. Да живее България.

37

Анонимен

преди 1 година

В следващия парламент ще ви клатят ГЕРБ,ДПС и ***.С патерица Славчо,ако изобщо влезе.

36

Продължение от 41

преди 1 година

Преди записите да бъдат иззети и да са вече в наличност в Прокуратурата, Простото Киро по сто пъти на ден лягаше и ставаше в ефир с едно единствено име на уста: Иван Гешев. Откакто записите са в ръцете на Прокуратурата Простото Киро онемя и забрави Иван Гешев.

35

Нека

преди 1 година

медиите кажат какво казва руската страна по повод дипломатическата криза. Явно имат заповед да не публикуват нищо по този въпрос. Повече от 12 часа тази информация е има в нета, но тук си траят! Нали няма информационно затъмнение, нали няма цензура!

34

Анонимен

преди 1 година

КАТЕГОРИЧНО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Е ДОСТАВЯНА ДРОГА ЗА ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, КОИТО СА В ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ ДА СЕ ВИДИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ НАРКОЗАВИСИМИ ЛИЦА! С просто око и най-големият невчасник в България може да забележи, че откакто записите с доставка на дрога за МС попаднаха в Прокуратурата Простото Киро престана да споменава името на главния прокурор Иван Гешев. Преди записите да бъдат иззети и да са вече в наличност в Прокуратурата, Простото Киро по сто пъти на ден

33

До 37

преди 1 година

Пред фактите мълчат и боговете,гербава другарко.

32

Augusto Pinochet

преди 1 година

DW - пуснаха много хубав репортаж за Българския парламент в сегашния му вид. ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ИМ Е - превода е дословен - "....българските политици не гласуват "ЗА" ако ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ ИМ Е ПЛАТЕНО ЗА ТОВА..." След като немците го казват значи е вярно - ще си напазаруват алчни човечлета

31

До 34

преди 1 година

Ти не си у ред с главата.За да си толкова зомбиран гербав фен,трябва нещо да ти има.

30

Анонимен

преди 1 година

До 30 Стига с този Борисов и тези чекмеджета, изтъркахте се вече. Не виждате ли, че простоти Киро и кокорестият напълниха гардероби с пачки, а на вас само чекмеджета са ви в простите глави.

29

Анонимен

преди 1 година

Славуца излъга хиляди българи и ще си плати сметката за това.Веднъж стомна за вода,втори път стомна за вода,трети път се чупи.

28

Анонимен

преди 1 година

Тия от ИТН не ги разбирам как все още му седят на Слави и му уйдисват на злобните подмятания?Щеше да чегърта ГЕРБ,но им нареди на своите да гласуват заедно с ГЕРБ.Кой уважаващ себеси нормален човек ще му седи все още в партията на тоя?!Необяснимо е.

27

Анонимен

преди 1 година

И откога започнахме да наричаме корумпетата "напуснали ИТН" ??? Откакто наркоманите от ПП започнаха да ни "променят" ???

26

Аз промяната

преди 1 година

ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБГЕРБ БОРИСОВ БОРИСОВ БОРИСОВ ИЗБИРАМ БЪЛГАРИЯ

25

Анонимен

преди 1 година

Какво да ги задържи при Трифонов? Самоубийци са, които остават в партията му, която още на първите нови избори ще е аут. Този човек е кауза пердута...упс, той няма никаква конкретна кауза, освен, че е обзет от фикс идеята да си пълни джоба с държавния бюджет!

24

Аз промяната

преди 1 година

А сега тези Кражби как се наричат деликатно парапетаджии ли Стига с тези лъжи за ГЕРБ за Борисов знаете само да Лъжете по сайтовете къде живеете пъпъ *** разследване за Вас

23

Анонимен

преди 1 година

Славчо ще докара отново ГЕРБ на власт.Ново пълнене на чекнеджето,още кюлчета и пачки.Сигурно учиндолеца вече е спазарил и мизата.А народа да д.ха супата.

22

Анонимен

преди 1 година

Изеддници, енничарри да горите в ада. Америка ви спонсорира, да доразрушите България. Шисти, злато, докато не ни и згоните от Родината ни или изтровите, няма да мирясат.Всичките са слуги на Америка, Бойко, тези Корнела.

21

Анонимен

преди 1 година

Има такъв народ,но няма такава партия.