52

Анонимен

преди 1 година

Вие закопавате всяка една партия, до която се докоснете и с която сте в коалиция. Но това в Харвард не го учат. Споко, градски!

51

Анонимен

преди 1 година

Погледнеш към Витоша и ти иде да цитираш Яворов! Погледнеш към Парламента и ти иде да цитираш Стоичков!

50

И

преди 1 година

Що се мъчат?

49

рибока

преди 1 година

А след два вторника още ще стане ясно,че отиваме на избори.

48

Анонимен

преди 1 година

Тотални лъжци. Нинова вчера показа промоциите на веригите и каза, че хляба бил намален с 20%. Хахахахахаха това се казва перде. Абсолютно перде е Нинова. Гледа те в очите и не и мигва окото докато лъже. Как ще е намален хляба, като аз купувам всеки ден хляб? Във веригите промоциите нямат общо с ДДС дали ще е нула и 20%. Политиката на веригите няма общо с политиката на Нинова. Тая ни взема хептен за будали. Не кълвем лъжи. Оставка, крадлоооо!

47

Случаен минувач

преди 1 година

А, той бил първият мъж на Деса Радева... Не е чудно, че се е развела с него. При тоя неговия тежък характер.

46

Анонимен

преди 1 година

Блъфират. Нищо не искат. Искат само да точат държавата. Корнелия Нинова извъртя цялата държава да работи в нейна полза. Това ще и е за последно. Хората и няма да забравят и няма да простят. Ще я изритат.

45

Случаен минувач

преди 1 година

Тоя Свиленски ми е много неприятен. Един от най-неприятните хора в БСП.

44

Анонимен

преди 1 година

я се разкрайте с Корнелата какъв кабинет , крадци

43

ББ

преди 1 година

и слепите сме виждали как г-жа фактор кгб мУтрева...чинно следва агент "Симеонов",член на дпс,бивш депутат от дпс,доказан агент на дс...подценявате Народа ни!"само" 1400 г. ксме оцелели въпреки вас като итн,имаме планове...въпреки вас парите ви и господарите ви!!!г-жо ива...да си предател не е ценност по нашите земи!!!поживяхте си...сметката идва и ще я платите!!!СССР...щеше да е вечен...и путин иска...

42

Нещо

преди 1 година

Не говорите за руските дипломати. Какво става? Май нинова продаде партията. Крайно време да се появят независими и от БСП.

41

ПП- ПРОМЯНАТА ПОЧИНА

преди 1 година

... GOOD BYE...!!

40

Анонимен

преди 1 година

oще по-ясен ще е в следващият парламент

39

ПП = БСП = ДБ

преди 1 година

... КРАДЕНЕТО - СВЪРШИ......

38

хеха

преди 1 година

Слизайте от власт бе ненормалници, вече осигурихте студена зима и пред-военно положение с Русия. Какво повече искате да съсипете ?!?! Ако сега сте свалени мирно следващия път ще е със бой!

37

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет? Вие луди ли сте? Кокор е по зле и от Киро!

36

Анонимен

преди 1 година

До 22.....Не се притеснявай за процентите на Възраждане а влез във фейса и виж колко последователи има Възраждане. Не ти ли прави впечатление как се държаха пренебрежително журналетата преди и как сега се държат с Костадинов. Вече се държат с почит и уважение защото знаят че стотици хиляди поддържат Възраждане. А ти гласувай за Гепи Дб биесепе и пп. А може и за итн.

35

Анонимен

преди 1 година

До БългаринНяма лошо. Италия преживява небивал икономически възход от 45.г. до 90.г., когато сменят правителства през шест месеца. Тогава май няма никое, което да оцелее и две години. Политическата криза = икономически просперитет. Като няма крадливо правителство да прецекава икономиката с глупости, това е отлично за обикновените хора. Особено ясно се вижда и сега в България където няма читав политик. Тогава защо да оставяме нечитави да ни управляват?

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката бившия на Деса ли е? Да не сменя Корнела на кормилото?

33

Анонимен

преди 1 година

Русофилската БСП подкрепа кабинет на русофобската ПП която гони 70 руски дипломата прецидент в историята на България.Кабинетът пак ще е сбор на инттереси. БСП некой верва ли ви вече? освен върхушката на БСП.