21

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Същото, което доведе до сближаването между Радев и Бойко. Отношението към Русия!!! Да сте чули от 6 месеца лоша дума между тях? Няма и да чуете....

20

Lina

преди 1 година

В основата на всички " проблясъци" откъм кико стои дро. гираната кос.Мата хари и пише .Няма лошо , стига да не става опасно.А на приемането на мандата го пазеше от журналистите повече и от нсо.Те са спокойни с нея - плаши всичко живо ;););)

19

Анонимен

преди 1 година

Случаен минувач ни избави от токсичната връзка!

18

ленин

преди 1 година

една загувена година с лични свади и пререкания без реално нищо свършено от администрацията , пълен блокаж и конфронтация с цял свят , няма едно нешо направено ковто да има ефвкт върху хората и тежкия живот,одумване седенки миктофони обиди и его проблеми нищо адекватно нито от киро и асен и нишо освен старшински негатовизъм от летеца - звездата на нинова изгря на фона на безхаберието и накдърността на всичките комунисти и демократи

17

Реалист

преди 1 година

Президентът Радев стана държавен глава благодарение на г-жа Нинова и БСП,а той продължава да я критикува.Това е неблагодарност.К.Петков и А.Василев бяха най-добрите му министри в служебния кабинет. Той ги подкрепи,както и те него срещу стария корумпиран режим.Сега Радев влезе в конфронтация с тях.Това не е толерантно и държавническо поведение на един Държавен глава.

16

До 6

преди 1 година

Защо ги сравняваш с Б.Борисов, той никога не е крал,само в книгата на Гинес е признат са световен рекордьор по присвояване.

15

Хахаха

преди 1 година

И децата разбраха....вие не!!!!....Защо вдигна юмрук Радев като му изловиха руските шпиони у президентството и сега точно преди кирчо да изгони подобни Радев оттегли подкрепата си за кирчо....ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ПП!!!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Радев е най-глупавия държавен глава, който някога сме имали. Факт. Бие дори правешкия селянин Янко Овчаря.

13

До 15

преди 1 година

Защото и той беше подведен като масата хора.

12

Qanon

преди 1 година

Национални предатели! Куршуми за вас!

11

Аз промяната

преди 1 година

АЗ НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КАК РАДЕВ КОЙТО ГИ ЛАНСИРАШЕ ПОДКРЕПЯШЕ АГИТИРАШЕ ЗА ТЯХ СЕГА ИЗВЕДНЪЖ НАПРАВИ ЗАВОЙ А БЪЛГАРИЯ ДРАГИ ЗАЩО НЕ МИСЛЕХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЩО

10

Е,ще изкарат Бойко

преди 1 година

виновен,че те не могат да си разделят баницата.Винаги,когато т.н. умни и красиви не могат да се оправят със ситуацията,защото тя е в "тежка ситуация",настъпва"куролация"-търсят се външни и вътрешни врагове,виновни за това,че не могат да се справят.Вината винаги е в другите и е голяма,а те просто не могат да "комуникират". И винаги"тежкото наследство"се изкарва.При предишните обикновените хора живееха по-добре,само нямаше нищо за партийни храненици от други партии по благи места.А сега?

9

Анонимен

преди 1 година

Кире, в теб няма нищо българско. Готов си на всичко за да се харесаш на господарите си и с това ще останеш в историята. И с това, че подведе толкова много изстрадал народ и уби надеждите му за по светло бъдеще. Срам ме е, че съм един от тези които те подкрепиха на изборите, а за теб незнам, но ти доказа че си далече от такива чувства.

8

Анонимен

преди 1 година

Еми нали продължаваме краденето. Не можаха да се разберат как ще делят. Затова се изпокараха. Всички са много гладни и не са готови да отстъпят малко от баницата и на другите.

7

Анонимен

преди 1 година

Покажете еленка как работи за България, разпасана и разгърдена метреса! Надявайте се да ни оправят.....

6

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да бие по мизерия управлението на наркобойко

5

Лоялен

преди 1 година

Долни крадци тия за 1 година откраднаха повече от Борисов за 12 за това само затвор за кирчо и кокорчо

4

Анонимен

преди 1 година

Просто, Со рос не харесва усилията на президента да предотврати вкарването на България във война с Русия....

3

Анонимен

преди 1 година

Козяшка поръчка, ето това...

2

за кокошка няма ...

преди 1 година

алчни нагли некомпетентни харвардиски крадци и аферисти