87

Малко за политика

преди 1 година

Всичко може, когато е за сметка на българският народ, а не за сметка на заплатата на министъра. Това е първата и най-важна евроатлантическа ценност.

86

phantom

преди 1 година

Моля без ядрени експерименти гн. Министър

85

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц Ти освен ако не излизаш от някоя дупка, си платен ***! Няма място, където са слагали американско гориво в руски реактори, където да не е имало средно тежки до тежки проблеми! Включително има случаи на разрушаване на носителите на горивото вътре в реакторите. В украйна всички реактори с американско гориво бяха спирани многократно заради техниечески проблеми, свързани с това гориво.

84

Анонимен

преди 1 година

да грабваме сопите

83

Осторожно

преди 1 година

Само да не гръмне, че тогава вече ще ни се такова майката!

82

Анонимен

преди 1 година

...... а България може да е с друг министър още тази седмица.....***.отино.....

81

Емил Стефанов

преди 1 година

Ще експериментирате със краварско гориво докато не стане някоя авария като Фокушима или Чернобил.

80

Анонимен

преди 1 година

е те тия са пълни из.ро.ди- пак сагата с американското - гориво - половинота уран за американските централи е руски - е ама като си имаш хора може да препродадеш нещо на далавера- па да си трошат главите гл-упа-вите българи - па русия прибира и отработеното гориво- ние може да станем и масто за отработени радиоактивни отпадъци- зелена зделка за краваршингтон де

79

Анонимен

преди 1 година

Е сега остана да съсипете и АЕЦ-а. Какво друго остана дето не сте съсипали? Егати безсрамниците! Махайте се бе!

78

Българин

преди 1 година

Те съсипаха България. Решението от тук е само едно. Бунт на народа и нов народен съд. Докато просто Киро и компания не виснат пред парламента, България ще се разпада малко по малко.

77

До 75

преди 1 година

И от нас не искаха да плащаме в рубли, бе цър вул. Схемата, по която европейците плащат е същата, по която и ние трябваше да платим. Айде стига лъжи и демагогия, умнокрасиви демократични ***! 24/7 по всички мейнстрийм медии се изреждат някакви незнайни "експерти" да ни обясняват как ние нищо не разбираме. Познай, политиците и тия "експерти" не ни плащат сметките, ние ги плащаме и това е достатъчно да формираме собствено мнение! "Икономиката, глу*пако!"

76

Мхм

преди 1 година

таблетките, с които хамериканците пълнят прътите са еуско производство и това е публична информация, проблема е формата на дамите пръти, нашите реактори са за кръгли, а хамериканските май бяха квадратни. Срещу допълнително заплащане и това ще се оправи, така, че пак ще си взимаме руско гориво но на двойна цена....

75

Асоциален Примитив

преди 1 година

Какво гориво, какви ядрени реактори? Повечето хора не знаят, че 95% от природния газ отива за нагряване на някаква пръчка в тези реактори и само 5% е за бита и примишленоста. Ядрените ви глупости са една измама. Целия свят е една голяма пародия, затова ще го съборим и ще построим новия свят - истинския български свят, където свобода, равенство и братство не са опорочени.

74

Щирлиц

преди 1 година

Горивото на Уестингахаус е по-доброто гориво,вече е изпробвано в Окрайна,и след като се стига до авария,се връщат към ....по-лошото руско гориво,т.е истинското,с което е предвидено да работи централата.Честито!

73

Слушах

преди 1 година

Руският посланик у нас и каза, че ще изчакат новото правителство. Ако с новото правителство може да се говории, ще се договарят, ако ли не- чао. А след това може да последват жестоки санкции. Даже метох,че може да се стигне до прекъсване на всякакви социално-икономически връзки. Дано не се стига до там. Но там вървят нещата. Даже кики си призна, че е даден ход на нотата на руското посолство в Москва

72

Караджата

преди 1 година

Вън атлантиците от България! Ако не се махнете с мир зимата ще зимувате на повече от два метра. Да не се окаже че още има живи хора на " територията" ще ми се да му видя лъскавата вратовръзка на тоя отблизо.

71

Сата НАТО

преди 1 година

По принцип уранът в световен мащаб е на привършване, така че ще поскъпва и все по-малко изгодно ще ни е да кладем АЕЦ.

70

До73

преди 1 година

Никой не плаща в рубли бе цър вул ! Аман от копейкаджии - продажници

69

До 67

преди 1 година

Някой от вас замисли ли се за външната ни търговия? Ще ви кажа, че Русия затвори ли посолството и спре ли дипломатическите отношения с нас безработицата веднага скача. Замислили ли сте се че 9% от износа ни е лекарства за Русия?! Фарма бг фирмите имат стари договори от време оно, които са печеливши и сега може да останат без тях, а това значи затваряне на цели поточни линии и съответно освобождаване на персонала. А тези фирми са добри платци в хазната. Удара ще е по нас, и то много силно.

68

Анонимен

преди 1 година

Експериментът да не се плаща в рубли беше наложен от ЕС. На Киро му пуснаха задача да пробва. Взеха ни за експериментални мишки. Ние не платихме,спряха доставките, а ЕС видя урока си и продължи да плаща с рубли. А сега за ядреното гориво е аналог на предишния експеримент. Ще пробват да видят какво ще се случи. България е отвлечена държава. Експериментални мишки сме. Протести няма както виждате. Цените летят. Народа се е свила като мишка и търпи.