29

ББ

преди 1 година

бичков направо да си ходи в иZраждане,хората заявиха,искаме Справедлива съдебна,искаме достъп до мед.обслужване,спиране на грабежите,Справедливи Закони и Спазване,силна икономика..и ПП работят за това...биков стой разкрачен между...КГБ и евроатлантизма,малък проблем...ограбените ви западни...прогледнаха...и ще си търсят тяхното...имате проблем със САЩ...оплачи се на путин...женко,приятели САЩ и ЕС подкрепят България и децата ни...опитват рашистки агенти да ни убеждават,че сибир било по добро.

28

30-ти гербераст

преди 1 година

Че това твоето е чиста проба обяснение в любов към Цанка бе, герберасте N 30! Ти нали знаеш, че на Бика Томов, пардон, на Тома Биков му викат Цанка, по известни, но "деликатни" причини! Ами, що ле не се вземете и не си легнете, та да се обяснявате по-спокойно! Само че, Цанке, ако ти си сигурна, че пак ще купят гласове твоите и пак ще си депутат, много хора в Парламента сега не са сигурни и не искат избори! Все пак, 10 000 лв. заплата това, нали?!

27

Анонимен

преди 1 година

Дано да се имитира, щото ако наистина вземат че направят ново правителство начело с Кокор сме обречени! Кокор е много злобен и безкомпромисен човек, ще мине през трупове, за да постигне своето, няма да споменавам че е емоционално неустойчив.

26

Анонимен

преди 1 година

Гербераст

25

Анонимен

преди 1 година

Жалка работа е положението, от едната страна Кире и Асен а от другата Биков и Атанасова. Труден избор.

24

Анонимен

преди 1 година

"Асен Василев блокира подкрепата на ГЕРБ за кабинета" - ___- Много здраве на Асен! Всичко е за негова сметка! Сега, след загубата на вота преглеждаме какво свършиха. Заявиха се големи реформи, но всичко пстана на приказки! М. Димитров - махнахме стикерите! Нищо не излезе от това. Н. Йорданова + Хр. Иванов - правим съдебна реформа, Само надути приказки и показ на лошо възпитание, резултат = 0! К. Петков - Арест на Борисов и др. - резултат незаконен и ефект < 0. Борба с корупция - ха-ха -ха!

23

Тома Най-верни

преди 1 година

Биков още не е отговорил на въпроса - Борисов диктатор ли е или е само карикатура на диктатор?

22

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време за продължението на романа "Шайка" бе Биков?

21

Анонимен

преди 1 година

10 ХАРАКТЕРИЗИРАШ *** ПЪПЪ МНОГО ТОЧНО 10

20

От хората

преди 1 година

Ако сте умни ,за каквито претендирате,ще подкрепите новия кандидат и ще го оставите сам да се провали.Нали той предложи актуализацията на бюджета.Да не пропусна,подкрепа но без Кирил П.в правителството.

19

така си е

преди 1 година

ГЕРБ с това поведение на мух льовци изгубиха хиляди избиратели .

18

Да отбележа:

преди 1 година

Този да не се прави на интересен и да престане да демагогства! Дори и най-****те са наясно,че краварските васали от ГЕРБ ще гласуват точно както им заповядат господарите им от "Козяк" Както и по заповед от там за часове си промениха решението за ветото и гласуваха с огромна охота най-голямото предателство към РОД и РОДИНА в най-новата история на БЪЛГАРИЯ! Бойко гръмко заяви,че подкрепят изгонването на дипломатите,тоя какво го усуква сега и шикалкави за някакво дипломатическо уреждане!?

17

абе

преди 1 година

Биков , кого лъжете че сте опозиция ? Гласувахте за Македония , за изгонването на руснаците , гласувахте им бюджета да има пак кво да крадат . Вече не ви вярваме !

16

Анонимен

преди 1 година

Пидарявача на кучета няма ли да ги изпрати?

15

до 16

преди 1 година

защото останалите са ченгета от ДС

14

Анонимен

преди 1 година

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

13

Анонимен

преди 1 година

Само герб, които ни управляваха честно и почтено, без корупция, без шуробаджанащина, без полицейско насилие, без дървена мафия, без кюлчета и евра, без частни съдебни изпълнители, ще ни оправи от сегашното положение. Разбира се с помощта не дпс и възраждане.

12

Демократ

преди 1 година

Хайде биков можете да ни спасите от подмяната заедно с - вьзраждане и дпс

11

IT овчар

преди 1 година

Искам пак пожарникар за премиер!

10

22

преди 1 година

Да, действате под команда - каквото каже щефа пожарникар :))) Никой няма право на собствено мнение и гласувате по издадената нота!