5

анисиоооооо

преди 1 година

как така на западнячетата/в случая италианчета/все нещо им пречи-сушата,дъждовете,слънцето,високите температури,ниските температури,Русия,войната,г-н Путин?Защо преди 2000 години техните прадеди не са имали проблеми с водоснабдяването на градовете!Например в Помпей е имало много чешми,шадравани,обществени бани.Причините са съвсем други-мързел,корупция,липса на далновидност

4

ааа не бе

преди 1 година

Пийте бира веронци, водата е за миене.......

3

Анонимен

преди 1 година

"СПРЕТЕ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА" - няма да ни изнесат дървесината за пръв път. Османците обезлесяват целия Балкан още 16-17 век. Цяла Витоша е засаждана повторно началото на 10ти век. Извън Османската империя планината се е наричала гола, а тук на Балканите планина - от поле - plain защото е нямало и едно останало неотсечено дърво. Историята се повтаря. Безпардонен колониализъм и разграбване на природата и нейните ресурси. Преди сме били колония на Римската или Османска империя, а сега и на двете.

2

Анонимен

преди 1 година

Маджо го каза още преди десетилетие - водата ще е най-скъпия ресурс на света. Сега хората във Верона могат спокойно да се насладят на еко пластмасовите шишета на Нестле. Да живее капитализма, но за всеки случай ще бия една помпа в двора там където данъчните не могат да я видят.

1

Анонимен

преди 1 година

А аз се чудя защо смърди на кисело и женско по лов орган. А те не се къпят. Баси.