129

ББ

преди 1 година

България...отчаяно се надява САЩ да накажат боко,копейкин и доган по Магнитски,а... и добрев,работят и обслужват путин,манипулират хората като ги ограбват...нечовешко е вече,приятели...да призовем САЩ да вземат това решение...Вебер...не е фактор...същият е,ЕНП са същите,говорете с Народите моля...или ви очакват жестокости и смърт...путин ни обяви война!време е за решителни!

128

Анонимен

преди 1 година

Вие съдите по вас си

127

Анонимен

преди 1 година

Абе Добрев , така или иначе , обикаляш да говориш , кой какво откраднал и къде ги изнесъл!Защо , не разкажеш за 12год. къде са откраднатите пари от нас !Разкажи , моля ,как всички гербаджии , влизате в управлението като прошляци , а изведнъж се сдобивате с луксозни имоти , банкови сметки, някои бивши от вашите и със собствени асансьори , мезонети , тризонети , луксозни имения, хотели и така нататък , кой знае още какво!?Не ми разправяй че си се загрижел за народа !

126

Анонимен

преди 1 година

Ако Борисов беше министър - председател на България ,Путин нямаше да посмее да почне войната в Украйна. Защото Бойко щекше да го нарита.

125

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЛукойл са отдавна чрез препродажба фирма на Ротшилд. Това може да се провери лесно. Руснаците управляват завод на Ротшилд. Златев напусна преди няколко години, а кавказецът, който го замести - тази година.

124

Анонимен

преди 1 година

Хасковският бизнесмен се изока. Делянчо, три въпроса: 1.Откъде ще купуваме газ и петрол; 2.На каква цена и ще има ли подписани дългосрочни договори за двата енергоносители; 3. Откъде ще закупуваме касети и графитови пръти за реакторите на АЕЦ-а; ГЕРБ гарантира ли тези два жизнено важни за работата на реакторите елементи?

123

ергенът321

преди 1 година

има данни ,че държавата *** едни акцизи и ддс по време на криза , щеше да дава едни уж 25 ст на литър , но о това буксува . Въобще единственото истинско нещо ,което Кирето направи е да боцне пъстчетата в на Лена мачето

122

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Хасковският бебчо върти , суче и ,както обикновено, докарва от девет кладенеца вода , само и само да не си признае , че големите фирми , 90 % от които са храненици на ГЕрП , докараха високите цени ! А нещо да каже бебчо за уредената рода на благи службички и кадруването в цялата Хасковска област ?! За швейцарските сметки бебчо добре е информиран , лично Валентин Златев му ги е казал ! Може и да не е лично , а чрез Бокича , с който са много добри приятели по веригата : Нефтохим - В.Златев - Боко

121

Реалист

преди 1 година

Ами вече сте мнозинство, можете да вземете решение в НС,ДАНС да проследи парите до Швейцария и ако има нещо нередно да се разследва. И тогава бензина и дизела да станат моментално 2лв.Или... Делянчо искате правителството в оставка пак да ви свърши работата?

120

Ха ха

преди 1 година

Пьлнят явно с пачки гардеробите на промяната

119

Анонимен

преди 1 година

При Бойко горивата бяха 2 лева. Сега при Кирчо 3.50. Гласувайте пак за кирчовците да станат 10 лева.

118

Апостол Апостолов

преди 1 година

Този пигмей от хасковско разбира от всичко, цялата негова рода работи/е на ясла/в общината.Накупиха си жилища на занижени цени без никаква реална необходимост.сополив и много нахален.

117

Измествате проблема

преди 1 година

банките не са важни,къде отиват парите от неоснователните хиперцени на горивата не е важно,важно е,че всички ние си купуваме горива с мега надценка.А виж банките и това,кой влага парите от надценката в тях са важни дотолкова,доколкото тези мазни крадливи ръчички да бъдат счупени.Но няма кой да го направи,не става виновните за надценката да наказват себе си и да си режат милиардите.Но иначе се карат кой е мафия.След като не могат да се справят,значи имат полза,значи те са мафията.

116

Анонимен

преди 1 година

Добрев разбира от швейцарски сметки

115

Анонимен

преди 1 година

Еврейска е банката, но е ситуирана в Швейцария

114

до 144

преди 1 година

селки, военния бюджет на САЩ е над 700 милиарда. тук се въртят пари, които са под статистическата грешка в този бюджет. недей да говориш/пишеш глупости. може да са кравари, в това няма лошо. лошо е да си ватенка, без 4000/месец Капиш?

113

hahahahahahahahaha

преди 1 година

ние това го знаем, без да се сблъскваме в швейцарските банки с вас. такава е методиаката на лукойл, но това ви устройва, нали? смешен плач.

112

Анонимен

преди 1 година

Апа ние немаме никви съмнения че много милиарди са потънали по време на вашето управление!

111

Анонимен

преди 1 година

Имаме съмнения, че разпространявате слухове.

110

Анонимен

преди 1 година

Отиват по сметките на американските оръжейни компании. Да не мислите че краварите господари плащат оръжията за украйна