27

хе хе хе

преди 1 година

Двама евроатлантически тролеи, драскат с озлобление вече втръснали на всички опорки колко лоша е Русия. Личи озлобление, че са ги прекарали да работят през почивните дни:)

26

Космонавт

преди 1 година

До 24 Защото руснаците се скриха по бункерите по примера на водача си дуджак и използват само артилерия. Обезумели са от страх, осъзнават какви ще са последствията от този геноцид. Евреите още преследват нацисти, така ще е и когато Русия загуби тази война, украинците ще издирват мародерите в следващите 100 години.

25

глупци

преди 1 година

абе глупци непросветени и недочели историята си непознавате а сте тръгнали да дрънката за някакви златни монети- ами прочетете "под игото" поне бе! направете си изводи бе скодоумци колко е била желана свободата колко златни монети е струвала незная но не е ли по-важно че са я получили дедите ни тая свобода.

24

Асоциален Примитив

преди 1 година

Взривовете на "освобождението". Ние българите познаваме това "освобождение", на нас ни е струвало 42 милиона златни монети, 144 години русофилска българофобия от хиляди паднали българи, омаловажаване на саможертвата на всичките ни революционери (революцията и тайните комитети са бългаски модели) и обесването на най големия българин - Левски. Колкото и да се напъват пуснаците, в новия свят Мордор няма да съществува.

23

Хе хе

преди 1 година

На украински е Миколаев, Николаев е на руски. Срам.

22

Хе хе

преди 1 година

Пропагандата е същата като в Сирия, когато руските кръволаци бомбардираха една болница поне 6 пъти, според "правилните" медии. Пан Наполеон Зеленский, освен че мачка опозицията, обедини медиите в единна платформа, където са допускани само "правилни" медии. Но все още не са заглушили всеки опозиционен глас. Има достатъчно умерени, като проекта страна . UA, които казват кой е Зеленский и какви връзки има с олигарха Коломойский. Зеленский не си спази обещанията и тласка света към ТСВ ядрена война.

21

Анонимен

преди 1 година

да да разбрахме, руснаците ядат бебета от родилни домове, малки деца от яслите и градините и търсят пазари да ги бомбят. Детска площадка здрава не са оставили, по 2 калибра пускат за една.

20

до 31

преди 1 година

разсмя ме пич, 1916 г силози на порта в Балчик не е имало, снимки има, не говори глуписти

19

Анонимен

преди 1 година

през 1916 г. българските войски освобождават Балчик от руска окупация. руската флота отдалече бомдардира града а първата и цел са силозите със пшеница на пристанището.

18

Гледна точка

преди 1 година

До 16. Донбас не е "освободен", а варварски окупиран. Само че още е единствено Луганска област, за Донбаска ще трябва да се помъчат още няколко месеца. А за другото още няколко години. А тази тъппа теза, ако украинците били клекнали за донбас, нямало да има друго, си я наври в подлия путински дирник. ***...кин после щеше да нападне и останалата част от Украйна. А защо нападна Грузия? Защо откъсна Приднестровието? Защо смаза Чечения, които искаха същото, което направиха Крим, ЛНР и ДНР? Лицемери.

17

Смях

преди 1 година

Цял свят знае, че украинските нацисти крият военна помощ от САЩ и Запада в частни складове и в близост до жилищни сгради! Руснаците пускат една ракета по цех за тоалетна хартия и въпросния почва да се взривява зловещо и гръмва като вулкан... И децата знаят, че това са боеприпаси!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 "Нещо последната седмица не четем за убити руски войници и генерали. Що така бе, укренски мименца, а?" Щото новините са доминирани от героичното бягство на руските терористи от Змийския остров и още по-героичното потъване на кораб 1176 проект Акула, барабар с няколко десетки спецназ вътре.

15

Богомил Трайков

преди 1 година

Ако нямахме такъв продажен президент, и такива *** от БСП до сега трябваше да се окаже максимална военна помощ за да могат украинците да унищожат тези убийци психопати. Смърт на Путин и всички рашисти

14

Анонимен

преди 1 година

Взривовете са от складове с евроге йско и краварско оръжие. Гледайте Руски телевизии за да знаете истината. Унищожени са ракети и противитанкови снаряди.

13

юбералес

преди 1 година

''Ние винаги можем да разрушим повече, отколкото вие можете да построите'' - писмо на хан Бату до унгарския крал Бела.

12

gosho

преди 1 година

До Каймаda ti se vrushta

11

Ехаа

преди 1 година

В резултат на Руски удари с реактивна система "слънцепек"в района на гр.Золоторевка ВСУ е загубила половината си от жива сила и техника.

10

Анонимен

преди 1 година

До 14Населението на тези градове е 90% руснаци))))))И 90% от тях не искат и да чуят за Расия.

9

Факт

преди 1 година

По целият фронт в Донбас укро нацистите бягат.

8

Анонимен

преди 1 година

Николаев в руски град. Както и Харков, Одеса и Херсон. Населението на тези градове е 90% руснаци