164

Анонимен

преди 1 година

До 171 ако още е 171___ Моля да ме извините,поста ми е към 162.

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 174 Ти си нямаш идея какво ще правят. :))))

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 167 И дверте неща са неверни, но се чувствай свободен да си посочиш източниците на инфромацията. :)))))

161

Анонимен

преди 1 година

До 168 точно Тея 2 страни показаха ,че не може да им се има доверие. Виж как се обърнаха и от защитници на кюрдите сега ще са врагове и ще ги предават на Ердоган.

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 Явно си пропуснал някои детайли от капитализма, но то вашия Фюрер и той е така. Нищо, с времето и на теб и на него ще ви дойде акъла.

159

...

преди 1 година

Ами да, украинците, вместо да видят истината, че Русия наистина ги е грижа за тях, като им срявнява градовете със земята, убива деца, и редовно бомбардира молове и болници. Също се грижат за жените им като ги изнасилват. Ние видяхме и уценихме тая любов тук на балканите няколко пъти миналия век. Не могат да го видят това украинците ... Залитат само към запада дето има само някакво върховенство на закона, просперитет, свободни медии и в пъти по-малко корупция. Да им се начуди човек.

158

Анонимен

преди 1 година

До До 165/170 Объркал си номера на поста, на който отговаряш. Моя пост и това, което си написал нямат НИЩО ОБЩО.

157

До 165

преди 1 година

И на запад и на изток има създадени институти,които се занимават с психологията на тълпата и правят пропаганда.Не се опитвайте да манипулирате,когато изказвам лично мнение и да ме вкарвате в обяснителен режим.Или да се мисли вече е забранено?

156

Анонимен

преди 1 година

До 166 приятелството е приятелство ,а сиренето е с пари . Нали живеем по капиталистически модел плащаш и получаваш.

155

Анонимен

преди 1 година

Газ пикае заради Финландия и Швеция - 2 модерни и силни войски прибавени към НАТО , но за тях си е лично виновен .Като решиха да се присъединят пробва и тях да сплаши ,но скандинавците няма как да му се вържат , особено като го виждат как е затънал в Украйна

154

Анонимен

преди 1 година

На 25.20 България затваря въздушното си пространство, а ЕС на 27.02 може да се провери за секунди. Излиза ,че Киро е лидер в санкциите. Тромпета ползвайте Гугъл или направете проверка преди да напишете някоя глупост

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 "още преди общата забрана про100 Киро забрани беше първият можеш да го провериш или искаш линк" Няма такова нещо. :)

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 Нищо не съм забравил: ти пита кой пръв се е отказал от руската схема, а не на кой първи са му спряли газа. :)))) Впрочем, това, че руснаците на нас и Полша първи ни спряха газа от всички страни, които отказаха да им плащат, показва какви големи "приятели" са ни те. Не, че не го знаехме от преди, но е хубаво да се получават нови и нови потвърждения. Обаче ние и без руския газ можем, колкото и слугите им в България да ни убеждават в обратното :)))))

151

Анонимен

преди 1 година

До 164 още преди общата забрана про100 Киро забрани беше първият можеш да го провериш или искаш линк

150

Анонимен

преди 1 година

До 167 къде забрави България. Нас първи ни спряха заедно с Полша

149

Анонимен

преди 1 година

До До 142/166 "Причината за войната категорично са ресурсите на Украина." Искаш да кажеш, че Путин лъже ли? Ц, ц, ц. Надявам се да не нарушаваш някоя вътрешна разпоредба.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 163 "знаеш ли кой пръв отказа да плаща по новата схема за газта?" Великобритания, след това Полша, последвана от Литва, Латвия и Естония. :))))

147

До 142

преди 1 година

Причината за войната категорично са ресурсите на Украина.Поводът за нахлуването на руски войски е ,,защита" на ДНР и ЛНР.Поводът НАТО да подпомага с оръжия Украина е желанието на украинците да се ,,самоопределят" с благословията на САЩ.Една държава може да бъде превзета и отвътре при наличието на хазартен тип политическа върхушка.В Украина тя бе създадена от Коломойски.А за демокрация е необходимо ниво на жизнен стандарт,който се подсигурява за сметка на ресурсите на други ,,недемократични" държ

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162 "а знаеш ли кой пръв забрани на руски авиокомпании да летят над българското въздушно пространство?" ЕС забрани с обща забрана. :))))

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 "Гугъл и Доналд Тръмп часовници и тогава се пиши." Напиши един часовник на Доналд Тръмп, да видим колко струва. :))) Ти нали вече си го гугълнал? :)))))