25

toti

преди 1 година

Тоя и той е една фурнаджийска лопата !!! Ако му отворят гардероба...*** бегаййй....пътник в дивата пустиня...

24

Деси

преди 1 година

ДБ въобще да не се гласят повече за кабинет

23

Петър

преди 1 година

ДБ обсъждат нови кабинет, че да си довършат схемите дето ги започнаха сега!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Как да не са фактор ИТН ? Без тях няма правителство , ако ББ не го подкрепи . Не се е чуло Петков да е напазарувал някой нов напоследък

21

Тенгри кан

преди 1 година

Бойкикев е мъжката *** сиреч се евреи. Тошко, обаче *** кефи;))) Хеви метъл Тоше, покажи им на тия, издънените в дивия, магаре кавърма, пасе ли;))) Покажи им, че не къси съединения е имало (сиреч дзак-дзак и боц-боц), а цела волтова дъга, ръйш ли;)))

20

ПорЦелан

преди 1 година

Според мен аналнороденият Киро е английски агент и гледа да направи колкото се може повече гадости докато можце. Асан му е първа дружка. Единият лъже, другият маже. Да се махат и двамата,. Завинаги!

19

Анонимен

преди 1 година

..сус бре тошко, трай си,че и без това повече парламент няма да видиш...

18

Реалист

преди 1 година

Ако малко мозък е останал у българите, не гласувайте повече за Ристю Бойкиев и туморът ДБ, агенти, служещи на САЩ и против България!

17

До 23

преди 1 година

А пък ние от ГЕРБ подкрепяме кюлчетата и пачките.

16

Анонимен

преди 1 година

то същото..авери кумци,любовници се менкат..това ли е "промяната",да лъжеш непрекъснато ,че и жена си и децата си.

15

Бясна

преди 1 година

Христо Иванов е готов и кучешко *** да подкрепи! Няма нужда да го питате!

14

До 1

преди 1 година

Аз не се чувствам излъган. Гласувах за Да,България и пак ще гласувам,защото това са последователни демократи и първите противници на корупцията и руското влияние в България. Отделен е въпросът, че копейкин и сие заплашиха,че ако вземат властта тези които не мислят като тях ще подлежат на насилствено вкарване в затвор и Белене. Вие такива ли хора искате да ни управляват....

13

Анонимен

преди 1 година

Ива Митева с трепет очаква да им бъде връчен мандата.Но преди това да отиде на логопед,че трудно се издържа.Не че ще може да състави правителство,де.Видяхме им капацитета.Тия ритуално се самоубиха,не знам защо още не са го осъзнали.

12

Анонимен

преди 1 година

Абе, ти нали не си Председател вече, пък все си на първа линия?! Не пускаш кокала, а?! Сега и ония твоите така ще се врътнат от ПП. Няма да е Премиер, ама все него ще гледаме. Взехте ни за мезе, ей!!! Ама ние сме си балъмите!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2, ами не само че ще влязат, ами и ще увеличат подкрепата си, колкото и да не ти се иска

10

Аз промяната

преди 1 година

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ

9

Анонимен

преди 1 година

ДБ са най-големите политически хамелеони. Никакви принципи, никакви идеи които да отстояват. Въпроса е да сме във властта и да сменим Гешев. Това е тяхната фикс идея спусната от Прокопиев.

8

Гиб Мелсън

преди 1 година

На изборите Демократична Украйна, Христо десантчика и Гаргамел няма да влязат в парламента. Не могат да прескочат бариерата от 4%, защото макра и много кресливи русофобите в България са много малко, една шепа хора. Възреждане ще спечели изборите а Благодарение на русофобските изцепки на Киро Украинеца, евро атлантически партии нямат да могат да помиришат власт следващите 50 години.

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя народ и част от неговите представители в парламента са родени мазохисти.12 години ги клати един сатрап,а те пак си го избираха.Сега,когато има възможност за промяна,пак си искат от същото.Не народ,а м..ша,е казал П.Славейков и е бил прав.

6

Анонимен

преди 1 година

Учредител на ДБ е Петко Петков на Киро бащата.