16

ДАННИ

преди 1 година

От изнесените данни виждам друг акцент, който е в сянка. Над 33% от новозаразениете са Факсинирани.

15

авторката е болна

преди 1 година

Новопостъпилите в болнично заведение са 7, при 183 нови случая на заразяване.КОВИДОБЕСИЕ

14

Анонимен

преди 1 година

Омикронът протича по-леко, да, но и най-лекият омикрон е по-тежък от грипа например.

13

Анонимен

преди 1 година

Ежедневната суха статистика без анализ. Накратко. Откакто преди около три седмици започна увеличаване на броя на новите случаи, те се увеличават с 60-65% за седем дни. Второ, реалния брой на заразените е в пъти по-голям, вероятно 10-20 пъти повече, но хората не се тестват, защото този подвариант на Омикрон протича по-леко, а и доста хора са ваксинирани.

12

Анонимен

преди 1 година

До Заразен "Смеете се ама всичките колеги от офиса са болни..завърна се тва нещо, натръшка ни за 2 дни" --- даа бе.. и аз така. Обикновено лятото съм много болен с жинчи на плажа... осоебено сутрин е най-тежко.. след среднощната дезинфекция.

11

Заразен

преди 1 година

Смеете се ама всичките колеги от офиса са болни..завърна се тва нещо, натръшка ни за 2 дни

10

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Предлагам всички ковид-психопати,да бъдат вкарани в психиатрична клиника,и да се отървем от тях,за водене на нормален живот!!Вчера ,в жегата,забелязах три изкукуригали овци,които в парка ходеха,маскирани...това само луд човек,може да го направи!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Лекари, защо просто не млъкнете? Какво искате? Да ни внушавате непрекъснато колко сте значими? Или да продължавате театралния си водевил за страшната епидемия? От голямата лъжа или от голямото заблуждение лесен изход няма, нали? Дори не знаете от колко време този вирус се е въртял в нас, защото произходът и началото на измислената от вас пандемия са потънали в мъгла.

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Нека да кажа нещо на ковид -фанатиците:Тежи ли ви на съвестта,че пропагандирахте за ваксините ,и хиляди вече са с унищожена имунна система и съжаляват че се набодоха?Ще се извините ли на всички които пострадаха ,от тези експериментални ваксини,да се извините на близките на починалите ,от тези ваксини...?Скрий те се някъде,и не излизайте,вие сте убийци...

7

УчудЕна

преди 1 година

БОЛНИ ли?!Ай стига уа!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Е и? Каква е целта на статията?" --- да те страхува! Айде страхувай се, слагай паррцала и почвай да се криеш под леглото, че яко ще се мре!

5

Харем

преди 1 година

Да вие честито.Лина отвори нова лаборатория.Много пари .Тесче по тесче милиони левове.Нека да им е лошо.

4

Бай Дрън

преди 1 година

При положение, че една трета от настинките са причинени от коро а вирус, не знам защо ни съобщавате броя на болните с хрема. Да намалят малко климатиците.

3

Анонимен

преди 1 година

А колко са пациентите с инфаркти, диабет и онкоболните???

2

Анонимен

преди 1 година

Ожасен ожас, всички живи ще измрем, някой ден. Кунчу трииглений, трипъл буст ваксаджията, поне изкара леко кихавицата,три месеца джвака тръбата в правителствена и е като нов.

1

Анонимен

преди 1 година

Е и? Каква е целта на статията?