38

Купил

преди 1 година

Си си село

37

Психосоматкчми

преди 1 година

Реакции при срещане в миналото

36

До 38

преди 1 година

Добро да е. Все такива хубави фантазии да имаш.

35

Анонимен

преди 1 година

Закривай, оказа се че комунизма може да убие желанието за съществуване.

34

Анонимен

преди 1 година

ще дойдат доктори от германия и франция нали ЕС всички имаме права

33

Доктор Ох Боли

преди 1 година

Ами че тя глупостта не се лекува. Единствено Кирчо и Кокорчо могат да ви излекуват като ви уморят от глад и студ.

32

Анонимен

преди 1 година

Добро утро. Чудя се с Поршето или с Мерцедеса да отида след малко на работа... Първо ще си направя сутрешното плуване, докато супер яката мулатка ми прави закуската. После правя една операция и отивам да играя тенис с някакви богаташи които просто искат да са ми приятели, че ако го закъсат да са с предимство. А само допреди 10г се чудех как да закърпя бюджета и да сменя старото фиатче с по нормална кола за 3-4бгн. Но реших се заминах и е на сега имам други проблеми......

31

От

преди 1 година

Себе си щото е истински мьж

30

Да

преди 1 година

Избягаме

29

Хайде, хайде

преди 1 година

Тоя филм в световен мащаб вече е гледан много пъти. И до днес в щатите си има нелицензирани лекари, които впрочем понякога правят доста сериозни интервенции, та дори и трансплантации. Когато нямаш парите отиваш и при китайски зъболекар. Ще се натъманят нещата.

28

Дидо

преди 1 година

Урганизирайте курсове. 6те има доста желае6ти безработни да ги убучат за лекари и да им дават тапията да ходят да лекуват. Аз съ6то 6те се запиша вместо да работя като сервитьор за 1500-2000. 6те ходя да взимам по 10 бона да лекувам.

27

Лекар в Германия

преди 1 година

Като чета коментарите си давам сметка, че тези хора, макар и да имат нужда от лечение, просто не подлежат на такова понеже са неспасяеми случаи. Седнали да сипят злоба по малкото останали лекари в тази клета държавица ама като се разболеят пак търчат при макар и ,,калпав" доктор и реват. Не разбрахте ли, че читавите лекари вече не са в България ами отдавна заминаха на Терминал 1 и 2?!?! Сами си надробихте попарата, сега си я сърбайте. Продължавайте да плюете! Жалък народ...

26

Анонимен

преди 1 година

Не знам за нашите доктори, ама в Испания не давали болничен за Ковид19. Сестра ми живее 25г. в Испания. Омъжена е за испанец. Колеги на зет ми се разболяли от новия вариант. Ходели на работа с маска.Лекарите там казвали болничен вече се дава само ако си много зле и с много висока температура. Недоумявам как ги пращат на работа болни. Днес говорихме, вика како, казват им само маските да носят и да си ходят на работа. Било въпрос на отговорност.Питах що така? Ами щото много били с три дози ваксини

25

до 21

преди 1 година

Ами то проблемите не са на докторите а са ваши. То това пише няма лекари, няма кой да лекува народа. Проблема е че много хора ги разбират нещата като тебе, всеки труд ала бала. Труда е едно на ръка, знанието е друго. Защото всеки доктор може да стане почти всичко, но всички оснатали немогат да станат доктори, и така стигаме пак до заглавието няма доктори. Във всяко нормално общество докторите са висша класа, само тука заради соца ги имате за работническа, затова ви бягат по чужбина.

24

Анонимен

преди 1 година

Ше ни лекува снаа ми Гюрга. След 10 години ако не и по рано вече няма да ина кой да ни бие една инжекция или предпише хапчета. Това ни докараха сегашните пенсионери с виренето на двата пръста. Донякъде ги съжалявам но като се сетя как крещяха СДС и виреха двата пръста ми идва да взема един калашник и да ги пратя при драгалевския *** и убавото Наде дето сее сбабила като баба яга.

23

Анонимен

преди 1 година

Боко ако беше на власт още, още щяхме да носим маски, гарантирам ви го :)))

22

Анонимен

преди 1 година

Сибила нали е там? Тя се подсигури с бая кинти, докато разиграваше ковид театъра.. Ще ходим на частно. Не боледуваме всеки ден все пак.

21

Анонимен

преди 1 година

Да ни лекуват?!!! Че нали същите тия натъпкаха сума ти народ с ковид коктейлите без да им мигне окото.

20

Анонимен

преди 1 година

Aaa, има и по-млади мафиоти.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Лекаря винаги е бил начело в класацията на българина, заедно с даскала и кмета, щях да кажа царя, но вече сме република :)))) Благодарение на Боко немаме нищо, нито даскали, нито лекари, нито кметове :)))