20

До 14

преди 1 година

Не инфлацията,за 12 години кражби и продажби станахме най-бедната държава в ЕС.Там е проблема.На най-бедните хора,инфлацията се отразява най-тежко.Ако можеш да го проумееш,де.

19

Анонимен

преди 1 година

До Аз промянатаНе защитавам ПП, да си ходят. Но и твоята "логика" издиша. Да, като влезе един престъпник в затвора животът ми ще се подобри. То ако на твоята, дай да пуснем и Кристиян Николов примерно, щото нали, какво ще спечеля аз ако той е в затвора.

18

Аз промяната

преди 1 година

ДО 11 А ТИКАКЪВ СИ ЧИТАВ БЕЗДЕЛНИК ЛИ *** ГЕРБ Е СТАБИЛНА ПАРТИЯ НО ТВОЯТ КАПАЦИН НЯМА КАК ДА ВИДИ ППП ЗА ШЕПА ЖЪЛТАЦИ

17

Аз промяната

преди 1 година

ДО 18 И КАКВО КАТО ВЛЕЗЕ БОРИСОВ В ЗАТВОРА ЖАЛКИЯТ ТИ ЖИВОТЕЦ И САМОСЪЗНАНИЕ ЩЕ Е ОЩЕ ПО НИЩОЖНО БЪЛГАРИЯ МРАЗИТЕ ПЛАТЕНИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ НЯКОЛКО ППП ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ

16

Анонимен

преди 1 година

До 19Що за малоумния говориш? Първо, когато вдигаш номиналните доходи и се появи инфлация вследвие на това, то реалните доходи падат. Второ. Дори да приемем тази простотия за картелите, явно тези картели са се появили тази година. Защото, както казах, разлика с Германия нямаше що се отнася до инфлацията.

15

Анонимен

преди 1 година

Никога повече тикви и кратуни на власт!

14

До 11

преди 1 година

Картелите спекулативно вдигат цените.Държавата е принудена да вдига доходите,помощите и т.н.Оттам се вдига и инфлацията.Но друг начин няма.Замразяването на доходите води до жестока мизерия и това не е по-добрият вариант.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз знам за 5ма депутати от ГЕРББ, които ще се въздържат. Борисов ще влезе в затвора и ще закрием ГЕРББ, не забравяйте че вече не сте граждани за европейско развитие на България, а на Бойко Борисов руснака и приятел на Пеевски

12

Аз промяната

преди 1 година

ДО 8 А ТИ 8 КОГА СИ ЖИВЯЛ НА ГЕРМАНИЯ ЗНАЕШ ЛИ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ ТАМ ПРАВИЛАТА ЗАКОНИТЕ ГЕРМАНЦИТЕ ИМАТ СЪЗНАНИЕ НЕ МИСЛЯТ КАК ДА ИЗЛЪЖАТ ДА КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА КАКТО СЕ ПРАВИ ТУК ОТ 70 ГОД ГЕРМАНИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА КОМУНИСТИЧЕСКА *** В ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ И ВИЖ ТАМ ТАКА ЧЕ ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА ЗАКОНИТЕ И ТОГАВА С МРАЗЕНЕ С ЛЪЖИ С КРАЖБИ С РАЗНИ ТАРИКАТИ ПАРАПЕТИ ОСЪДЕНИ МИН ПЛАТЕНИ ПОСТОВЕ ЗА МИН НЕ СТАВА

11

Анонимен

преди 1 година

От Козяк им е все едно кой пудел ще изберем. Дали Кирчо, Оцъкленив, Винету и останали....всички са на тяхна хранилка и доказани мекеретта. Обаче пък те са толкова сигурни във владеенето на държавата ни, че бдителността им е отслабена. Надявам се да бъдат изненадани и найбпосле България да тръгне да се събужда.

10

Анонимен

преди 1 година

До 8 Но каквото и да причинява инфлацията, предишните години от 2014 до 2020 да кажем, тя беше една и съща в България и Германия. Сега разликата е 7-8%.

9

перко

преди 1 година

По добре да управлява тиква, отколкото кратуна особено харвардска!

8

Анонимен

преди 1 година

Гербавите още не са разбрали,че са аут от властта завинаги.Ама нека се напинят,де.Нищо друго не им остава.

7

Анонимен

преди 1 година

До 8Сравнявам инфлацията. Тя не се и няма как да се причинява от картели. Причинява се само от неадекватна парична политика. Бедността не причинява инфлацията очевидно, даже обратното, бедността сама по себе си води до дефлация. Но инфлацията определено причинява бедност.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако от американското посолство се обадят,ще *** кабинет на кокорчовия!

5

Аз промяната

преди 1 година

ГЕРБ Е НАЙ СТАБИЛНАТА ПАРТИЯ ТРЯБВА ПРОМЯНА РАЗВИТИЕ НО С МИСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ С РАЗРУХА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ПАРАПЕТИ

4

До 4

преди 1 година

Ще сравняваш нашата икономика с немската!?Ти луд ли си?В Германия има ли спекула,картели и една тиква,дето всеки ден буни протести?Има ли толкова бедни,следствие на чудовищни кражби?Я малко се позамисли,преди да правиш подобни сравнения.

3

Анонимен

преди 1 година

Айде къш,бе! 12 години ви ядохме попарата,стига вече!Не ви щем нито меда,нито жилото.

2

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, че не трябва да управлява, това е ясно. НО ако не сме доволни от ГЕРБ, не може да сме доволни и от ПП. Инфлацията е двойно по-голяма от тази в Германия в момента. Двойно. А нашата валута е вързана за тяхната. Тези са затвора! (И преди някой да каже нещо, ББ също е за там.)

1

Анонимен

преди 1 година

Е много ясно.Тия,дето уж не искали да управляват пак точат зъби за нови кражби.