27

Ангелина

преди 1 година

И аз "не виждам" ,какво правят хора ,като Каримански в политиката...Всъщност от него започна "озверяването на Слави и компания" ,поради причината ,че не стана тяхното и техният "кръжок- финансов" ,чрез него да успеят да "овладеят" за един продължителен период от време финансовите потоци на държавата....След ,като не реализираха първата си главна цел ИТН ,вече не е нужен"проект" на хората ,които унищожават държавата ни през последните 30 г.

26

Алекс

преди 1 година

Каримански е за политическото сметище.Да не раздава много акъл.Ще се оправим и без "ценното" му мнение.

25

Off

преди 1 година

Много е важно също да му предложат, щото инак няма как да откаже... Този се оказа доста *** и зъл човечец.

24

Анонимен

преди 1 година

Вие и двамата не ставате за нищо карамански.

23

Анонимен

преди 1 година

Какво виждат и мислят тези продажници от итн не е от голямо значение

22

Куримански

преди 1 година

Горкият, още не може да си намери място, че не го направиха шеф на БНБ. Гледам го, върти се като пумпал из народното събрание с Тошко, злобее и взима тлъста заплатка. Плешив наглец.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма значение какво мислиш! Всичко видяхме, че ИТН е кукла на конци на ДПС и ГЕРБ и основната му функция бе да се внедри в правителството, за да бойкотира промените и да защитава интересите на задкулисието! Добре, че шансовете за ви за влизане в следващ парламент са минимални!

20

Анонимен

преди 1 година

Споко Каримански, казаха, че няма да преговарят с вашата съвокупност!

19

Анонимен

преди 1 година

Любомир Каримански роден в село Койнаре, Плевенско, близо до село Учиндол, пак там. Точка.

18

Анонимен

преди 1 година

Управител на БНБ -НЕ СТАВАШ ! Ти си едно ле ке , Подписвало документи , с които си предотвратил човек обран от Инвестбанк (и след съдебно решение с/у банката) да си прибере парите от Инвсестбанк . Станало е с ТВОЙ ПОДПИС ЛЕ КЕ ТАКОВА !!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Гледах интервюто!Лицемерен , отблъскващ човек, по-скоро нечистоплътен!

16

Анонимен

преди 1 година

Сравнявайки Асен с Боко и всички досегашни и потенциални управници, Асен най-става. Отговорен професионалист. В ИТН , Герб, ДПС, Възраждане има много мераклии, но нямат способност и морал. Сега имаме шанс да станем нормална, не ужасно корумпирана европейска държава. Дано да успеем!!

15

Анонимен

преди 1 година

Никой вече не ги вижда във властта, провалените ПетковВасилев и роднини, приятели, от популистката ПП. Свършиха работата за която бяха инсталирани, сега, вън!

14

Уточнение

преди 1 година

Карамански беше знаков мафиот, наркобос и престъпник от подземния свят! Той, както и други "хубавци" като него бяха все авери и аркадаши на учиндолския чалгар на Републиката! Същият, който сега е посаден като растение (растението е плевел) на дивана, не може да си помести ***, ама си е въобразило, горкото нищожество, че ще "управлява" България и ще назначава министри! - резултат от увредена мозъчна дейност!

13

Пасти

преди 1 година

Вчера Петков не отиде в НС да обясни, как ще се връщат млрд заеми. Всички видяхме, ще вземат и ще бягат накрая.

12

Анонимен

преди 1 година

Петков се изложи , лъже като Дърта Ромка .Може да е Министър на Вътрешните Работи ... на Лена .

11

Така ли?!

преди 1 година

Така ли бе, ефенди САРАЙмански, пардон -Каримански? А ти себе си ли виждаш на този пост?! Няма ли най-после да обадиш на агент Сава, че никога няма да бъдеш шеф на БНБ?! И ще ни обадиш ли каква роля изигра в събарянето на КТБ, в разграбване активите на банката от делянпеевския - началник на чалгарската ви сбирщина, във фалита на две банки, и като управител на банката на келнерката, банката на сарайско-банкянската шайка?! И не разбра ли, че никой не ви бръсне за слива и не ви иска?

10

van zant

преди 1 година

Да попитам само. А достойно ли е Ива Митева и Балабанов да предтавляват вас пред всички и всеки при положение че тя не е член на партията ,а Балабанов не е в ръководството.Докарахте го до тука че много хора Ви мразят и ненавиждат заради нескопосаните Ви опити да правите напук на всчко . така с лека ръка разрушавате трето събрание. В това сте незаменими.

9

аноним

преди 1 година

Разбира се, че не става, няма необходимия ценз. Василев, много ги разбираше финансите нали се отървал сух от фирмата, както се говори

8

анонимен до 8

преди 1 година

Не бъркай Каримански с Карамански!