182

Komentar1

преди 1 година

От голяма държава в държава град. Защо ли?

181

Истината

преди 1 година

Вземи всички БГ политици в Украйна от това по голяма помощ здраве му кажи. Ще се оправиш за 500 дни.

180

Бягай

преди 1 година

Фашага....на кол всички,вашата....

179

Анонимен

преди 1 година

На България й трябват десетки милиарди за възстановяване от Простото, Кака и Гнома.

178

Анонимен

преди 1 година

До МНЕНИЕ - Защо не видиш как е възстановен Грозни . Един Страхотен център и сградите от покрайнините които се държат са още с дупки от войната , а тази война приключи ок 2000г ако не се лъжа

177

Анонимен

преди 1 година

Тоя просяк е много досаден.

176

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ ПОБЪРКАН НАРКОМАН И СЛУГА НА С.А.Щ. КАКВО ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯВА КАТО ПОЧТИ НЯМА УКРАИНА?

175

Анонимен

преди 1 година

ми те ако му бяха дали половината от тия пари украйна щеше да е швейцария- ама сега требе още украинци да се поизтрипят - па ако не стигнат наред е българия- странна работа - напровиха всичко възможно най-близките до русия народи да се държат най нагло- хотри са англосаксите ама тоя път няма да им мине номера- ние ще изгорим и на тех нема да им си размине- стояпо руската граница и не смеят да пр.ъднат- само насъскват изглупели и дрогирани народи да стават разходен материал заради тях

174

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Правилно ли прочетох- Зельо, шайката му и кулководите им, просто искат още пари да дерат от народите по света. Разбира се че Русия сама ще си възстановява превзетите територии. За своя сметка. Не че Русия ще има против, ако и Запада и специално ние ЕС помогнем за това. Аз обаче не мисля че Зеленски има това предвид. Каквото и да ви говорят-става дума за пари. Няма и да се задавят.

173

Щирлиц

преди 1 година

До Вчера бе 04.07.2022......................Ще бъде интересно на нормални хора,чиито мозъци не са промити от нацистката пропаганда,която ни залива ежедневно от нашите СМИ.

172

Вчера бе 04.07.2022

преди 1 година

умишлено дадох датата, мзащото в предаването "АнтиФейк", по централната руска, вчера говореха за него. Молътне работи от янъари 2021 год., защото натрупания върху покрива сняг е разрушил покрива - поддал е под снега. Нямаше разрушения следствие на взрив от 1тонна ракета, за каквато говорят. Малко по-късно,руснаците показаха и бомбардирано хале на завод с такава ракета - коренна разлика. Яка дупка, стърчащи дебели арматурни железа, каквито липсват в Мола! Гледайте го - ще ви е интересно!

171

Вчера бе 04.07.2022

преди 1 година

Тоя еврейски мошеник иска яко да краде! Пробутва фалшиви новини и си мисли, че някой му вярва! Типичен пример е "Атаката с високоточна руска ракета по Мола в Кременчук"! Ракетата е толкова точна, че дори и бутилките с алкохол си стояха подредени по стелажите и нито една не бе паднала на земята. Пред Мола нямаше пожарни коли и линейки, а хората си говореха по телефоните без да бягат! Нямаше жени и деца, а само мъже. Нямаше и дупка от "високоточната ракета", а също и осколки! Пълен фалшификат!

170

Анонимен

преди 1 година

Твърде голям разход. По-добре да я изравним със земята и да построим нещо друго на нейно място. ...Например Нов небесен Йерусалим.... Даже и плановете са готови.

169

Анонимен

преди 1 година

Да искал 1 000 000 000 000 евро . Нарочно пиша с цифри 1000 милиарда евро . Да си направим сметка колко иска клоунът от Европа .

168

МНЕНИЕ

преди 1 година

Русия е обещала пълно възстановяване на тази територия .Ще изградят всичко наново .

167

Анонимен

преди 1 година

И АЗ ЗОВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД "БАЛКАНСКА БУРЯ" НА ЕС и НАТО, АЛА КОЙ МЕ ЧУВА?!!... ПРАЩАТ НИ САМО ЗЕЛЕНИ СКАКАЛЦИ И КОМИКСИ С F-16 ЗА З МИЛИАРДА!!!

166

Зеленски, чао!

преди 1 година

Зеленски, разкарай се, ти си много вреден за цяла Европа, ето с тази песен те изпращаме:. https://youtube/watch?v=4CI3lhyNKfo

165

Вдигайте бели кърпи!

преди 1 година

ДРАГИ УКРАИНЦИ, ВДИГАЙТЕ БЕЛИТЕ КЪРПИ И СЕ ПРЕДВАЙТЕ НА РУСНАЦИТЕ И СТОЙТЕ В ПЛЕН И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В РОДНИТЕ СИ МЕСТА ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИ ВОЙНАТА, ЗА ДА НЕ ВИ ПРАТЯТ ОТНОВО ЗА ПУШЕЧНО МЕСО И ДА УМИРАТЕ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!.....ДРАГИ УКРАИНЦИ, ВДИГАЙТЕ БЕЛИТЕ КЪРПИ И СЕ ПРЕДВАЙТЕ НА БРАТЯТА ВИ РУСНАЦИ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ И ЖИВЕЕТЕ!

164

Анонимен

преди 1 година

ММС дарете си заплатата за да може Зеленски да управлява по-дълго.

163

анонимен

преди 1 година

Този *** не разбра ли че е използвани след това ще бъде захвърлен. Жалко за украинския народ.