18

бай Тъпчо

преди 1 година

Всичко ще мине на самообслужване бе-влазаш, лекуваш са и си биеш камшика, че и други чакат. Ний добре че сме изучили малко медицината, та сами са оправяме. Аз поразбирам малко от чакръкчийство, бажанака оправя майсъл, пък мойта и балдъзата викат, че инсулти предсказвали-кат усетели от коя страна ще се схваща, и бърже щели им местят онуй в другия крачол, та барем него да спасели. Само народна медицина ще прилагаме, и после айде много им здраве...

17

Анонимен

преди 1 година

Що ми се струва, че се омаловажава труда на всички останали хора, които не са лекари?? Сори, ама не съм фен на боготворенето на който и да е. Писна ми от статии за доктори и проблемите им.

16

млад ентусиаст

преди 1 година

Населението само си го прави. Имах желание, учих неуморно 6г. Заплащане лошо, докато другите ходеха по моренца, аз уча и нямам кинти, но стискам зъби за каузата, искам да помагам на хората. После специализация, нощни смени пълен ужас. 1-во всички чакат до последно и после искат чудо, 2-ро всички много разбират и са чели в интернет. 3-то никакво уважение предимно заплахи. В крайна сметка фармацефтичните компании ми даваха 4-пъти повече пари за да им пробутвам бoKлуците. Е накрая заминах.....

15

Виткс

преди 1 година

Бе

14

Анонимен

преди 1 година

Моят брат искаше да стане космонавт. А аз исках да стана доктор, за да излекувам брат ми.

13

Анонимен

преди 1 година

Нема кадърни лекари, не останаха такива в БГ :))) Кръстете се ако сте вярващи в некаква религия. но след Боко трева не никне :))) Не го казвам на шега това нещо :)))

12

До 12

преди 1 година

Към работа онлайн. Така свикнаха и даскалите и личните лекари. Да не ходиш на работа, но да вземаш пари.

11

До10

преди 1 година

Към кои професии имат интерес хората в България?

10

анонимен

преди 1 година

В сферата на образованието положението е почти същото. Ако случайно се появи някой заблуден млад учител, то при първата възможност се маха от системата. Причините са много-и заплащането, и съвремените деца и тийнейджери и мижавите перспективи за кариерно израстване. Така че ще ни учат децата и ще ни лекуват баби и дядовци.

9

Анонимен

преди 1 година

С учителите е същото. Може те проверите в справка на НСИ за общообразователните училища. Учители на 50 - 54г са 10 190;55 - 59г. са 9 841; 60 и повечегод. 7 630. В детските градини от 19925 учители От 40 до 44 години-3 057;От 45 до 49 години-2 744;От 50 до 54 години-2 573;От 55 до 59 години-2 786;60 и повече2 449. До 10г. години ще останем без лекари и учители. Това е в резултат на лошата политика. 30 г.те бяха ниско платени. Хората загубиха интерес към работа с тези професии в България.

8

do 7

преди 1 година

Пич, вие нищо не лекувате. Всеки път като съм опирал до медицината, все вреда!

7

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно"умнокрасивитетът"начело Киро Простото е тук,всичко ще бъде излекувано-ПРОДАДЕНО!!!

6

Анонимен

преди 1 година

В болницата в която работя от 40 години аз съм най младият. Всички останали са над 70 годишни. Само се моля Бог да ни удължи дните за да лекуваме децата. За друго не се моля.

5

абе

преди 1 година

абе как кой ще ни лекува - кирчо и кокорчо - те са почнали лечението преди шест месеца ама колко ще издържим - не знам!

4

Анонимен

преди 1 година

Защо някой трябва да ни лекува? Здравеопазването е комунистическа отживелица, няма място в съвременна евроатлантическа България.

3

Анонимен

преди 1 година

Пийте кафе, кафето дава здраве! Няма да има нужда от лечение!

2

доктор менгеле

преди 1 година

ама те българските лекари и лекували ли са били?!...а ние си мислехме че само гледат да приберат парата от болните хора и след това дежурното съжаляваме каквото можахме направихме!!!!добре че направиха и пуснаха тази ПЛАН-демия че да се отворят очите на все още заблудените хора да видят очите си как ги лекуват така наречените български лекари и какво им е отношението към болните пациенти!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Що бе, по време на пландемията нямаше недостиг. Свършиха кинтите и се отказаха да бачкат. Ше ходим на частно.