44

анонимен

преди 1 година

кирчо как се е умислил - като пуйка на пращини - има защо, вземи и ленчето за канада!

43

Реалист

преди 1 година

Забравили се хора, влюбени във власта и себе си които искат да ни дозатрият. Обаче народа си спи ли спи сладко сладко, и т.н. Да ни е честито, докато се държим като овце ще ни управляват чобани.

42

само питам

преди 1 година

Има ли тук някой, който е забогатял последната година? Без роднините, парапетите и пр.

41

Анонимен

преди 1 година

Драги избиратели, идва нов момент на избори, да покажете на какво сте способни! Очаква се да изберете още по-големи аджамии и к p e т e н и от сегашните! Разчитаме на вас! Не разочаровайте очакванията!

40

Анонимен

преди 1 година

Асене какво стана с отстъпката за горивото?Май чакате да стане 4лв,че тогава да я приложите.Защо някои бензиностанции казват,че не било задължително да правят тази отстъпка?Къде отиват 1,20лв на литър и по коя сметка ?Вие сте най-големите лъжци и манипулатори които са стъпвали в парламента.

39

Анонимен

преди 1 година

Не им стигат май 3 гласа ,че подкупват и нвкойот възраждане )

38

ПРЕГОВОРИТЕ ТРЪГНАХА

преди 1 година

....ЗА ДА ТРЪГНАТ И КОМИСИОННИТЕ НА НИНОВА ---ОТ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ ЗА ПОЛША И УКРАЙНА!!!!!....Е , КАК НЕМА ДА ТРЪГНАТ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА

37

Анонимен

преди 1 година

29 а комунистите колко Българи са застреляли след 9 септември професоре ?

36

Анонимен

преди 1 година

37 като на 400 км от варна и Добрич падат ракети е така

35

Аз промяната

преди 1 година

Б ЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС ГЕЧЕВ И СИЕ БКП БИЛИ НОВАТОРИ НУЛЕВАЦИ Е СТИГА ТОЛКОВА АЗ НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ОСТАВКА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ИЗБОРИ

34

анонимен

преди 1 година

Започнаха преговори между ПП и БСП. Обмислят как хората по рядко да влизат в хранителните магазини и бензиностанции.

33

Анонимен

преди 1 година

Очевадно е че отиваме на зле. *** пример, е че със средната заплата миналата година е можело да се купи много повече, отколкото сега. Всичко друго е празни приказки. Заплатите не са скочили и с 20%, а бензина с 60%, хляба с 50, сирене, кашкавал, салами двойно.

32

Анонимен

преди 1 година

"Другарката" Нинова уби БСП, нещо което Боко не успя 12 години!

31

Анонимен

преди 1 година

Миналото лято зареждах на 2.10 бензин, ако бяха ми казали, че в България ще направят бензина 3.50 никога нямаше да им повярвам. Не само , че е 3.50 , а дори си правят и манифестации за подкрепа.

30

Ко-Ко

преди 1 година

Корнелия+Кокорчо....великата двойка КоКо... лакомията край няма...и затрива... Жалки, много жалки...

29

БАНко

преди 1 година

РАЗГОВОРИ , А ??? С КОГО ВЕЧЕ КИРЧО ??? КОГАТО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА СЕ ПРЕВЪРНА ОТ НАДЕЖДА ЗА НАРОДА В ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

28

Анонимен

преди 1 година

Малките комунистически формаци бсп и дб трябва да се обединят в едно цяло каквото винаги са били. Бойкикев и корнелия за победа на изборите.

27

Анонимен

преди 1 година

Нещата стават от зле много зле. Вчера само в интернет срещнах снимки , че попа и група протестиращи, са чакали пред президенството Кирчо и Кокорчо с яйца и домати. Нито една телевизия въобще не спомена, че са се измъкнали през задния ход, а преди предаваха извънредно всичките глупости на бабикянци и хаджигенчовци.

26

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ако бяха в наше село, доматите и яйцата нямаше да ни стигнат. А те са в София, голям град с много хора, а са ги оставили да правят каквото си искат....Площада Героите на Украйна още ли е с това т.по име?

25

Анонимен

преди 1 година

Значи Руското разузване си има хора по цяла българия и няма се занимава с някви дипломати да следи.. чак ми е смешно като слушам кви новини отразяват и как се плаща от Америка българия да бъде разорена.. Забравиха бомбите над София Кандаски предатели !!!