186

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво нещо на ЕС ,е че вече Северна Гърция пак си е наша :). Има си цели курорти където си пише всичко на български и местните гърци говорят български. Само на Катерини не ми хареса - като на Слънчев бряг е , но е пълно със сърби- още по- зле!

185

Гост

преди 1 година

имам познати които имат два малки хотела на нашето море но не стъпват там ходят само в Гърция

184

Четете

преди 1 година

Потърсете статиите: "Нови безумни цени за летовниците по морето, яко дерат кожи".Бунгало за 6 човека, от 330 до 490лв на вечер! В Гърция, познати в момента са 5 човека в къща за 90 евро на вечер.

183

Анонимен

преди 1 година

Язък! Нашите мушмороци няма да вземат големите пари с големите цени! Тю да му се не види....

182

nikonik

преди 1 година

Току-що се върнахме от Гърция.Всичко е супер..... НО,от края на юни до началото на септември и мега жега, не се трае!! Чудовищни горещини, каквито у нас имаме няколко дни през юли и август...

181

Скънка

преди 1 година

Винаги съм защитавал родното черноморие. И там има хубави места, качествено обслужване. В никакъв случаи не е по -скъпо от Гърция.- говорим за целодневна консучация, обяд в ресторант, вечеря в качествен ресторант. Но тази година няма да понеса и 10% по- скъпо.съотношението цена- качества вече ми писна. За това, тази година адиос.

180

Анонимен

преди 1 година

Любопитно защо инфлацията гони българите от родното море, но не и от гръцкото. А дали това че тук всеки се опитва да ти одере кожата - концесионера, таксиджията, викача, ресторантьора и т.н. , дали има нещо общо?

179

Анонимен

преди 1 година

Гърция е за бедняците. Баровците с много пари ходят на Черноморието. Само те могат да си го позволят.

178

До архив за псиел

преди 1 година

Леле, колко агресия в един пост. Тресе те комплексът май. Тва, че имаш 40кв.м. в Приморско или в някой друг черноморски катун по никакъв начин не нинотечи да си изкарваме добре в Гърция. Къпем се в чиста вода, ядем прясна и вкусна храна в таверните, с нас се от отнасят добре и като цяло туристическият продукт е несравним с българския. А ти си ходи пеш в жегата да супермаркет, щото си тарикат и не пестиш цяла година за седмица почивка. До плажа с колело ли ходиш? Път има ли? А канализация? ***

177

Анонимен

преди 1 година

Да бе, интересна работа - колкото повече надуват цените в хотелите и ресторантите, толкова по-слаба е посещаемостта. Дали пък няма някаква причинно-следствена връзка, чудя се? Да ги вдигнат с още 20-тина процента, пък може някой да се излъже :D

176

архив за после

преди 1 година

Шопето кара 350 км и чака три часа на отиване и още 350 км и три часа на връщане, за да се хвали после в махалата че бил на чукалаците в Гърция с тенджера кюфтета и буркан лютеница щото неговото море било само тарикати. Все пак и бедните трябва да се глезят. ЦЯЛА ГОДИНА СЪБИРАТ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ МОРЕ. На мен морето в бг ми излиза почти без пари, щото имам морски ап и ходя когато искам, естествено по обезлюдени плажове, а супермаркета ми е на 2 мин пеш.

175

Данчо

преди 1 година

Добре е че повечето хора заминават за Гърция на почивка. Да си отдъхнем и ние на устието на река Велека......райско е наистина

174

Анонимен

преди 1 година

Шопето чака три часа на отиване и три часа на връщане, за да може после да се хвали в махалата че бил на чукалаците в Гърция с тенджера кюфтета и буркан лютеница щото неговото море било само мутри. Все пак бедните и те трябва да се глезят. ​ЦЯЛА ГОДИНА СЪБИРАТ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ МОРЕ

173

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Скъпо ти е на морето. Стой си вкъщи за най-евтино!!

172

До 190

преди 1 година

Мечтай си колкото искаш, но не в България. Вземи си го и тъжния мутант със себе си.

171

Ерджан

преди 1 година

Узо,наркотици,плажен секс,сигурен ковид. Тези дето са си останали тук у нас,да нахлуват маските,за да се спасяват.Българска гадна,проста мания,да не сме във Варна а на майка си в г.

170

карачанаков

преди 1 година

Това е фейк новина ,при тази беднотия при тази мизерия до която ни докара ББорисов и според Фигурантчето превърна държавата в блато да си позволяват бедняците да пътуват до Гърция и да висят по 3 часа това не може да е истина. Сега обаче ако се замислим май след размаханото юмруче нещата рязко се влошиха и само може да си мечтаем за Борисовото време.

169

Ужасена

преди 1 година

И после реват че малки заплати. Подкрепям да се замрази минимална заплата до края на 2028 година.

168

Анонимен

преди 1 година

Определено ни изпревариха братята румънци. Миналата година направихме една обиколка около Синая, Бран и Брашов. Ориента се усеща от Русе до малко преди Букурещ. От там нататък колкото по на запад отивате, токова повече усещате, че сте близо до Европа. Оправени пътища, китни селца с поддържани къщи, огромни площи обработвана земя, не пустееща. Брашов е прекрасен град. Навсякъде организирано, табели, паркинги.

167

Анонимен

преди 1 година

Който не вярва да отиде до Румъния за два-три дни. Усещането за нас българите е крайно неприятност. Все едно че времето у нас е спряло за поне десет години. Контрастът между потрошените български пътищата, порутени села и техните е огромен. Да не говорим че цената храната и на почти всичко останало е по-ниска, а заплатите има са средно 2,5 пъти по-големи. Румънската държава плаща първоначалната вноска за лизинг на нови автомобили. Достатъчно е да се види автопарка им.