12

ПроСоТо

преди 1 година

...и също с такъв процент са намаляли авоарите на ограбените от тях..Както казва Швейк:-"Твоя дама,моя дама"..

11

Анонимен

преди 1 година

Това хич не ме радва и означава само едно-яко ни дерат.Да преведеш 10 ст ти искат 3 лв.Банките не произвеждат нищо,те само дърпат такси за обслужване и гледат да те зарибят за кредит,да им даваш лихви.Задължиха всички пари да минават през тях и после вдигнаха таксите и намалиха лихвите по депозити до 0.Едно време имаше три държавни банки,които стигаха за всичко и нямаха такси

10

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да са на печалба, като не спряха да си увеличават таксите за какво ли не, а лихвите по депозитите - отрицателни.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да държите пари в банка без лихва, защото единствено печелят кредитополучателите с ниски лихви и банките благодарение на вашите пари-парите на вложителите.

8

Тед

преди 1 година

Когато банките изчезнат много неща от самосебе си ще се оправят. Чакаме окончателното сриване на борсите.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз си ползвам революта за лична банка и пейсepа за фирмена. И пукнат лев няма да дам на традиционните банки! 5 лв месечна такса подръжка на разплащателна сметка на физическо лице, такса теглене, такса внасяне, тие са спали на мокри вестници! За къв чeп ми е тая банка, да и доверя парите си, та и да и плащам за това!

6

Анонимен

преди 1 година

До Дедо Гочо::Криптото е същата пирамида, измислена от същите тези хора, които държат банките. Нищо няма да помете

5

Анонимен

преди 1 година

Вижда се че банките лъжат яко, че таксите са за поддръжка, а са за джоба и с интернет банкирането даже намаляват драстично персонала, но алчноста расте и лихви по депозити няма.

4

Селянин

преди 1 година

Банките са *** облечени в законова форма.Файда от тях никаква.

3

123

преди 1 година

Лихвари долни.... Вдигат си таксите непрекъснато без право на отказ от страна на киента!

2

Анонимен

преди 1 година

Как няма да има повишение в печалбите като постоянно увеличават таксите и не плащат никакви лихви на вложителите, а работят с техните пари и отпускат нисколихвени кредити на *** и пульо. Чудя се как има хора които държат пари в банките без лихва.

1

Дедо Гочо

преди 1 година

Що ли не съм учуден . Но криптото ще ги помете -въпрос на време е