70

Анонимен

преди 1 година

До 71 Според мен деса владее френски ...и то само устн..о

69

Анонимен

преди 1 година

Ама , нали за това се молите и сън не спите !Обикаляте като лешояди и чакате да докопате плячката! Те първа има още , колко пари за крадене !!!

68

Анонимен

преди 1 година

На есен с песен)но Радев се издъни с тия

67

Анонимен

преди 1 година

Според Уикипедията г-жа Атанасова владее свободно руски език. Пита се в задачата защо го е изучавала и нужен ли е покрай английския и? Комсомол, комсомол....Предполагам че в скоро време в Уикипедията ще заменят руския с ....френски.

66

Анонимен

преди 1 година

Уверявам, че ще сме в парламента в деня на гласуване на правителството и няма да го подкрепим", заяви тя.'______Това само разкрива истинското ви лице на двуличници и предатели на идеята за промяна на страната. И как не, като Герб са олицетворение на разруха, гигантска корупция и мафиотско управление!

65

Даскала

преди 1 година

Вероятно ГЕРБ са започнали контра пазарене!

64

Анонимен

преди 1 година

До Демократ Да ще спечелят ,както спечелиха вчера на местните избори .

63

Хахахаха

преди 1 година

От депутатите на герП не сме очаквали друго!Винаги гласуват всички заедно по команда!

62

Киро

преди 1 година

Аз съм Кирчо хубавеца, вечният премиер, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: и женички, и момички, блазе човеку като мен! По "Търговска", по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам с 15 гарда, все съм си добре. Срещам Лена, ***, СваЛена, *** а и още петдесет и две. Ех, да си като мен млад премиер, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, жени, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе човеку като мен.

61

Демократ

преди 1 година

Нормално е да не ги подкрепите колко се гавриха киретата с вас освен това отново сте пьрва политическа сила която ще управлява страната

60

Сури

преди 1 година

Около 3 март доста пропаганда се изля, че това не трябва да е националния празник. Срещу заплащане ги изгониха. Лена и Киро не работят безплатно. А Нинова се опита да мине метър само с Киро. Сега цялото ДБ и ПП плямпат това, но Нинова продължава да участва с тях за ново правителство.

59

Анонимен

преди 1 година

Ако подмяната успее да купи депутати за сьставяне на кабинет отговорните партии в парламента биха могли да поискат нов вот на недоверие

58

Ха ха

преди 1 година

Ако трябва да избирам между две злини - герб и пп определено ще предпочета - герб , пп се провали абсолютно в всичко

57

Анонимен

преди 1 година

По -добре избори и пак ако вие спечелите да емигрирам, защо след 10 години, България ще е още с един милион намаляла, а ромите и турците ще са два пъти повече от българите.

56

ББ

преди 1 година

боже,"евроатлантическа ориентация"?ама г-жо вие с данъците на най-бедният Народ в ЕС стройхте турски поток на путин!къде е лиляна?...санирахте за милиарди най-мръзнещият Народ в ЕС!купувахте с данъците на плащащите скъп ток...АЕЦ скрап от путин за комисионни,докато му закривахте мощности,закрихте ни 4 блока в Козлудуй!фарлирахте полуруската КТБ и ограбихте Българите с 4 милиарда,удобно не виждате как Лукойл ни граби и не плаща данъци,как руски агенти шпионират НАТО и мълчахте 12 г.,

55

Бай Ставри

преди 1 година

Тъз "Фидосова" - кой номер бушон Е..че им изгубих бройката..то мозък..то напън..то страст натегаческа..- как клати главица..и пърха на парцали -умно гледа и слуша в транс банкянското гуру..дет е като слънцето и кислорода за всеки "гърбав"-слуга..с него е започнал света..и топлата вода по всички схеми и чували по багажници,шкафове и чекмеджета - ей отърване няма от тая напаст и чеда божи..Чакам ви..с меракСтрог -НО..оо-справедлив

54

Настрадин Ходжа

преди 1 година

Човек може ли да ви вярвя змии ехидни, след като ви видяхме "дупенето"на френското предложение за Македония , пращането на оръжие за Украйнаи потвърждението за изгонването на 70 руски дипломатически лица от София.Вие сте първите кандидати като нац. предатели за бъдещия Народен съд !

53

Анонимен

преди 1 година

До до 9===И трите изброени са от един дол дренки,разлика никаква! Жените с интелект и стил не позволяват да им бъркат в кюлотите по стълбищните площадки чужди мъже,които имат жени и три деца!!! И не се катерят по етажите на властта с определени части от тялото си! За тази цел те ползват интелекта,знанията и квалификацията си,придобити в качествени учебни заведения,а не в пуцовете на ***!!! Бакиите,които забъркаха са ярко доказателство за липсата на грам мозък в кратуните им!

52

До 50

преди 1 година

Нямаше начин Борисов да не подкрепи вдигане на ветото, нали в ЕС се афишира като евроатлантик, а партията му е член на ЕНП. Иначе щеше да предизвика голям скандал като подриващ елемент на дейността на съюза. Вижте ИТН - обявиха К. Петков за предател на нац.интереси, тъй като щял еднолично да вдига ветото. Накрая ИТН, в комплект с Герб и ДПС гласуваха за отмяна на ветото за РМ в ЕС...Е, това как се нарича.?! Обаче първо трябваше да се прави на велик и да унижава Петков...за трупане на "рейтинг"

51

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не са евроатлантици, определили са се като такива, за да грабят от Еврофондовете легитимно . Иначе гледат към Москва и вземат кюлчета пачки и от Кремъл... Тихом- мълком!